• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • silozuri din material plastic

Rezultate pentru

Silozuri din material plastic - Import export

 1. PLASTO-TEC GMBH

  Austria

  Compania PLASTO-TEC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Mautern, Austria.

 2. IPM HENRICH GMBH

  Germania

  Compania IPM HENRICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Dillenburg, Germania.

 3. WOLF SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania WOLF SYSTEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Osterhofen, Germania.

 4. HAUSTEIN BEHÄLTERBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAUSTEIN BEHÄLTERBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Tettnang, Germania.

 5. VTS VERFAHRENSTECHNIK SCHWEITZER GMBH

  Germania

  Compania VTS VERFAHRENSTECHNIK SCHWEITZER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Neu-Anspach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARUMO COMPOSIT

  Franta

  Compania MARUMO COMPOSIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Uffholtz, Franta.

 2. LORANDI SILOS S.R.L.

  Italia

  Compania LORANDI SILOS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri din material plastic, Silozuri agricole, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Brescia, Italia.

 3. C.T.S. CALVINSILOS SRL

  Italia

  Compania C.T.S. CALVINSILOS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibreglass working, all types of framework, silo banks, și animal feed silos. Are sediul în Isorella, Italia.

 4. SUBOR BORU SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania SUBOR BORU SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Fibra si lana de sticla, Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, și Fibra si lana de sticla. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 5. BURSHTYN DISTRIBUTION KOMPANIE

  Belarus

  Compania BURSHTYN DISTRIBUTION KOMPANIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. AGRISTRADE S.R.L.

  Italia

  Compania AGRISTRADE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri din material plastic, Silozuri agricole, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Bolzano, Italia.

 2. GIA.DA. S.N.C. DI GRILLO GIOVANBATTISTA E C.

  Italia

  Compania GIA.DA. S.N.C. DI GRILLO GIOVANBATTISTA E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Isorella, Italia.

 1. MULMIX FACCO S.R.L.

  Italia

  Compania MULMIX FACCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri din material plastic, Silozuri agricole, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Campo San Martino, Italia.

 2. V.S.

  Italia

  Compania V.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Rondissone, Italia.

 3. NALDI ECOLOGIA S.R.L.

  Italia

  Compania NALDI ECOLOGIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Imola, Italia.

 4. RESINTEX TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania RESINTEX TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Frosinone, Italia.

 5. POLEM B.V.

  Olanda

  Compania POLEM B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Lemmer, Olanda.

 6. HYGRADE INDUSTRIAL PLASTICS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HYGRADE INDUSTRIAL PLASTICS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Rugby, Regatul Unit.

 7. BÖCK AG

  Germania

  Compania BÖCK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Trostberg, Germania.

 8. STILPLAST

  Italia

  Compania STILPLAST, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Ravenna, Italia.

 1. FE.MA. PLAST DI FERRAGAMO STEFANIA & C. S.N.C.

  Italia

  Compania FE.MA. PLAST DI FERRAGAMO STEFANIA & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Castelnovo Di Sotto, Italia.

 2. INTECH S.R.L.

  Italia

  Compania INTECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silozuri agricole, Silozuri din material plastic, Silozuri agricole, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Calvisano, Italia.

 3. RAINFORD, JEREMY

  Regatul Unit

  Compania RAINFORD, JEREMY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Redruth, Regatul Unit.

 4. DIQIU PLASTIC SHENZHEN CHINA CO.

  China

  Compania DIQIU PLASTIC SHENZHEN CHINA CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small plastic precision parts. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. CHANGLE GUAN YA ARTS CO., LTD.

  China

  Compania CHANGLE GUAN YA ARTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Qingdao, China.

 6. MIN-HUI PLASTIC MACHINERY CO., LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania MIN-HUI PLASTIC MACHINERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. Are sediul în Jefferson, Statele Unite ale Americii.

 7. FOSSAECO S.R.L.

  Italia

 8. ACCETTA DI ACCETTA F. & C. S.A.S.

  Italia

 9. NOVASILOS S.R.L.

  Italia

 10. SUNBASKET ( S.R.L. )

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Silozuri din material plastic - Import export

Număr de rezultate

16.791 Intreprinderile