• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • salted meats

Rezultate pentru

Salted meats - Import export

  1. HOUSE OF TASTE

    Olanda

    Compania HOUSE OF TASTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Mancaruri gatite si delicatese, și Delicatessen products. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

  2. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Franta

    Compania ANTARTIC II INGREDIENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food ingredients, food ingredients for precooked meals, și food ingredients for salted meats. Are sediul în Charmes-Sur-Rhône, Franta.

  3. OZSTARMAKINA

    Turcia

    Compania OZSTARMAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food ingredients for salted meats, și treadmills. Are sediul în Dznizli, Turcia.

  4. MAISON MILHAU

    Franta

    Compania MAISON MILHAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, deli meats, Pateu, și food ingredients for salted meats. Are sediul în Lacaune, Franta.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.