• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • saltele si materiale pentru umplere - masini

Rezultate pentru

Saltele si materiale pentru umplere - masini - Import export

 1. IVO IR KO, UAB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania IVO IR KO, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, custom-made mattresses, manufacture of mattresses, foam mattresses, Hotel mattress supplier, Rolled mattresses manufacturer, Children mattresses producer, și Natural mattresses producer. Are sediul în Mostiskes, Lituania.

 2. KLEEMA POLSTEREIBEDARF

  Germania

  Compania KLEEMA POLSTEREIBEDARF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air compressors, pneumatic stitching machines, hand-operated double-mitre saw, și zip fasteners. Are sediul în Schmelz, Germania.

 3. ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY

  Turcia

  Compania ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quilting machines, mattress edging machines, mattress wrapping machines, și mattress packing machine. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. ÖZBIRLIK MAKINA

  Turcia

  Compania ÖZBIRLIK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BELABEDDING

  Belarus

  Compania BELABEDDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane pillows, latex mattress, support cushions, și Top mattresses. Are sediul în Novaya Gozha, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAM ELETTRONICA S.P.A.

  Italia

  Compania RAM ELETTRONICA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foam cutting machines, și polyurethane foam. Are sediul în San Cesario Sul Panaro, Italia.

 2. OPTRON TEXTILE MACHINERY

  Spania

  Compania OPTRON TEXTILE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sealing machines. Are sediul în Alfarrasí, Spania.

 3. NEWTECH YATAK MAKINALARI

  Turcia

  Compania NEWTECH YATAK MAKINALARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. AE KAPITONE

  Turcia

  Compania AE KAPITONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quilting machines, quilting/padding work on behalf of clients, și quilted fabric. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Moenchengladbach, Germania.

 1. EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD

  Turcia

  Compania EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hotels beds, și sprung mattress. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. S.E.C.A.M. S.R.L.

  Italia

  Compania S.E.C.A.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Rho, Italia.

 1. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

  Italia

  Compania ENNEREV MATERASSI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi, somiere si saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Volpago Del Montello, Italia.

 2. S.I.L.A.C. S.R.L.

  Italia

  Compania S.I.L.A.C. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, sewing machines for shoe factories and shoemakers, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Livorno, Italia.

 3. M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO

  Italia

  Compania M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în San Salvo, Italia.

 4. TECNO 5 S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO 5 S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Prato, Italia.

 5. DEL GIUDICE E NIPOTE

  Italia

  Compania DEL GIUDICE E NIPOTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Torino, Italia.

 6. RIM SERVICE TORINO S.A.S.

  Italia

  Compania RIM SERVICE TORINO S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Torino, Italia.

 7. MASSA GENNARO

  Italia

  Compania MASSA GENNARO, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în San Valentino Torio, Italia.

 8. RIMAC (S.A.S.)

  Italia

  Compania RIMAC (S.A.S.), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Casoria, Italia.

 1. RIM SERVICE VERONA

  Italia

  Compania RIM SERVICE VERONA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Veronella, Italia.

 2. HENGYE MACHINERY FACTORY

  China

  Compania HENGYE MACHINERY FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Dongguan,, China.

 3. VIPEL

  Italia

  Compania VIPEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 4. G.M. SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania G.M. SERVICE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Saltele si materiale pentru umplere - masini, Masini de cusut industriale si accesorii, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. MANCINI S.R.L.

  Italia

  Compania MANCINI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, staplers, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în San Benedetto Del Tronto, Italia.

 6. LINEAFLEX-H KERESKEDELMI, IPARI KFT

  Ungaria

  Compania LINEAFLEX-H KERESKEDELMI, IPARI KFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, Mobilier pentru locuinte, Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 7. C.M.C.I.SRL

  Italia

  Compania C.M.C.I.SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, sewing machines for shoe factories and shoemakers, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Fermo, Italia.

 8. RENZO LUCIA

  Italia

  Compania RENZO LUCIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Surano, Italia.

 9. NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NÄHMASCHINENFABRIK EMIL STUTZNÄCKER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Köln, Germania.

 10. CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L.

  Italia

  Compania CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saltele si materiale pentru umplere - masini, slide framing machines, și Saltele si materiale pentru umplere - masini. Are sediul în Fermo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit