• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sere si rasadnite

Rezultate pentru

Sere si rasadnite - Import export

 1. AGRIMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AGRIMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shading, heated greenhouses, systems for protected crops, greenhouse construction, air conditioning systems for protected crops, greenhouse equipment, vertical wall greenhouses, garden greenhouses, și nursery greenhouses. Are sediul în Casazza, Italia.

 2. LOMBARDA SERRE

  Italia

  Compania LOMBARDA SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Horticultura, Incalzire pentru sere, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, și Horticultura. Are sediul în Grantola, Italia.

 3. METALMAK MAKINA

  Turcia

  Compania METALMAK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italia

  Compania MC SIVIERO SRL - SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tunnels for market gardening, greenhouses, steel roofs, și greenhouses for floriculture and gardening. Are sediul în Verbania, Italia.

 5. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  Compania AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Sere de apartament, Sere calde, Sere si rasadnite, Sere de apartament, și Sere calde. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INVERNADEROS IMA

  Spania

  Compania INVERNADEROS IMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nursery greenhouses, și shade net. Are sediul în Barbatain, Spania.

 2. TECNOVA SERRE

  Italia

  Compania TECNOVA SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, cogeneration plant, și Sere si rasadnite. Are sediul în Porto Mantovano, Italia.

 3. SANLIGHT E.U.

  Austria

  Compania SANLIGHT E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouse products, Lighting accessories, lighting technique, și lighting elements. Are sediul în Schruns, Austria.

 4. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Germania

  Compania GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, și Horticultura. Are sediul în Bexbach, Germania.

 5. ROBINSON POLYTUNNELS

  Regatul Unit

  Compania ROBINSON POLYTUNNELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Nelson, Regatul Unit.

 1. AGRIKOL D.O.O.

  Serbia

  Compania AGRIKOL D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural building, și greenhouses. Are sediul în Kruševac, Serbia.

 2. EMAGA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EMAGA SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Tapet, Plastic profile sections for the construction industry, Sere si rasadnite, și Tapet. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. EURO-SERRE

  Belgia

  Compania EURO-SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Genk, Belgia.

 2. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. BOM GROUP

  Olanda

  Compania BOM GROUP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Naaldwijk, Olanda.

 4. DUTCHGREENHOUSES

  Olanda

  Compania DUTCHGREENHOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses, și supplies for horticulture. Are sediul în Naaldwijk, Olanda.

 5. UZM AGRO TRADING

  Romania

  Compania UZM AGRO TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glasshouse covers, sun screens, și frost net. Are sediul în Bucharesti, Romania.

 6. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ARLEN TEAM SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses for market gardening. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ECO SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ECO SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, Agricultura - utilaje si material, greenhouses for market gardening, Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, și Agricultura - utilaje si material. Are sediul în Mersin, Turcia.

 8. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turcia

  Compania SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Greenhouses for horticulture, greenhouse products, greenhouses, și fruit harvesting trolleys. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. ACM AGROCENTRUM

  Polonia

  Compania ACM AGROCENTRUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Kielce, Polonia.

 2. SERRURIERS SERVICES

  Franta

  Compania SERRURIERS SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Sarcelles, Franta.

 3. VERMAKO

  Belgia

  Compania VERMAKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de fortare, Sere si rasadnite, Sere de fortare, Sere si rasadnite, și greenhouses for floriculture and gardening. Are sediul în Tielt, Belgia.

 4. RICHEL GROUP

  Franta

  Compania RICHEL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, și dryers for raw tobacco. Are sediul în Eygalières, Franta.

 5. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Turcia

  Compania SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - utilaje si material, Sere si rasadnite, floriculture and horticulture, greenhouse products, Agricultura - utilaje si material, și Sere si rasadnite. Are sediul în Mersin, Turcia.

 6. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romania

  Compania S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasadnite pentru culturile de sera, Rasadnite pentru culturile de sera, și greenhouse products. Are sediul în Loc. Valcele, Romania.

 7. LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL

  Spania

  Compania LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mini green houses, nursery greenhouses, greenhouses, și Greenhouses for horticulture. Are sediul în Rafelbuñol, Spania.

 8. GREENHOUSE STORES

  Regatul Unit

  Compania GREENHOUSE STORES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Sutton Coldfield, Regatul Unit.

 9. IMPERIAL GROUP UKRAINE LLC

  Ucraina

  Compania IMPERIAL GROUP UKRAINE LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 10. LEGRUEL SARL

  Franta

  Compania LEGRUEL SARL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. Are sediul în Tollevast, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit