• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • stafaj si stuc

Rezultate pentru

Stafaj si stuc - Import export

 1. FARHAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FARHAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea otelurilor si a metalelor, și Plusarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Villeneuve-Saint-Georges, Franta.

 2. VLD TRADE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VLD TRADE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Bramsche, Germania.

 3. PERUZZI S.R.L.

  Italia

  Compania PERUZZI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pictura, Articole pentru pictura, special paints, și colours - wall coverings. Are sediul în Torrita Di Siena, Italia.

 4. MARDOM DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania MARDOM DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Berlin-Wilmersdorf, Germania.

 5. ARTIL LOFT DESIGN SYSTEM

  Germania

  Compania ARTIL LOFT DESIGN SYSTEM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Bach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. E-DELUX GMBH

  Germania

  Compania E-DELUX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, Tapiserii, Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, și Tapiserii. Are sediul în Erkrath, Germania.

 2. MARDOM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MARDOM SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete si pene din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, battens, Stafaj si stuc, Decorative elements in plaster, și plastic bars. Are sediul în Łódź, Polonia.

 3. ANGUS

  Polonia

  Compania ANGUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, decorative columns, cement posts, Stafaj si stuc, și turrets. Are sediul în Marki, Polonia.

 4. PROGES S.N.C. DI MEGA FABRIZIO & C.

  Italia

  Compania PROGES S.N.C. DI MEGA FABRIZIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic decorative stuccos, și building. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 5. ENPS SZTUKATERIA

  Polonia

  Compania ENPS SZTUKATERIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stuccoing machines for the building trade, Building, și interior architecture. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 1. TOPSTONE-BERGER EINZELUNTERNEHMEN

  Austria

  Compania TOPSTONE-BERGER EINZELUNTERNEHMEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Rauris, Austria.

 2. WMB

  Polonia

  Compania WMB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Pietrowice Wielkie, Polonia.

 1. DREAMS AGENCY

  Regatul Unit

  Compania DREAMS AGENCY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hostess agency. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. TRAX-MATTHIES STILELEMENTE GMBH

  Germania

  Compania TRAX-MATTHIES STILELEMENTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. APART DECORATION

  Polonia

  Compania APART DECORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, decorative stuccos, Stafaj si stuc, și Decorative elements in plaster. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 4. STUCCO VENETO

  Germania

  Compania STUCCO VENETO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Bühl, Germania.

 5. VIJF STERREN SCHILDERS

  Olanda

  Compania VIJF STERREN SCHILDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, painters, civil painting, Stafaj si stuc, și paint and plaster. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 6. SDL STUCWERKEN

  Olanda

  Compania SDL STUCWERKEN, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air-brushes, ceilings, interior design- renovation, și building - renovations. Are sediul în Berlicum, Olanda.

 7. INGA

  Italia

  Compania INGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Cittadella, Italia.

 8. VILLA DECO GMBH

  Germania

  Compania VILLA DECO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile washers. Are sediul în Siehdichum, Germania.

 1. FI TASARIM MIMARLIK

  Turcia

  Compania FI TASARIM MIMARLIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, Tapet, decorative element, wall decorations, Stafaj si stuc, și Tapet. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. 040 STUCADOOR

  Olanda

  Compania 040 STUCADOOR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Veldhoven, Olanda.

 3. STUCCHIFICIO IBLEO DI VITALE FRANCESCO & C. SAS

  Italia

  Compania STUCCHIFICIO IBLEO DI VITALE FRANCESCO & C. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaster slabs, sections for the building industry, plasterboard, și stucco. Are sediul în Modica, Italia.

 4. SRD DI SORRENTINO MARCELLO

  Italia

  Compania SRD DI SORRENTINO MARCELLO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile false ceiling assembly, și architectural lighting. Are sediul în Co, Italia.

 5. GLOWSTAFF

  Germania

  Compania GLOWSTAFF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile model agencies, promoters, și Hostess agency. Are sediul în Essen, Germania.

 6. YILFEN KIMYA LTD STI

  Turcia

  Compania YILFEN KIMYA LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, adhesive glues for construction work, și Stafaj si stuc. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. SECSATAFF

  Franta

  Compania SECSATAFF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ipsos si produse din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, Stafaj si stuc, Mouldings made out of plaster, ledges, și Plaster ceiling rose. Are sediul în Ballainvilliers, Franta.

 8. GESSO

  Belgia

  Compania GESSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. M&R

  Maroc

  Compania M&R, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tailor-made gypsum ceilings, Trade products for ornamental plasterers, Decorative elements in staff, și Manufacture of gypsum mouldings. Are sediul în Tanger, Maroc.

 10. STUC CONCURRENT

  Olanda

  Compania STUC CONCURRENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stafaj si stuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stucco, și Old stucco restored. Are sediul în Zwanenburg, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit