• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme audiovizuale

Rezultate pentru

Sisteme audiovizuale - Import export

 1. ELINNOV CONNECT

  Franta

  Verified by europages badge

  Elinnov Connect is a distributor that specialises in the sale of electrical material to professionals for residential, industrial and business applications. We distribute products for export only and work with major electrical equipment brands such as Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin and Ekivalan. The founding partners have experience of working for major name manufacturers as well as in the international goods transport sector. Elinnov Connect commits to providing you with quality, effective materials that comply with all standards.

 2. EXCELLIS COMMUNICATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EXCELLIS COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Valbonne, Franta.

 3. EET FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EET FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme video de supraveghere, Case de marcat, Case de marcat pentru magazine, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Clichy, Franta.

 4. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 5. MAG STUDIO SRL

  Romania

  DESPRE NOI Din 2004 existam oficial in Romania ca producator si distribuitor de echipamente audio profesionale si sisteme de lumini. Oferim solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pt centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pt evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pt scene si cluburi, etc. ACTIVITATE Avand obiectivul bine stabilit de a nu face compromisuri si de onora orice cerinte indiferent de complexitatea lor, am format o echipa solida cu oameni specializati si flexibili, am creat doua marci proprii si am incheiat parteneriate de distributie autorizata pt cele mai prestigioase brand-uri existente. PRODUSE CALITATIVE Toate produsele din oferta noastra sunt atent studiate pt a corespunde din punct de vedere calitativ, iar specificatiile reflecta obiectiv realitatea. IMPORT DIRECT Linia de asamblare a incintelor acustice STUDIO-M foloseste componente importate direct de societatea noastra, iesind pe piata cu preturi fara concurenta. MARCI CONSACRATE Parteneriate directe cu JBL, SoundCraft, Crown, AKG, P-audio, Selenium, Ecler, Thomann, M-Audio, Neutrik, Stairville, American DJ, Pioneer, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, etc.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STUDIO MAG SRL

  Romania

  Sisteme audio profesionale si complete in magazin online Noiz Timisoara se ofera aparatura pentru sonorizarea oricarui spatiu. Amenajarea acustica a unui club, a unei petreceri si pana la sisteme de mare putere pentru manifestari culturale in aer liber. Radioficare sau statii de amplificare si boxe pentru evenimente deosebite. Sisteme de sunet si jocuri de lumini cu LED. http: //www.noiz.ro

 2. VENTION TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania VENTION TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile networking cables. Are sediul în Essex, Regatul Unit.

 3. KVM-TEC ELECTRONIC GMBH

  Austria

  Compania KVM-TEC ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Tattendorf, Austria.

 4. LEONHARDT MEDIA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LEONHARDT MEDIA GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Rödental, Germania.

 5. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania CONCEPT INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, Sisteme audiovizuale, Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, și Sisteme audiovizuale. Are sediul în München, Germania.

 1. NUBART

  Spania

  Compania NUBART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. AUDIOVISUALES MISTER MIX S.L.

  Spania

  Compania AUDIOVISUALES MISTER MIX S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual systems, devices for television video-conferences, și audiovisual systems. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. MISTER AV BV

  Olanda

  Compania MISTER AV BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Loon Op Zand, Olanda.

 2. ALEA SOLUCIONES SL

  Spania

  Compania ALEA SOLUCIONES SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. QUATRE QUARANTA SERVEIS AUDIOVISUALS

  Spania

  Compania QUATRE QUARANTA SERVEIS AUDIOVISUALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of audio equipment, lighting system hire, și installation rental for concerts. Are sediul în Cornellà De Llobregat, Spania.

 4. EDGAR VASQUEZ AUDIO ENGINEER

  Spania

  Compania EDGAR VASQUEZ AUDIO ENGINEER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. XSO AUDIOVISUAL

  Spania

  Compania XSO AUDIOVISUAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio system rental, lighting system rental, și audiovisual rental. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. MOTILDE

  Franta

  Compania MOTILDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for meeting-rooms. Are sediul în Paris, Franta.

 7. M EVENTS

  Franta

  Compania M EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stage equipment hire, simultaneous translation device rental, audio-visual gear rental, și audio and lighting services for shows. Are sediul în Creteil, Franta.

 8. PUBLIBUREAU

  Spania

  Compania PUBLIBUREAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. AUVITEC

  Spania

  Compania AUVITEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme audiovizuale, audiovisual equipment, Multimedia processing (graphic animation, image processing, video, sound), Sisteme audiovizuale, și audiovisual rental. Are sediul în Boqueixón (a Coruña), Spania.

 2. MARCO ZENNER

  Luxemburg

  Compania MARCO ZENNER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme audiovizuale, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Sisteme audiovizuale, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, lighting installation, și Computer cabling. Are sediul în Ehlerange, Luxemburg.

 3. MIGUEL DÍAZ

  Spania

  Compania MIGUEL DÍAZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lighting system rental, audiovisual production, Media project consulting, și audiovisual rental. Are sediul în Cornellà De Llobregat, Spania.

 4. AV-PACK.COM

  Portugalia

  Compania AV-PACK.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 5. ITSL GROUP

  Regatul Unit

  Compania ITSL GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile videoconferencing, audiovisual systems, și audiovisual equipment. Are sediul în Egham, Regatul Unit.

 6. LAIRDS OF TROON LTD

  Regatul Unit

  Compania LAIRDS OF TROON LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. Are sediul în Dundonald, Regatul Unit.

 7. HOT & COLD AUDIOVISUAL

  Belgia

  Compania HOT & COLD AUDIOVISUAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, technical organisation, Audiovisual equipment, Instalatii de sonorizare, și lighting system hire. Are sediul în Reet, Belgia.

 8. VIDEOCENTER

  Belgia

  Compania VIDEOCENTER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme audiovizuale, audiovisual systems, Sisteme audiovizuale, audiovisual distributors, și rental and sale of audio-visual systems. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 9. EDGAR VASQUEZ - SERVICIOS AUDIOVISUALES

  Spania

  Compania EDGAR VASQUEZ - SERVICIOS AUDIOVISUALES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio-visual gear rental, audio system rental, audio light video system rental, și lighting system hire. Are sediul în Barcelona, Spania.

 10. A.V.L. TECHNOLOGY SRL

  Italia

  Compania A.V.L. TECHNOLOGY SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rental and service of audiovisual equipment and systems, technical consultant services and design of amplifying systems, discotheque and entertainment centre lighting fixtures, și Design of store layout and decoration. Are sediul în Gorle, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit