• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • scule de filetat

Rezultate pentru

Scule de filetat - Import export

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge has supported industry and specialist trade since 1971 with an extensive range of products and services for metal-cutting machining. Our core competences lie in drilling, milling and threading, and we have been by our customers' sides for more than four decades, offering advice on planning, introduction and optimisation for this.

 2. METAL-TECH

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania METAL-TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse finite metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Polizarea otelurilor si a metalelor, Polizare - masini-unelte, Laminoare pentru metale feroase, Scule de filetat, Curbarea otelurilor si a metalelor, Masini-unelte pentru indoire, și Buloane. Are sediul în Gniezno, Polonia.

 3. DC SWISS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DC SWISS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule de filetat, Scule industriale, Scule de filetat, și Scule industriale. Are sediul în Rho, Italia.

 4. INSTALLHOME SELLS SRL

  Romania

  Installhome este un magazin online specializat de scule profesionale pentru instalatii si frigotehnie, unelte si echipamente pentru cosntructii si scule electrice.

 5. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Polonia

  Compania ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule de filetat. Are sediul în Opoczno, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule de filetat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet rolls. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. GRÄF VERBINDUNGSTEILE GMBH

  Germania

  Compania GRÄF VERBINDUNGSTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Piulite, Suruburi, Scule si feronerie, Fixare - materiale, Piulite, Suruburi, și Scule si feronerie. Are sediul în Bitburg, Germania.