• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lathe tools

Rezultate pentru

Lathe tools - Import export

 1. FLURY TOOLS AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania FLURY TOOLS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Polizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CNC form grinding, CNC optical grinding, CNC profile grinding, CNC round profile grinding, CNC grinding, nc grinding, CNC creep-feed grinding, CNC deep profile grinding, și CNC deep grinding. Are sediul în Arch, Elvetia.

 2. CPT GMBH

  Germania

  Compania CPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Freze si burghiuri, Freze si burghiuri, Lathe tools, milling tools, și Precision tools. Are sediul în Freiberg Am Neckar, Germania.

 3. UC TOOLS GMBH

  Germania

  Compania UC TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reamers, Lathe tools, Precision tools, și twist drills. Are sediul în Ölbronn-Dürrn, Germania.

 4. UTILIS AG, PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Elvetia

  Compania UTILIS AG, PRÄZISIONSWERKZEUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reamers, Lathe tools, milling tools, și tools in hard metal. Are sediul în Müllheim Dorf, Elvetia.

 5. DIAMETAL AG

  Elvetia

  Compania DIAMETAL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Discuri abrazive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools, Precision tools, diamond disks, și diamond tools. Are sediul în Biel 6 /bienne 6, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REV BROACHING TOOL

  Italia

  Compania REV BROACHING TOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial slotters, Lathe tools, metal broaching, și metal slotting. Are sediul în Soliera (mo), Italia.

 2. NC-WERKZEUGE

  Germania

  Compania NC-WERKZEUGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling tools, Lathe tools, și reamers. Are sediul în Offenbach, Germania.

 3. ZHEJIANG HEINER TOOLS TECH.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG HEINER TOOLS TECH.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools. Are sediul în Hangzhou, China.

 4. SARTORIUS WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SARTORIUS WERKZEUGE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, tightening tools, Lathe tools, Targuri si expozitii, și Environmental technology. Are sediul în Ratingen, Germania.

 5. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Germania

  Compania ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bar turning steel and metals, reamers, diamond tools, și Lathe tools. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. MIKRONAR

  Polonia

  Compania MIKRONAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea si turnarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling, Lathe tools, turning, și resharpening. Are sediul în Radom, Polonia.

 2. TIANJIN ZCX MACHINE TOOL CO.,LTD

  China

  Compania TIANJIN ZCX MACHINE TOOL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools, milling machines, și drilling machines. Are sediul în Tianjin, China.

 1. EMCO LATHE & MILLING MACHINE MANUFACTURER, CNC TRAINING

  Austria

  Compania EMCO LATHE & MILLING MACHINE MANUFACTURER, CNC TRAINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools. Are sediul în Hallein, Austria.

 2. O.M.G. ZANOLETTI SRL

  Italia

  Compania O.M.G. ZANOLETTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Lathe tools, și Strunjirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ponte Zanano, Italia.

 3. DALIAN LONG LIFE MACHINERY IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  China

  Compania DALIAN LONG LIFE MACHINERY IMPORT & EXPORT CO., LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools. Are sediul în Dalian, China.

 4. ISCAR BENELUX

  Belgia

  Compania ISCAR BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lathe tools. Are sediul în Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Belgia.

 5. JSWAY CNC MACHINE CO.,LTD

  China

  Compania JSWAY CNC MACHINE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cnc cut, și Lathe tools. Are sediul în Zhongshan City, China.

 6. VACO FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  With its sales network throughout France, Vaco provides a range of cutting tools (drill bits, milling machines, taps, dies, ...) HSS, carbide and CBN. We also equip your machine-tools with clamps, vertical and horizontal tightening equipment, as well as attachments. For over 40 years we have also been distributing the VALCUT drill bit. Range based on 4 families: tools for metal, tools for stainless steel, tools for metrology and tools for building. VACO France provides a wide range of innovative and quality tools for metalworking and machine tool equipment.

 7. VERSION TRES

  Spania

  Compania VERSION TRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Firme luminoase si panouri publicitare luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising agency, articles and items for advertising and promotions, ce-marked accident-prevention products, și lathing tools. Are sediul în Altea, Spania.

 8. SPOTONLINE

  Germania

  Compania SPOTONLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lathing tools. Are sediul în Ruhland, Germania.

 1. MECÁNICAS DE PRECISIÓN GOIURIA SL

  Spania

  Compania MECÁNICAS DE PRECISIÓN GOIURIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grinding, și lathing tools. Are sediul în Iurreta, Spania.

 2. ZECCIONKREATIVA

  Mexic

  Compania ZECCIONKREATIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lathing tools, și personalised calendars. Are sediul în Guadalajara, Mexic.

 3. MAILINGSTORE - EINE MARKE DER SERVICE&VERLAG GMBH

  Germania

  Compania MAILINGSTORE - EINE MARKE DER SERVICE&VERLAG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, și lathing tools. Are sediul în Ergolding, Germania.

 4. PUBLIVALLÈS SERVEIS PUBLICITARIS,SL

  Spania

  Compania PUBLIVALLÈS SERVEIS PUBLICITARIS,SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, Advertising presents, advertising t-shirts, și lathing tools. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. BRANDS CONNECTION

  Portugalia

  Compania BRANDS CONNECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile merchandising, și lathing tools. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 6. DRUCKHÄUSLE

  Germania

  Compania DRUCKHÄUSLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lathing tools, și printing services. Are sediul în Ostfildern, Germania.

 7. BÜROKOM GMBH

  Germania

  Compania BÜROKOM GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - mobila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorator fireplaces, household articles, și lathing tools. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

 8. DISFLIM

  Spania

  Compania DISFLIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lathing tools, advertising printed matter - printing, și printing services. Are sediul în Pinto, Spania.

 9. COMERCIAL ZARABANDA SL

  Spania

  Compania COMERCIAL ZARABANDA SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper industry items and products, data processing and office automation supplies, și lathing tools. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. ERDOGMUS AUTO MACHINE INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania ERDOGMUS AUTO MACHINE INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de strungarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Piese de schimb pentru automobile, water pumps, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Piese de schimb pentru automobile, și CNC turning. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit