• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • izolare termica - materiale de injectare

Rezultate pentru

Izolare termica - materiale de injectare - Import export

 1. KOLBE ISOLIERTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KOLBE ISOLIERTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Hamm, Germania.

 2. OHLRO HARTSCHAUM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OHLRO HARTSCHAUM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. LAUTEC INSULATION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LAUTEC INSULATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Philippsburg, Germania.

 4. BRÄNDLE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRÄNDLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Pfullingen, Germania.

 5. ISOMATIC AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ISOMATIC AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Horw, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IZOLATII CELULOZA THERMOFLOC

  Romania

  Doresti sa iti izolezi casa la un pret avantajos, cu materiale de calitate? Alege Izolatia termica cu celuloza Thermofloc - o solutie premium, ecologica si economica, in comparatie cu alte tipuri de termoizolatii. Celuloza este un material ecologic si asigura o izolatie terrmica si fonica superioara si are o rezistenta mare la foc, mucegai.

 2. IABP BAUPHYSIK AG

  Elvetia

  Compania IABP BAUPHYSIK AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 3. OHLRO HARTSCHAUM GMBH (MEDILOGISTICSYSTEMS)

  Germania

  Compania OHLRO HARTSCHAUM GMBH (MEDILOGISTICSYSTEMS), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Strausberg, Germania.

 4. THERMAFLEX-FLEXALEN ROHR- UND ISOLIERSYSTEME GMBH

  Austria

  Compania THERMAFLEX-FLEXALEN ROHR- UND ISOLIERSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Wien, Austria.

 5. PROCERAM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PROCERAM GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale de injectare, plaster chalk, și Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. SCHLAADT HIGHCUT GMBH

  Germania

  Compania SCHLAADT HIGHCUT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Lorch, Germania.

 2. PAROC GMBH

  Germania

  Compania PAROC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. M2-SERVICE ISOLAMENTI DI FRANCESCO MONACO

  Italia

  Compania M2-SERVICE ISOLAMENTI DI FRANCESCO MONACO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane foam. Are sediul în Torino, Italia.

 2. LIPPSTÄDTER HARTSCHAUMVERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Compania LIPPSTÄDTER HARTSCHAUMVERARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Lippstadt, Germania.

 3. KLEIN ISOLIERSTOFFE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KLEIN ISOLIERSTOFFE GMBH & CO. KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Dietzhölztal, Germania.

 4. HONEYFOAM

  Turcia

  Compania HONEYFOAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane foaming. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 5. DONAU MÖRTEL-GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DONAU MÖRTEL-GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Neuburg, Germania.

 6. ISOMAT DÄMMSTOFFE HUMANN & CO GMBH

  Germania

  Compania ISOMAT DÄMMSTOFFE HUMANN & CO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Mülheim, Germania.

 7. IMEMO

  Belgia

  Compania IMEMO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale de injectare, Izolare termica - materiale de injectare, și roof renovation. Are sediul în Brecht, Belgia.

 8. SIA "CONSTANT THERMO ART"

  Letonia

  Compania SIA "CONSTANT THERMO ART", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Iecavas Nov., Letonia.

 1. COLLIGNON DENIS

  Belgia

  Compania COLLIGNON DENIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale de injectare, insulation for buildings, insulation, Izolare termica - materiale de injectare, și insulating materials in various materials. Are sediul în Hampteau (hotton), Belgia.

 2. ALSAL SP Z.O O

  Polonia

  Compania ALSAL SP Z.O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Rudawa, Polonia.

 3. KLUTH DACHBAUSTOFFE GMBH

  Germania

  Compania KLUTH DACHBAUSTOFFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Barsinghausen, Germania.

 4. BAUMARKET A.E.

  Grecia

  Compania BAUMARKET A.E., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Aspropirgos, Grecia.

 5. DKS BOYA VE YALITIM KIMYASALLARI INS.SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania DKS BOYA VE YALITIM KIMYASALLARI INS.SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. BLIKET

  Polonia

  Compania BLIKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hangers. Are sediul în Brwinów, Polonia.

 7. IZOTUP

  Turcia

  Compania IZOTUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation for buildings, și thermal insulation for construction projects. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. TEPLOMIX BY, LLC

  Belarus

  Compania TEPLOMIX BY, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation for buildings, heat insulation, waterproofing industrial roofs, și flat roof waterproofing. Are sediul în Minsk, Belarus.

 9. IZOLACJE PLUIMERS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania IZOLACJE PLUIMERS SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. Are sediul în Kutno, Polonia.

 10. IZOFIL SPREY POLIYUREA VE YALITIM SISTEMLERI

  Turkmenistan

  Compania IZOFIL SPREY POLIYUREA VE YALITIM SISTEMLERI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale de injectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction heat/sound insulation. Are sediul în Istanbul, Turkmenistan.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit