• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • microcomputere personale

Rezultate pentru

Microcomputere personale - Import export

 1. HARMAD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HARMAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parfumuri, Apa de parfum, Cosmetice, Electrocasnice - import-export, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Parfumuri, perfumery items, și Apa de parfum. Are sediul în Paris, Franta.

 2. EDV SYSTEME LEHMANN & PARTNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EDV SYSTEME LEHMANN & PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Brackel, Germania.

 3. CLASSIFICA GMBH

  Germania

  Compania CLASSIFICA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Reimlingen, Germania.

 4. INTER DATA SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania INTER DATA SYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Maintal, Germania.

 5. TABIUS

  Germania

  Compania TABIUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Frankfurt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEMA DIRECT GMBH

  Germania

  Compania BEMA DIRECT GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 2. IT-SOLUTE

  Germania

  Compania IT-SOLUTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Krefeld, Germania.

 3. PROCOM IPOS SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania PROCOM IPOS SYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 4. MEHMET BEGTORUN E.K. FIDUCIASHOP

  Germania

  Compania MEHMET BEGTORUN E.K. FIDUCIASHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica - import-export, import of sports articles, Electronica - import-export, și paper for printers. Are sediul în Essen, Germania.

 5. CLS COMPUTER

  Germania

  Compania CLS COMPUTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laptop computer repairs, desktop personal computer, și personal computer accessories. Are sediul în Mannheim, Germania.

 1. ARGONEX

  Olanda

  Compania ARGONEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 2. COMPUFIX-BRISTOL

  Regatul Unit

  Compania COMPUFIX-BRISTOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tastaturi pentru computere, Software, Tastaturi pentru computere, laptop computer repairs, Data recovery services, și Software. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 1. INKOOPCOMPUTERS.NL

  Olanda

  Compania INKOOPCOMPUTERS.NL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Hardinxveld-Giessendam, Olanda.

 2. SWC SERVICES

  Regatul Unit

  Compania SWC SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cctv cameras, și Data recovery services. Are sediul în Llantwit Major, Regatul Unit.

 3. HEWLETT - PACKARD BELGIUM

  Belgia

  Compania HEWLETT - PACKARD BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, Microcomputere personale, Informatica - software, Birotica - masini si materiale, Microcomputere personale, Informatica - software, și Server hosting. Are sediul în Diegem, Belgia.

 4. PC-SAMENSTELLEN.NL

  Olanda

  Compania PC-SAMENSTELLEN.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assembly of personal computers, și portable computers. Are sediul în Tolbert, Olanda.

 5. BELLS COMPUTERCENTER

  Belgia

  Compania BELLS COMPUTERCENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monitoare pentru calculator, Informatica - articole si furnituri, Microcomputere personale, Informatica - imprimarea formularelor pe suport continuu, Monitoare pentru calculator, Informatica - articole si furnituri, Microcomputere personale, și Informatica - imprimarea formularelor pe suport continuu. Are sediul în Hoeselt, Belgia.

 6. COMBIKNALLER

  Olanda

  Compania COMBIKNALLER, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Lelystad, Olanda.

 7. PC PIEFKE E.U.

  Austria

  Compania PC PIEFKE E.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile desktop personal computer, și portable computers. Are sediul în Pettenbach, Austria.

 8. XELENT STORE UG

  Germania

  Compania XELENT STORE UG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Montabaur, Germania.

 1. HADSTEN COMPUTER APS

  Danemarca

  Compania HADSTEN COMPUTER APS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile portable computers. Are sediul în Hadsten, Danemarca.

 2. NEOSOS

  Spania

  Compania NEOSOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Benahavis, Spania.

 3. LAPTOP MET LINUX

  Olanda

  Compania LAPTOP MET LINUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 4. INTERFAX LTD.

  Regatul Unit

  Compania INTERFAX LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 5. EURATECH GMBH

  Germania

  Compania EURATECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Garching B. München, Germania.

 6. QUIK INFORMATIQUE

  Franta

  Compania QUIK INFORMATIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Mulhouse, Franta.

 7. CST - COMPUTER SMARTPHONE TECHNIK INH. ISRAELE AMATO

  Germania

  Compania CST - COMPUTER SMARTPHONE TECHNIK INH. ISRAELE AMATO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Eislingen/fils, Germania.

 8. DRIEBOND AUTOMATISERING

  Olanda

  Compania DRIEBOND AUTOMATISERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. Are sediul în Groningen, Olanda.

 9. COMP-SERVICE

  Ucraina

  Compania COMP-SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer repair, laptop computer repairs, computer assistance maintenance, și repair workshop. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 10. Alfa Bilisim

  Turcia

  Compania Alfa Bilisim, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microcomputere personale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suport tehnic - computere medii si sisteme mari, copier repair, computer repair, Suport tehnic - computere medii si sisteme mari, și Printer. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit