• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rotite pentru mobilier

Rezultate pentru

Rotite pentru mobilier - Import export

 1. BS ROLLEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BS ROLLEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, și Pneumatic tyres. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. Are sediul în Sundern, Germania.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Workplace floor coverings, Bamboo flooring, Runners (rugs), Felt gliders, earthenware tiles, Flooring, Vinyl floor coverings, Wooden furniture legs, și Plastic furniture legs. Are sediul în Viersen, Germania.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Germania

  Compania ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pivotante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Rotite pentru mobilier. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Turcia

  Compania HTS CASTER SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și wheels for industrial trolleys. Are sediul în iSTANBUL, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. Are sediul în Olfen, Germania.

 2. CSG EDELSTAHL GMBH

  Germania

  Compania CSG EDELSTAHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. Are sediul în Ratingen, Germania.

 3. HTS EKER

  Turcia

  Compania HTS EKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheels and castors, ornementation wheels, high-temperature resistant castors, și Industrial castors and wheels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenia

  Compania NOVALVENT D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pivotante, Rotite pentru mobilier, Mobilier - furnituri si accesorii, Wheels for furniture, Rotite pivotante, Rotite pentru mobilier, și Mobilier - furnituri si accesorii. Are sediul în Jesenice, Slovenia.

 5. WICKE FRANCE

  Franta

  Compania WICKE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Rotite pentru mobilier, industrial wheels, și chassis for semitrailers. Are sediul în Heric, Franta.

 1. BLICKLE, A.S.

  Republica Ceha

  Compania BLICKLE, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, și Rotite pentru mobilier. Are sediul în Brno, Republica Ceha.

 2. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Germania

  Compania NH MÖBELGLEITER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Cauciuc si plastic - prelucrare, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Reimerath / Vulkaneifel, Germania.

 1. HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER

  Germania

  Compania HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Carucioare de transport cu motor, Carucioare elevatoare, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Carucioare de transport cu motor, și Carucioare elevatoare. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 2. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Germania

  Compania VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Geldern, Germania.

 3. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Germania

  Compania MÖBELGLEITER ONLINESHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Rotite pentru mobilier, Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 4. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Germania

  Compania TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Mülheim, Germania.

 5. WILD AG ZUG

  Elvetia

  Compania WILD AG ZUG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, și Roti si rotite pentru manevrare. Are sediul în Zug, Elvetia.

 6. HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Rotite pentru mobilier, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, și Mesagerie internationala. Are sediul în Köln, Germania.

 7. GREINER GMBH

  Germania

  Compania GREINER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Transport in perimetrul unitatilor - material rulant, Constructii metalice usoare, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, și Transport in perimetrul unitatilor - material rulant. Are sediul în Neuenstein, Germania.

 8. DELEX-ROLLEN

  Germania

  Compania DELEX-ROLLEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Zwenkau, Germania.

 1. CÉH KFT.

  Ungaria

  Compania CÉH KFT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Trepiede pentru camere de filmat, Carucioare de transport, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Trepiede pentru camere de filmat, și Carucioare de transport. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. LIBRE GMBH

  Germania

  Compania LIBRE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 3. RÄDER-ZELL GMBH

  Germania

  Compania RÄDER-ZELL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Unelte de mana fara motor, Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, și Rotite pentru mobilier. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Germania

  Compania BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Feronerie industriala, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, și Masini-unelte pentru modelarea metalelor. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Teleferice, telescaune, telecabine, Rotite pentru mobilier, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în Hallerndorf, Germania.

 6. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Germania

  Compania SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Haimhausen, Germania.

 7. ROLLENPROFI KUHNERT

  Germania

  Compania ROLLENPROFI KUHNERT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Remscheid, Germania.

 8. HUFA-ROLLEN AG

  Elvetia

  Compania HUFA-ROLLEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Härkingen, Elvetia.

 9. HUFENSTUHL GMBH

  Germania

  Compania HUFENSTUHL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 10. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Germania

  Compania HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Hankensbüttel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit