• Europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme audiovizuale

Rezultate pentru

Sisteme audiovizuale - Import export

 1. EET FRANCE

  Franta

  Verified by Europages badge
 2. LEONHARDT MEDIA GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by Europages badge
 3. V L AUDIO

  Italia

  Verified by Europages badge
 4. AMELI S.R.L.

  Italia

  Verified by Europages badge
 5. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 28 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 22 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 15 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.
 1. MAG STUDIO SRL

  Romania

  DESPRE NOI Din 2004 existam oficial in Romania ca producator si distribuitor de echipamente audio profesionale si sisteme de lumini. Oferim solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pt centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pt evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pt scene si cluburi, etc. ACTIVITATE Avand obiectivul bine stabilit de a nu face compromisuri si de onora orice cerinte indiferent de complexitatea lor, am format o echipa solida cu oameni specializati si flexibili, am creat doua marci proprii si am incheiat parteneriate de distributie autorizata pt cele mai prestigioase brand-uri existente. PRODUSE CALITATIVE Toate produsele din oferta noastra sunt atent studiate pt a corespunde din punct de vedere calitativ, iar specificatiile reflecta obiectiv realitatea. IMPORT DIRECT Linia de asamblare a incintelor acustice STUDIO-M foloseste componente importate direct de societatea noastra, iesind pe piata cu preturi fara concurenta. MARCI CONSACRATE Parteneriate directe cu JBL, SoundCraft, Crown, AKG, P-audio, Selenium, Ecler, Thomann, M-Audio, Neutrik, Stairville, American DJ, Pioneer, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, etc.

 2. STUDIO MAG SRL

  Romania

  Sisteme audio profesionale si complete in magazin online Noiz Timisoara se ofera aparatura pentru sonorizarea oricarui spatiu. Amenajarea acustica a unui club, a unei petreceri si pana la sisteme de mare putere pentru manifestari culturale in aer liber. Radioficare sau statii de amplificare si boxe pentru evenimente deosebite. Sisteme de sunet si jocuri de lumini cu LED. http: //www.noiz.ro

 3. KVM-TEC ELECTRONIC GMBH

  Austria

 4. VENTION TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

 5. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Germania

 1. NUBART

  Spania

 2. TECNO PROJECT SHOW BUSINESS TECHNOLOGIES

  Italia

 3. AUDIOVISUALES MISTER MIX S.L.

  Spania

 4. MISTER AV BV

  Olanda

 5. MIGUEL DÍAZ

  Spania

 6. MSH EUROPE

  Grecia

 7. AV EUROPE

  Spania

 8. MOTILDE

  Franta

 9. EDGAR VASQUEZ - SERVICIOS AUDIOVISUALES

  Spania

 10. HOT & COLD AUDIOVISUAL

  Belgia

 1. PUBLIBUREAU

  Spania

 2. QUATRE QUARANTA SERVEIS AUDIOVISUALS

  Spania

 3. A.V.L. TECHNOLOGY SRL

  Italia

 4. ITSL GROUP

  Regatul Unit

 5. EDGAR VASQUEZ AUDIO ENGINEER

  Spania

 6. LAIRDS OF TROON LTD

  Regatul Unit

 7. BELEZA EVENTS

  Franta

 8. CBO TRADING

  Olanda

 9. AV-PACK.COM

  Portugalia

 10. XSO AUDIOVISUAL

  Spania