• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rulouri bitumate pentru acoperis

Rezultate pentru

Rulouri bitumate pentru acoperis - Import export

 1. DÄMMISOL DÄMM- UND ISOLIERMATERIAL GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania DÄMMISOL DÄMM- UND ISOLIERMATERIAL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Villach, Austria.

 2. SHEET METAL PROCESSING

  Romania

  Firma Sheet Metal Processing SRL a fost înființată în 2011, cu scopul de a extinde oportunităţile oferite de regiune, în domeniul de prelucrarea tablelor metalice. Activitatea noastră principală este debitarea din table de oţel, oţel inoxidabil şi de aluminiu, cu ajutorul tehnologiei laser.

 3. TSCHANZ SUBIT AG

  Elvetia

  Compania TSCHANZ SUBIT AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Märstetten, Elvetia.

 4. HEINZ GMBH

  Germania

  Compania HEINZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Rodewisch, Germania.

 5. AMBIT JAN ZIELONKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J.

  Polonia

  Compania AMBIT JAN ZIELONKOWSKI I WSPÓLNICY SP. J., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, attic fitting-out equipment, Rulouri bitumate pentru acoperis, gutter installation, și building roofing insulation. Are sediul în Gdansk, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TOPDACH S.C.

  Polonia

  Compania TOPDACH S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Rulouri bitumate pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, plastic gutters, Rulouri bitumate pentru acoperis, și tuiles. Are sediul în Jabłonna, Polonia.

 2. DACHMAR MARIUSZ KWIATKOWSKI

  Polonia

  Compania DACHMAR MARIUSZ KWIATKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roof maintenance, și repairs with tiles. Are sediul în Wojkowice Kościelne, Polonia.

 3. KOM&BUD

  Polonia

  Compania KOM&BUD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building roofing, roof covers, residential roofing work, și windows for roofs. Are sediul în Osielsko, Polonia.

 4. ATAB

  Belgia

  Compania ATAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Rulouri bitumate pentru acoperis, roof covering, ventilated roofing system, și flat roof waterproofing. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE KRZYSZTOF PASEK

  Polonia

  Compania PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE KRZYSZTOF PASEK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Rulouri bitumate pentru acoperis, waterproofing industrial roofs, și roof covering. Are sediul în Zielona Góra, Polonia.

 1. I&CPE "TONUS-PLUS"

  Ucraina

  Compania I&CPE "TONUS-PLUS", este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Vinnitsa, Ucraina.

 2. POLYDAK

  Belgia

  Compania POLYDAK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing and dehumidification, flat roof waterproofing, și insulating material. Are sediul în Lommel, Belgia.

 1. VELDACH NIEMCEWICZA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania VELDACH NIEMCEWICZA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Ferestre pentru acoperis si lucarne, Materiale pentru acoperisuri, tuiles, Rulouri bitumate pentru acoperis, Ferestre pentru acoperis si lucarne, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 2. FH ZAJKOWSKA

  Polonia

  Compania FH ZAJKOWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Tabla si tevi, Rulouri bitumate pentru acoperis, rods for concrete, polystyrene foam moulding, și Tabla si tevi. Are sediul în Białystok, Polonia.

 3. PERMAROOF UK LTD

  Regatul Unit

  Compania PERMAROOF UK LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epdm, și flat roof waterproofing. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 4. E. WERTHEIMER GMBH

  Germania

  Compania E. WERTHEIMER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Ferestre pentru acoperis si lucarne, Rulouri bitumate pentru acoperis, Placi si dale, Marmura si piatra naturala, Ferestre pentru acoperis si lucarne, Rulouri bitumate pentru acoperis, și Placi si dale. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 5. EFFECT - ROLETY NA WYMIAR

  Polonia

  Compania EFFECT - ROLETY NA WYMIAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminum blinds, blinds, și balcony blinds. Are sediul în Wodzisław Śląski, Polonia.

 6. GUHHER

  Turcia

  Compania GUHHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Adaposturi pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Rulouri bitumate pentru acoperis, și carport. Are sediul în Adana, Turcia.

 7. SHINGLAS MAGYARORSZÁG KFT

  Ungaria

  Compania SHINGLAS MAGYARORSZÁG KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 8. MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF

  Germania

  Compania MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, Rulouri bitumate pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Am Mellensee, Germania.

 1. BLACHOTRAPEZ SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BLACHOTRAPEZ SPOL. S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Havlíckuv Brod, Republica Ceha.

 2. CENTROSTAV, A.S.

  Republica Ceha

  Compania CENTROSTAV, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Sanitare - articole, Rulouri bitumate pentru acoperis, și Sanitare - articole. Are sediul în Jihlava, Republica Ceha.

 3. FACOZINC - FACOMETAL SA

  Belgia

  Compania FACOZINC - FACOMETAL SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, Izolare termica - materiale, Rulouri bitumate pentru acoperis, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Gilly, Belgia.

 4. DERBIGUM FRANCE

  Franta

  Compania DERBIGUM FRANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Leers, Franta.

 5. OPTIMAL WINTER GARDEN

  Turcia

  Compania OPTIMAL WINTER GARDEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. WANDENSERVICE NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania WANDENSERVICE NEDERLAND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Ridderkerk, Olanda.

 7. NOVADACH - HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania NOVADACH - HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Seevetal, Germania.

 8. RLCANARIAS

  Spania

  Compania RLCANARIAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulouri bitumate pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing, waterproofing membranes, și building roofing insulation. Are sediul în La Oliva, Spania.

 9. MULTIWAL B.V.

  Olanda

  Compania MULTIWAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Alblasserdam, Olanda.

 10. FLORIAN CENTRUM S.A.

  Polonia

  Compania FLORIAN CENTRUM S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulouri bitumate pentru acoperis, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Kutno, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit