• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme de injectie a benzinei

Rezultate pentru

Sisteme de injectie a benzinei - Import export

 1. GEO-NEGOCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEO-NEGOCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, și spare parts Perkins. Are sediul în Vitrolles, Franta.

 2. STARDEX OY LTD

  Finlanda

  Compania STARDEX OY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile common rail systems for diesel engines, și pump injector system for diesel engines. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 3. ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ATAKUL ENDUSTRI YEDEK PARCA SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pumps and injection equipment, Diesel, pump injector system for diesel engines, și electronic fuel-injection repair. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. KS DIESELS LTD

  India

  Compania KS DIESELS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nozzles, și fuel injection engines. Are sediul în Rajkot, India.

 5. EMTRONIX

  Luxemburg

  Compania EMTRONIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel injection engines, și electronic injection installation. Are sediul în Sanem, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OPEN SYSTEM

  Ucraina

  Compania OPEN SYSTEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, Control si reglare - aparate si instrumente, Visable supports the Ukrainian companies, computers, Sisteme de injectie a benzinei, Control si reglare - aparate si instrumente, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Khmelnytskyi, Ucraina.

 2. SIA SNE SERVISS

  Letonia

  Compania SIA SNE SERVISS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Riga, Letonia.

 3. CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Compania CONFORTI LEARCO & C. ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Burolo, Italia.

 4. BOTTONI MARCO

  Italia

  Compania BOTTONI MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Frosinone, Italia.

 5. EIRALE CARLO

  Italia

  Compania EIRALE CARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Alba, Italia.

 1. TRINACRIA DIESEL SRLS

  Italia

  Compania TRINACRIA DIESEL SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Messina, Italia.

 2. ELETTRODIESEL 2000

  Italia

  Compania ELETTRODIESEL 2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Alba, Italia.

 1. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 2. AQUA-THERMO S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania AQUA-THERMO S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe cu piston. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, Pompe, Sisteme de injectie a benzinei, și Pompe. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 3. DETEQ S.R.L.

  Italia

  Compania DETEQ S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Quinzano D'oglio, Italia.

 4. TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU

  Turcia

  Compania TECHNOMAKS ONUR KOMSUOGLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOSEF BÜCKER VERMÖGENS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de injectie a benzinei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Economizoare de benzina si de motorina, Piese de schimb pentru motoare diesel, Economizoare de benzina si de motorina, și Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Lingen, Germania.

 6. G.B.M. - COMPAGNIA FINANZIARIA COMMERCIALE S.P.A.

  Italia

  Compania G.B.M. - COMPAGNIA FINANZIARIA COMMERCIALE S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Milano, Italia.

 7. MOTORPAL, A.S.

  Republica Ceha

  Compania MOTORPAL, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Sisteme de injectie a benzinei, Echipamente de testare, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Jihlava , Republica Ceha.

 8. OMPI DI MOTTARAN S.R.L.

  Italia

  Compania OMPI DI MOTTARAN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Adria, Italia.

 1. PASQUETTO F.LLI S.N.C.

  Italia

  Compania PASQUETTO F.LLI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Verona, Italia.

 2. MARTINI CARMINE

  Italia

  Compania MARTINI CARMINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de injectie a benzinei, Motoare diesel, Sisteme de injectie a benzinei, și Motoare diesel. Are sediul în Frosinone, Italia.

 3. MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Castiglione Delle Stiviere, Italia.

 4. EURODISEL DI CRUCCU ALDO & C S.A.S.

  Italia

  Compania EURODISEL DI CRUCCU ALDO & C S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în San Gavino Monreale, Italia.

 5. ANDREOLLI GERMANO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ANDREOLLI GERMANO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Taglio Di Po, Italia.

 6. ADAM DIESEL S.R.L.

  Italia

  Compania ADAM DIESEL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Ciampino, Italia.

 7. AUTOFFICINA BRINDIESEL DI PRETE E CUCINELLI S.N.C.

  Italia

  Compania AUTOFFICINA BRINDIESEL DI PRETE E CUCINELLI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Brindisi, Italia.

 8. TECNO DIESEL 2 DI SCANDONE GERARDO

  Italia

  Compania TECNO DIESEL 2 DI SCANDONE GERARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Fossano, Italia.

 9. LATINA DIESEL S.N.C.

  Italia

  Compania LATINA DIESEL S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Latina, Italia.

 10. SERIATE REVISIONI S.N.C. DI ASSI GIANCARLO & LONGHI CHRISTIAN

  Italia

  Compania SERIATE REVISIONI S.N.C. DI ASSI GIANCARLO & LONGHI CHRISTIAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Seriate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit