• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme de videocomunicare

Rezultate pentru

Sisteme de videocomunicare - Import export

 1. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 2. CANARIASLIFE WEBCAMS

  Spania

  Compania CANARIASLIFE WEBCAMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. Are sediul în Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 3. APPARITION SRL

  Italia

  Compania APPARITION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holography, advertising signs, holograms, și Interactive 3D. Are sediul în Bologna, Italia.

 4. ELPRO VIDEO RGB DI GRILLO BRUNO

  Italia

  Compania ELPRO VIDEO RGB DI GRILLO BRUNO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video projectors, și dies. Are sediul în Alpignano, Italia.

 5. TEKSAM COMPANY NV

  Belgia

  Compania TEKSAM COMPANY NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. Are sediul în Genk, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMPTEC

  Belgia

  Compania AMPTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme audiovizuale, Sisteme audiovizuale, audiovisual equipment, Audio installations, și audio. Are sediul în Diepenbeek, Belgia.

 2. MAGYCAL

  Portugalia

  Compania MAGYCAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. Are sediul în Almada, Portugalia.

 3. VISAVVI

  Regatul Unit

  Compania VISAVVI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de videocomunicare. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.