• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • selectarea personalului

Rezultate pentru

Selectarea personalului - Import export

 1. VISTIM SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania VISTIM SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul gestiunii si al managementului, Selectarea personalului, HR consulting, HR, HR expert, Formare in domeniul gestiunii si al managementului, Management consultancy, Selectarea personalului, și HR solutions. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 2. INFOMUNCA

  Romania

  Portal online cu numeroase locuri de munca in Romania sau in strainatate! Acceseaza site-ul nostru si descopera o mare diversitate de locuri de munca in diferite domenii de activitate, atat pentru cei cu experienta, cat si pentru cei lipsiti de experienta.

 3. ANTAL INTERNATIONAL

  Romania

  recrutare de personal

 4. FIRST CONTACT CHEFS

  Regatul Unit

  Compania FIRST CONTACT CHEFS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, și Home chefs. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 5. BLUE MARBLE RECRUITMENT LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BLUE MARBLE RECRUITMENT LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Recrutare internationala de personal, și Selectarea personalului. Are sediul în St. Albans, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REDITUS LT, UAB

  Lituania

  Compania REDITUS LT, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Recrutare internationala de personal, Munca termporara - recrutare internationala, Selectarea personalului, Informaticieni - selectionare si recrutare, Recrutare internationala de personal, Munca termporara - recrutare internationala, și Selectarea personalului. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 2. ZIDEMA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania ZIDEMA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing, și recruitment. Are sediul în Hagen, Germania.

 3. K&V - SERVICES / RAAFGROUP

  Germania

  Compania K&V - SERVICES / RAAFGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contract working, Automotive, și mechanical conveyors. Are sediul în Dortmund, Germania.

 4. LANGUAGE MATTERS

  Regatul Unit

  Compania LANGUAGE MATTERS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Recrutare internationala de personal, și Selectarea personalului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. FIXANDO

  Germania

  Compania FIXANDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering - services, și photography. Are sediul în Wolfsburg, Germania.

 1. ARGON SELECTIE

  Belgia

  Compania ARGON SELECTIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Selectarea personalului, Cabinet de recrutare, Selectarea personalului, și Recruitment office. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 2. MYA RECRUITMENT SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania MYA RECRUITMENT SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Cabinet de recrutare, Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Cabinet de recrutare, și Recruitment office. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 1. INTERNATIONALDETECT - ICID

  Belgia

  Compania INTERNATIONALDETECT - ICID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete comerciale, Selectarea personalului, Private detectives, Anchete comerciale, și Selectarea personalului. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. AXIS

  Belgia

  Compania AXIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Selectarea personalului, Selectarea personalului, recruitment, Temporary personnel - international recruitment, și outsourcing. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. MS MONTAGEN UG

  Germania

  Compania MS MONTAGEN UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 4. DETECTIVE ETIENNE

  Belgia

  Compania DETECTIVE ETIENNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Detectivi - agentii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Selectarea personalului, și Selectarea personalului. Are sediul în Chapelle-Lez-Herlaimont, Belgia.

 5. VDS ARBEIDSDESKUNDIGEN

  Olanda

  Compania VDS ARBEIDSDESKUNDIGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Best, Olanda.

 6. INTERNATIONALE ARBEITS-UND PERSONALVERMITTLUNG LANGEN

  Germania

  Compania INTERNATIONALE ARBEITS-UND PERSONALVERMITTLUNG LANGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Bitterfeld-Wolfen, Germania.

 7. LTP BUSINESS PSYCHOLOGISTS

  Olanda

  Compania LTP BUSINESS PSYCHOLOGISTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, professional coaching and development, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Amstelveen, Olanda.

 8. EUROPAKRAFT JOBS SRL

  Romania

  Compania EUROPAKRAFT JOBS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare de cadre pentru conducerea de intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Recrutare personal, Selectarea personalului, Resurse umane - gestionare externa, Recrutare internationala de personal, Recrutare personal, Selectarea personalului, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Timisoara, Romania.

 1. CATERING SERVICES INTERNATIONAL

  Regatul Unit

  Compania CATERING SERVICES INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, Recrutare internationala de personal, Selectarea personalului, International recruitment agency for the service industry, și Temporary personnel - international recruitment. Are sediul în Bath, Regatul Unit.

 2. 2WORK

  Olanda

  Compania 2WORK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Borculo, Olanda.

 3. PKS PERSONAL AG

  Elvetia

  Compania PKS PERSONAL AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, Recrutare de cadre pentru conducerea de intreprinderi, Munca termporara - recrutare internationala, Recrutare de cadre pentru conducerea de intreprinderi, personnel search and selection, și personnel selection. Are sediul în Binningen, Elvetia.

 4. CLICKRECRUIT

  Spania

  Compania CLICKRECRUIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. JOB AMBITION GMBH

  Germania

  Compania JOB AMBITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Recrutare internationala de personal, Cabinet de recrutare, și Recrutare internationala de personal. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 6. DAS ARBEITSZEUGNIS-FORUM

  Germania

  Compania DAS ARBEITSZEUGNIS-FORUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în Freiburg, Germania.

 7. EXPERT VERMITTLUNG

  Germania

  Compania EXPERT VERMITTLUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Headhunting office, International headhunter office, recruitment, și work advice. Are sediul în Bad Neuenahr-Ahrweiler, Germania.

 8. FRANÇOIS PIQUEMAL

  Franta

  Compania FRANÇOIS PIQUEMAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Detectivi - agentii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete comerciale si industriale, Selectarea personalului, detective agency, debt recovery investigations, Anchete comerciale si industriale, și Selectarea personalului. Are sediul în Toulon, Franta.

 9. RUNTIME

  Belgia

  Compania RUNTIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personnel search and selection, HR consulting, și Outplacement firms. Are sediul în Booischot, Belgia.

 10. GIANT SCREENING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GIANT SCREENING LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Selectarea personalului. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit