• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • semi-remorci pentru vehicule industriale

Rezultate pentru

Semi-remorci pentru vehicule industriale - Import export

 1. TRUCK1 SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania TRUCK1 SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane la mana a doua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Camioane, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Tractoare cu semi-remorca si semi-remorci, Tractoare, camioane, Semi-remorci pentru vehicule industriale, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Case mobile, și Vehicule la mana a doua. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. SERIN TRAILER COMPANY

  Turcia

  Compania SERIN TRAILER COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. DONAT TRAILER

  Turcia

  Compania DONAT TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. GT SEMI TRAILERS

  Turcia

  Compania GT SEMI TRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, tank trailers, semi-trailers, și Bene basculante. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. SINAN TANKER TRAILER

  Turcia

  Compania SINAN TANKER TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci si bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocisterne, Semi-remorci pentru vehicule industriale, trailers for industrial and commercial vehicles, trailer trucks for transporting cement, Autocisterne, și Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GT SEMI TRAILERS

  Turcia

  Compania GT SEMI TRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-trailers, goods transport, freight transportation, și side loader forklift trucks. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. NPF MIDAS LTD.

  Ucraina

  Compania NPF MIDAS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Remorci-cisterna, roadgoing tractor, Construction of cisterns, și tanker trucks. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 3. PETROGAZ

  Turcia

  Compania PETROGAZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas and lpg stoves for civil use, și gas and lpg stoves for industrial use. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. FEMMERR SIDE LOADERS

  Turcia

  Compania FEMMERR SIDE LOADERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trailers for container transport. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. EMIRSAN TRAILER

  Turcia

  Compania EMIRSAN TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trailer trucks for transporting cement, tipper bodies for industrial vehicles, și semi-trailers. Are sediul în Selçuklu, Turcia.

 1. CODER SAS

  Franta

  Compania CODER SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Tregueux, Franta.

 2. BENALU

  Franta

  Compania BENALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, și Caroserii - constructie. Are sediul în Lievin, Franta.

 1. BMI TRAILERS LTD.

  Regatul Unit

  Compania BMI TRAILERS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-trailers. Are sediul în Dungannon, Regatul Unit.

 2. FAYMONVILLE

  Belgia

  Compania FAYMONVILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special vehicles for glass pane transport, și semi-trailers. Are sediul în Buellingen, Belgia.

 3. ALITE

  Spania

  Compania ALITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automobile preparation services. Are sediul în Villarrobledo, Spania.

 4. SERIN TREYLER

  Turcia

  Compania SERIN TREYLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. VALART, LDA

  Portugalia

  Compania VALART, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Albergaria-A-Velha, Portugalia.

 6. PICORENT

  Italia

  Compania PICORENT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile miniexcavator hire. Are sediul în Bagnolo Piemonte, Italia.

 7. FORANKRA POL SP. Z.O.O.

  Polonia

  Compania FORANKRA POL SP. Z.O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme si folii de material plastic, slings, Filme si folii de material plastic, și semi-trailers. Are sediul în Goleniów, Polonia.

 8. EXPOSEMITRAILERS

  Turcia

  Compania EXPOSEMITRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semi-remorci pentru vehicule industriale, fuel tanks, trailers for industrial and commercial vehicles, Semi-remorci pentru vehicule industriale, și trailers for container transport. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. TBZ GMBH

  Germania

  Compania TBZ GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Masini de depanare, Semi-remorci pentru vehicule industriale, Transporturi la temperatura controlata, Masini de depanare, jib crane flatbed trucks, și Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Bretten, Germania.

 3. FESAN MAKINA

  Turcia

  Compania FESAN MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. LOHR INDUSTRIE

  Franta

  Compania LOHR INDUSTRIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci si bene pentru vehicule industriale, Transport rutier - servicii logistice, Tramvaie - materiale si echipamente, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Transport rutier - servicii logistice, și Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Hangenbieten, Franta.

 5. HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL

  Spania

  Compania HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Albatera, Spania.

 6. INVEPE - INDUSTRIA DE VEICULOS PESADOS, S.A.

  Portugalia

  Compania INVEPE - INDUSTRIA DE VEICULOS PESADOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci si bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semi-remorci pentru vehicule industriale, Vehicule la mana a doua, Semi-remorci pentru vehicule industriale, Vehicule la mana a doua, și sale of industrial motor vehicles. Are sediul în Rio Maior, Portugalia.

 7. ÖZTREYLER A.Ş.

  Turcia

  Compania ÖZTREYLER A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dumpers, container carrier, lime, cement and plaster silos, și Tankers. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Turcia

  Compania OZDEMIRSAN TRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. OZDEMIRSAN TRAILER

  Turcia

  Compania OZDEMIRSAN TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-trailers, tipper, cement tanks, și dump trucks. Are sediul în Saray, Turcia.

 10. LYMAR

  Belgia

  Compania LYMAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile demolitions, crushing machines for demolition, și trimming. Are sediul în Oelegem, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit