• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • scari rulante

Rezultate pentru

Scari rulante - Import export

 1. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  China

  Compania CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatie - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, Ridicare - materiale si accesorii, elevators, Scari rulante, și Ridicare - materiale si accesorii. Are sediul în Wujiang, China.

 2. AUFZUGSWART GMBH

  Austria

  Compania AUFZUGSWART GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. Are sediul în Linz, Austria.

 3. COURMAN

  Belgia

  Compania COURMAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Berchem-Ste-Agathe, Belgia.

 4. XIZIUNITE

  Turcia

  Compania XIZIUNITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD.

  Turcia

  Compania AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme si punti elevatoare auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHINDLER

  Luxemburg

  Compania SCHINDLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare si ascensoare de santier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, Scari rulante, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, și Scari rulante. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. TRELIFT

  Belgia

  Compania TRELIFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, stair lifts, lifts for institutions, Scari rulante, și stair lift. Are sediul în Eupen, Belgia.

 3. TRIPHASE S.R.L.

  Italia

  Compania TRIPHASE S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, Scari rulante, lifts and hoists for civil and industrial use, lift parts and accessories, Ascensoare, și Scari rulante. Are sediul în Caserta, Italia.

 4. ORONA LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania ORONA LUXEMBOURG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi rulante, Scari rulante, lift repairs, Benzi rulante, și Scari rulante. Are sediul în Peppange, Luxemburg.

 5. POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION

  Franta

  Compania POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, moulds, și Scari rulante. Are sediul în Pusignan Cedex, Franta.

 1. FATHI ALMAS CO.

  Iran

  Compania FATHI ALMAS CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile escalators. Are sediul în Tehran, Iran.

 2. AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS)

  Turcia

  Compania AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, Platforme si punti elevatoare auto, hydraulic lifts, Scari rulante, și Platforme si punti elevatoare auto. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CLASSIC LIFTS LTD.

  Bangladesh

  Compania CLASSIC LIFTS LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatie - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, Stabilizatoare de tensiune, Platforme si punti elevatoare auto, Scari rulante, Stabilizatoare de tensiune, și Platforme si punti elevatoare auto. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 2. CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES

  Regatul Unit

  Compania CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Incalzire industriala - instalatii si material, și industrial decommissioning. Are sediul în Cranleigh, Regatul Unit.

 3. MORRIS VERMAPORT LTD

  Regatul Unit

  Compania MORRIS VERMAPORT LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și Ascensoare. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. G. POWER-LIFT APS

  Danemarca

  Compania G. POWER-LIFT APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și Ascensoare. Are sediul în Brovst, Danemarca.

 5. DPKON ELEVATOR SYSTEMS

  Turcia

  Compania DPKON ELEVATOR SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, lifts and hoists for the building trade, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Konya, Turcia.

 6. MULDER MONTAGE B.V.

  Olanda

  Compania MULDER MONTAGE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Alphen Aan Den Rijn, Olanda.

 7. BECK & POLLITZER ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania BECK & POLLITZER ENGINEERING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Washington, Regatul Unit.

 8. SCHINDLER ROMANIA S.R.L.

  Romania

  Compania SCHINDLER ROMANIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Bucharest, Romania.

 1. CAMA TREPPENLIFT GMBH

  Germania

  Compania CAMA TREPPENLIFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 2. SHELTEE INDUSTRIAL MAINTENANCE LTD

  Regatul Unit

  Compania SHELTEE INDUSTRIAL MAINTENANCE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Ferryhill, Regatul Unit.

 3. THYSSENKRUPP FAHRTREPPEN GMBH

  Germania

  Compania THYSSENKRUPP FAHRTREPPEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. JOSEPH MERRITT GROUP PLC

  Regatul Unit

  Compania JOSEPH MERRITT GROUP PLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 5. AINSCOUGH VANGUARD LTD

  Regatul Unit

  Compania AINSCOUGH VANGUARD LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Greenford, Regatul Unit.

 6. MICRO 92 S.R.L.

  Romania

  Compania MICRO 92 S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Bucharest, Romania.

 7. SCHINDLER SA

  Spania

  Compania SCHINDLER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari rulante, și Scari rulante. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 8. KONE FELVONO KFT

  Ungaria

  Compania KONE FELVONO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elevatoare si ascensoare de santier, și Elevatoare si ascensoare de santier. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 9. JACK WAGHORN LTD

  Regatul Unit

  Compania JACK WAGHORN LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Haywards Heath, Regatul Unit.

 10. ADVANCE MACHINERY

  Regatul Unit

  Compania ADVANCE MACHINERY, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Antrim, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Scari rulante - Import export

Număr de rezultate

2.919 Intreprinderile