• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme de injectie a benzinei

Rezultate pentru

Sisteme de injectie a benzinei - Import export

 1. GEO-NEGOCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEO-NEGOCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, și spare parts Perkins. Are sediul în Vitrolles, Franta.

 2. STARDEX OY LTD

  Finlanda

  Compania STARDEX OY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile common rail systems for diesel engines, și pump injector system for diesel engines. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 3. ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pumps and injection equipment, Diesel, pump injector system for diesel engines, și electronic fuel-injection repair. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. EMTRONIX

  Luxemburg

  Compania EMTRONIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel injection engines, și electronic injection installation. Are sediul în Sanem, Luxemburg.

 5. SIA SNE SERVISS

  Letonia

  Compania SIA SNE SERVISS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Riga, Letonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRINACRIA DIESEL SRLS

  Italia

  Compania TRINACRIA DIESEL SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Messina, Italia.

 2. EIRALE CARLO

  Italia

  Compania EIRALE CARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Alba, Italia.

 3. DETEQ S.R.L.

  Italia

  Compania DETEQ S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Quinzano D'oglio, Italia.

 4. OMPI DI MOTTARAN S.R.L.

  Italia

  Compania OMPI DI MOTTARAN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Adria, Italia.

 5. MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Castiglione Delle Stiviere, Italia.

 1. CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Compania CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Burolo, Italia.

 2. TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU

  Turcia

  Compania TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. MARTINI CARMINE

  Italia

  Compania MARTINI CARMINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, Motoare diesel, Sisteme de injectie a benzinei, și Motoare diesel. Are sediul în Frosinone, Italia.

 2. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 3. PASQUETTO F.LLI S.N.C.

  Italia

  Compania PASQUETTO F.LLI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Verona, Italia.

 4. OPEN SYSTEM

  Ucraina

  Compania OPEN SYSTEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, Control si reglare - aparate si instrumente, computers, Sisteme de injectie a benzinei, și Control si reglare - aparate si instrumente. Are sediul în Khmelnytskyi, Ucraina.

 5. SERIATE REVISIONI S.N.C. DI ASSI GIANCARLO & LONGHI CHRISTIAN

  Italia

  Compania SERIATE REVISIONI S.N.C. DI ASSI GIANCARLO & LONGHI CHRISTIAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Seriate, Italia.

 6. V.I.P. DIESEL CENTER S.N.C. DI VALZANO ANDREA IERACI GIROLAMO E PIARDI LU

  Italia

  Compania V.I.P. DIESEL CENTER S.N.C. DI VALZANO ANDREA IERACI GIROLAMO E PIARDI LU, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Torino, Italia.

 7. ISOLA DIESEL DI MOLINARI CORRADO

  Italia

  Compania ISOLA DIESEL DI MOLINARI CORRADO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Isola Della Scala, Italia.

 8. D.C. WOODHEAD & PARTNERS LTD

  Regatul Unit

  Compania D.C. WOODHEAD & PARTNERS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Pudsey, Regatul Unit.

 1. ELETTRODIESEL 2000

  Italia

  Compania ELETTRODIESEL 2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Alba, Italia.

 2. PICCININI C. & SALA A. S.R.L.

  Italia

  Compania PICCININI C. & SALA A. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Tortona, Italia.

 3. MOTORPAL, A.S.

  Republica Ceha

  Compania MOTORPAL, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Sisteme de injectie a benzinei, Echipamente de testare, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Jihlava , Republica Ceha.

 4. EURODISEL DI CRUCCU ALDO & C S.A.S.

  Italia

  Compania EURODISEL DI CRUCCU ALDO & C S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în San Gavino Monreale, Italia.

 5. BOTTONI MARCO

  Italia

  Compania BOTTONI MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Frosinone, Italia.

 6. TURATI & LIVRAGHI DI TURATI GIANCARLO & LIVRAGHI MASSIMO S.N.C.

  Italia

  Compania TURATI & LIVRAGHI DI TURATI GIANCARLO & LIVRAGHI MASSIMO S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Rozzano, Italia.

 7. PIPPIA GIUSEPPE E C.

  Italia

  Compania PIPPIA GIUSEPPE E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Oristano, Italia.

 8. ADAM DIESEL S.R.L.

  Italia

  Compania ADAM DIESEL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Ciampino, Italia.

 9. GUARNIERI E BABINI DI BABINI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italia

  Compania GUARNIERI E BABINI DI BABINI GIOVANNI E C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Lugo, Italia.

 10. PROIETTO CALOGERO

  Italia

  Compania PROIETTO CALOGERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Agrigento, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit