• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • autocare si autobuze

Rezultate pentru

Autocare si autobuze - Import export

 1. AUTOCARES RAMÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AUTOCARES RAMÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, coach hire, Autocare si autobuze, International passenger transport, passenger transport, coach company, și bus hire. Are sediul în Bétera-Valencia, Spania.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ROIG DRIVE MALLORCA!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Spania.

 3. ATLAS BUS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ATLAS BUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for coaches, bus spare parts, accessories for buses, accessories for coaches, coach bodywork, Car and bus seats, și rear-view mirrors for buses. Are sediul în Getafe-Madrid, Spania.

 4. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AUTOCARES FALCÓN LEÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, passenger transport, Inchiriere de autocare, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, și minibus hire with driver. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. ATLAS BUS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ATLAS BUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coach and bus spare parts, coach and bus mirrors, coach and bus headlights, coach and bus air-conditioning, coach and bus bodywork, coach and bus accessories, și coach and bus wheel trim. Are sediul în Vigo (pontevedra), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CEM BUS CONFORT SRL

  Romania

  Executăm transformări microbuze și conversii microbuze de peste douăzeci de ani. Oferim conversii profesionale pentru autoutilitare în configurații de la 6 la 23 de locuri. Suntem CEM BUS CONFORT, o companie europeană, ce realizează construcția de microbuze si autoutilitare pe șasiuri Mercedes, Volkswagen, Fiat, Iveco, Peugeot, Citroen, Renault, Ford, Opel și care oferă o gamă largă de conversii si transformări. Facem transformări microbuze și conversii microbuze sub standardul de management al calității ISO 9001: 2015. Suntem autorizati RAR pentru conversii și transformări microbuze ce includ vehicule din clasele N1, M1, M2, M3 și SA Autorulote. Modificările făcute de companie îndeplinesc cele mai înalte standarde naționale și europene, au aprobări COC în conformitate cu Directiva 2007/46/CE în diverse configurații de echipamente și variante de greutate 3500/3800/5000kg. Etalon de performanță și profesionalism CEM BUS CONFORT reprezintă garanția practicului și al eleganței. Avem experiența necesară pentru a face microbuzul perfect pentru ori ce tip de cerință.

 2. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belarus

  Compania MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Autocare si autobuze, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, trucks for special transport, și Autocare si autobuze. Are sediul în Minsk Minsk Region, Belarus.

 3. AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS

  Spania

  Compania AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shuttle bus hire. Are sediul în Ses Cadenes-Palma, Spania.

 4. IDEZ AUTO PARTS

  Turcia

  Compania IDEZ AUTO PARTS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SECKIN OTOMOTIV

  Turcia

  Compania SECKIN OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, accessories, Autocare si autobuze, și accessories and spare parts. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. ELITE BUS ALICANTE

  Spania

  Compania ELITE BUS ALICANTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, transfer service, Autocare si autobuze, minibus rental, și rental of minibuses and buses for sports events. Are sediul în Alicante/alacant, Spania.

 2. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Spania

  Compania AUTOCORB - BUS RENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, bus hire, Inchiriere de autocare, și coach rentals. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. AUTOCARES J. DOMINGUEZ

  Spania

  Compania AUTOCARES J. DOMINGUEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare, bus rental, coach rentals, Autocare, și minibuses. Are sediul în Estepona-Málaga, Spania.

 2. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Italia

  Compania BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, Inchiriere de autocare, și bus. Are sediul în Portogruaro, Italia.

 3. TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR

  Italia

  Compania TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, bus and minibus with driver, luxury tourist coach rental with driver, Autocare si autobuze, și small buses and minibuses. Are sediul în Partanna, Italia.

 4. DNL OTOMOTIV

  Turcia

  Compania DNL OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare, accessories for vending machines, coaches, Autocare, și minibuses. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. ZED CLIMATE CONTROLS

  Turcia

  Compania ZED CLIMATE CONTROLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Air conditioning equipment. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. VIP CAR S.A.

  Spania

  Compania VIP CAR S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, school bus rental, Autocare si autobuze, coach rentals, și people transport. Are sediul în Getafe-Madrid, Spania.

 7. AUTOCARES AGUILERA

  Spania

  Compania AUTOCARES AGUILERA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bus hire with driver, school bus service, excursion breaks, și luxury tourist coach rental with driver. Are sediul în Málaga, Spania.

 8. ETNABUS TRAVEL

  Italia

  Compania ETNABUS TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, large tourist bus rental, bus hire, Autocare si autobuze, și car rental - services. Are sediul în Pedara, Italia.

 1. AUTOCARES CABRANES

  Spania

  Compania AUTOCARES CABRANES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Autocare si autobuze, Inchiriere de autocare, coaches, și Autocare si autobuze. Are sediul în Gijón-Asturias, Spania.

 2. FIBE BUS GMBH

  Germania

  Compania FIBE BUS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. Are sediul în Pilsting-Ganacker, Germania.

 3. GOGO COACH HIRE MANCHESTER

  Regatul Unit

  Compania GOGO COACH HIRE MANCHESTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 4. REIZEN MUYLAERT

  Belgia

  Compania REIZEN MUYLAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, group travel, tour operators - holidays, Autocare si autobuze, și minibus rental. Are sediul în Denderhoutem, Belgia.

 5. BASILICACARS

  Belgia

  Compania BASILICACARS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare, Autocare - calatorii internationale, Autocare, chauffeured coaches, Autocare - calatorii internationale, și passenger transport by coach. Are sediul în Scherpenheuvel, Belgia.

 6. MOTORPLUS

  Germania

  Compania MOTORPLUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 7. GONZAMATIS

  Spania

  Compania GONZAMATIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare, și Autocare. Are sediul în Almuñecar-Granada, Spania.

 8. ALPINE FLEET

  Elvetia

  Compania ALPINE FLEET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Autocare si autobuze, și private taxi. Are sediul în Le Grand-Saconnex, Elvetia.

 9. AVALOS TRANSPORTATION COMPANY INC. (ATC BUSES)

  Statele Unite ale Americii

  Compania AVALOS TRANSPORTATION COMPANY INC. (ATC BUSES), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile charter hire, Tourist Transport, people transport, și bus and minibus with driver. Are sediul în Orlando, Statele Unite ale Americii.

 10. BUS CHARTER BERLIN

  Germania

  Compania BUS CHARTER BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. Are sediul în Lüchow, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Autocare si autobuze - Import export

Număr de rezultate

4.336 Intreprinderile