• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rulouri compresoare

Rezultate pentru

Rulouri compresoare - Import export

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  As a Grimme Group company, we produce high-quality plastic products in-house: Rollers and roller coatings made of polyurethane plastics, moulded parts and injection-moulded items. Franz Grimme founded the company in 1987 in Damme (South Oldenburg, Germany). With modern and efficient products, we have transformed from a small company into a medium-sized business. Nowadays, we offer a wide range of customer-specific solutions for the international market. We are active in many different fields.

 2. JACK&FILS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JACK&FILS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Rulouri compresoare, Aparate de maturat industriale, sale of mini diggers - dumpers - loaders - trailers, Construction machine, Supplier of heavy construction equipment, Utilaje pentru constructii, Mini-digger distributor, și Backhoe loaders. Are sediul în Sarre-Union, Franta.

 3. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan (ROC)

  Compania UNIFY THREAD ROLLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de fixare - masini de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri compresoare, rolling machines for metal threads, Rulouri compresoare, machines for screws, și Screws - machines. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 4. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Austria

  Compania GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Gföhl, Austria.

 5. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Laser - aparate de sudura si de taiat, sheetmetal bending machines, Masini-unelte de taiat, Laser - aparate de sudura si de taiat, și Plate punching machines. Are sediul în Nanjing, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EGBERTS RUBBER

  Olanda

  Compania EGBERTS RUBBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Rulouri compresoare, Roti si rotite, Roti speciale, Spuma de cauciuc si de material plastic, Rulouri compresoare, Roti si rotite, și Roti speciale. Are sediul în Almelo, Olanda.

 2. AMMANN SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania AMMANN SCHWEIZ AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Langenthal, Elvetia.

 3. BONTE ATELIERS

  Belgia

  Compania BONTE ATELIERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri compresoare, și Rulouri compresoare. Are sediul în Leuven, Belgia.

 4. ERVOR

  Franta

  Compania ERVOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Compresoare cu piston si surub, Compresoare centrifugale, Compresoare cu membrane, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Compresoare cu piston si surub, Compresoare centrifugale, și Compresoare cu membrane. Are sediul în Argenteuil, Franta.

 5. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  China

  Compania XINAN WOOD DRYING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Nanjing, China.

 1. BOMAG FRANCE

  Franta

  Compania BOMAG FRANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Rulouri compresoare, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Rulouri compresoare, și compactors. Are sediul în Viry Chatillon, Franta.

 2. METHU BELGIUM

  Belgia

  Compania METHU BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame si cutite industriale, și Cutite industriale. Are sediul în Evergem, Belgia.

 1. CTS MAKINA

  Turcia

  Compania CTS MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling machines, și milling machines. Are sediul în Ulukent, Izmir, Turcia.

 2. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  China

  Compania ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Ningguo, China.

 3. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  China

  Compania WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Wuxi, China.

 4. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  China

  Compania KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Jinshan, China.

 5. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Compania NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lithium batteries, și calendering. Are sediul în Xingtai, China.

 6. MAATS B.V.

  Olanda

  Compania MAATS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Rulouri compresoare, Utilaje pentru constructii, și Rulouri compresoare. Are sediul în Goor, Olanda.

 7. DE FELMA SA

  Spania

  Compania DE FELMA SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Rulouri compresoare, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, și Rulouri compresoare. Are sediul în Oviedo, Spania.

 8. OMEX TECH CO.,LTD

  China

  Compania OMEX TECH CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Guangzhou, China.

 1. GIKEN EUROPE B.V.

  Olanda

  Compania GIKEN EUROPE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Drage. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri compresoare, Utilaje pentru constructii, Rulouri compresoare, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Almere, Olanda.

 2. GRECIA BRITO

  Peru

  Compania GRECIA BRITO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Yungay, Peru.

 3. REPARO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania REPARO SP. Z O.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 4. LISTINTO OÜ

  Estonia

  Compania LISTINTO OÜ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, și Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Rulouri compresoare, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Rulouri compresoare. Are sediul în Krefeld, Germania.

 6. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri compresoare, și Rulouri compresoare. Are sediul în Isle Of Man, Regatul Unit.

 7. RENOLD A/S

  Danemarca

 8. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Italia

 9. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Germania