• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • poduri rulante

Rezultate pentru

Poduri rulante - Import export

 1. TAWI

  Suedia

  Verified by europages badge

  Piab’s Lifting Automation Division provides complete solutions for safe and ergonomic lifting under the brand TAWI. For decades, TAWI lifting equipment has improved efficiency and employee health in businesses worldwide. Swedish quality and innovation have been the heart and soul of TAWI from the very start. We offer a wide selection of lifting solutions for everything from food manufacturing to wood industry. Our lifting equipment handles everything from boxes and sacks to cheese and windshields. We turn, tilt and rotate heavy barrels, large panels and more. Our solutions include vacuum lifters, lifting trolleys, hoists, crane systems and mobile lifters. Our products are ergonomically designed to reduce the strain on backs, knees and shoulders and at the same time create safer and more efficient handling of goods. With TAWI products it is easy to lift, move, tilt and rotate loads in all kinds of environments. Improved ergonomics and increased efficiency also contribute to reduced costs for our clients. We are proud to be the most complete supplier of lifting solutions. Proud that an increasing number of companies rely on TAWI equipment to ensure an efficient and safe business. When you choose TAWI, you can be sure that you will get a solution that is 100% TAWI; from design, through production, to installation and service you will find our own staff doing their very best to meet your needs.

 2. GD MASINI DE RIDICAT SRL

  Romania

  Firma GD MAȘINI de Ridicat SRL este o societate românească cu capital privat, înființată în anul 2005 și este membră al unui grup de firme specializate în tehnică de ridicat și manipulare a mărfurilor. Oferim soluții standard si speciale, principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vacuum și diverse alte dispozitive de ridicare și manipulare.Dispunem de un departament propriu de proiectare, dotat cu echipamente și software moderne, capabil să identifice și să propună soluțiile necesare pentru fiecare caz particular întâlnit la diverși beneficiari.Pentru toate produsele noastre asigurăm service-ul și asistența tehnică, în garanție și post-garanție. În acest scop s-a format și instruit o rețea de echipe proprii de montaj și service care să asigure intervenția promptă la solicitările clienților în orice colț din țară.Toate echipamentele livrate de noi sunt însoțite de documentații conform cerințelor PT ISCIR, declarații de conformitate, certificate de calitate și de garanție, documentație tehnică și de utilizare în limba română, precum și orice alte documente prevăzute de legislația în vigoare.Începând cu anul 2009 firma noastră are implementat un sistem de asigurare a calității, este certificat conform ISO 9001/2015 de către Intertek .

 3. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turcia

  Compania DEWINCH CRANE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ridicare - materiale si accesorii, Macarale si poduri rulante, gantry cranes, overhead travelling crane, Ridicare - materiale si accesorii, și Macarale si poduri rulante. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. DINAMIK VINÇ LTD

  Turcia

  Compania DINAMIK VINÇ LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale portal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, trolley, Poduri rulante, și Electric crane trolleys. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Turcia

  Compania REYTES VINÇ SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, anti-explosion bridge cranes, jib cranes, overhead cranes for lifting merchandise, și Poduri rulante. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROMMASHMETAL LTD

  Ucraina

  Compania PROMMASHMETAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, metal warping, și Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Slovenia

  Compania INSEM-ATMOS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overhead travelling crane, goods lifting equipment, chain hoists, și special cranes. Are sediul în Hoce, Slovenia.

 3. ERKUSLAR A.S.

  Turcia

  Compania ERKUSLAR A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Turcia

  Compania CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chain hoists, și bridge cranes. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tower cranes, și construction of industrial chimneys. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE

  Belgia

  Compania TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Poduri rulante, Intretinere industriala, și Poduri rulante. Are sediul în Falisolle, Belgia.

 2. HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI.

  Turcia

  Compania HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overhead cranes for lifting merchandise, și gantry cranes. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. INDPROX

  Statele Unite ale Americii

  Compania INDPROX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, Elevatoare si ascensoare de santier, Electric chain hoists, Poduri rulante, și Elevatoare si ascensoare de santier. Are sediul în San Diego, Statele Unite ale Americii.

 2. THISTLE MARINE LTD

  Regatul Unit

  Compania THISTLE MARINE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale portal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, crane construction, Port cranes, Poduri rulante, și marine cranes. Are sediul în Peterhead, Regatul Unit.

 3. OZFATIHLER CRANE LTD.

  Turcia

  Compania OZFATIHLER CRANE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gantry cranes, și spare parts for cranes. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale derrick, Poduri rulante, Macarale derrick, și Poduri rulante. Are sediul în Istanbul/tuzla, Turcia.

 5. MONORAY VINÇ SISTEMLERI

  Turcia

  Compania MONORAY VINÇ SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridge cranes. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 6. ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 7. STAN INVEST HOLDING

  Ucraina

  Compania STAN INVEST HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heavy metal structural work products. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 8. ELLINIKI TECHNIKI S.A.

  Grecia

  Compania ELLINIKI TECHNIKI S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile winch, și goods lifting overhead crane parts and accessories. Are sediul în Mandra, Grecia.

 1. KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN

  Germania

  Compania KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale portal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, Ridicare - materiale si accesorii, crane repairs, crane construction, Poduri rulante, și Ridicare - materiale si accesorii. Are sediul în Grafing Bei München, Germania.

 2. HALATLI VINC SISTEMLERI

  Turcia

  Compania HALATLI VINC SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. ELEKTRIKLI VINÇ

  Turcia

  Compania ELEKTRIKLI VINÇ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. CMAK CRANE SYSTEMS

  Turcia

  Compania CMAK CRANE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jib cranes. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. SEHA CRANE MANUFACTURING

  Turcia

  Compania SEHA CRANE MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 6. VIHORLAT S.R.O SNINA

  Slovacia

  Compania VIHORLAT S.R.O SNINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, Matrite sub presiune, Construcții industriale, Poduri rulante, Matrite sub presiune, și Construcții industriale. Are sediul în Snina , Slovacia.

 7. EUROCRANE CO., LTD.

  China

  Compania EUROCRANE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overhead travelling crane, și goods lifting windlasses. Are sediul în Suzhou, China.

 8. HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Dispozitive de ridicare, Utilaje pentru constructii, Macarale si poduri rulante, Dispozitive de ridicare, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 9. JORD SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania JORD SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, Dispozitive de ridicare, Utilaje pentru constructii, Poduri rulante, Dispozitive de ridicare, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Komárno , Slovacia.

 10. DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente magnetice, Poduri rulante, Dispozitive de ridicare, Macarale si poduri rulante, Echipamente magnetice, Poduri rulante, Dispozitive de ridicare, și Macarale si poduri rulante. Are sediul în Slaný, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Poduri rulante - Import export

Număr de rezultate

1.171 Intreprinderile