• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme audiovizuale

Rezultate pentru

Sisteme audiovizuale - Import export

 1. ELINNOV CONNECT

  Franta

  Elinnov Connect is a distributor that specialises in the sale of electrical material to professionals for residential, industrial and business applications. We distribute products for export only and work with major electrical equipment brands such as Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin and Ekivalan. The founding partners have experience of working for major name manufacturers as well as in the international goods transport sector. Elinnov Connect commits to providing you with quality, effective materials that comply with all standards.

 2. EXCELLIS COMMUNICATION

  Franta

  Compania EXCELLIS COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Valbonne, Franta.

 3. EET FRANCE

  Franta

  Compania EET FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Clichy, Franta.

 4. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

  Toate produsele pentru "sisteme audiovizuale"

 5. VENTION TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KVM-TEC ELECTRONIC GMBH

  Austria

 2. LEONHARDT MEDIA GMBH & CO. KG

  Germania

 3. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Germania

 4. NUBART

  Spania

 5. AUDIOVISUALES MISTER MIX S.L.

  Spania

 1. MISTER AV BV

  Olanda

 2. DJ Y AUDIOVISUALES

  Spania

 1. MARCO ZENNER

  Luxemburg

 2. MOTILDE

  Franta

 3. MIGUEL DÍAZ

  Spania

 4. CBO TRADING

  Olanda

 5. ALEA SOLUCIONES SL

  Spania

 6. INDUSTRIAL VIDEO & CONTROL

  Statele Unite ale Americii

 7. AV EUROPE

  Spania

 8. AUVITEC

  Spania

 1. LAIRDS OF TROON LTD

  Regatul Unit

 2. AMELI S.R.L.

  Italia

 3. XSO AUDIOVISUAL

  Spania

 4. PUBLIBUREAU

  Spania

 5. AV-PACK.COM

  Portugalia

 6. BELEZA EVENTS

  Franta

 7. MSH EUROPE

  Grecia

 8. VIDEOCENTER

  Belgia

 9. FRIENDLYWAY PRODUCTS & SERVICES GMBH

  Germania

 10. EDGAR VASQUEZ - SERVICIOS AUDIOVISUALES

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit