• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • repararea vehiculelor

Rezultate pentru

Repararea vehiculelor - Import export

 1. CHRISTA HUMPERT METALLWAREN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CHRISTA HUMPERT METALLWAREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. Are sediul în Werl, Germania.

 2. TZ MOTORI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TZ MOTORI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. Are sediul în San Secondo Parmense, Italia.

 3. AUTOFFICINA SAURO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTOFFICINA SAURO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vintage car spares, Ferrari car inspections, FERRARI, servicing for Ferrari cars, repair work for Ferrari cars, și spare parts for vintage Ferrari cars. Are sediul în Bologna, Italia.

 4. SOUEI DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOUEI DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, Repararea vehiculelor, Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Chevilly-Larue, Franta.

 5. FRAROM SRL

  Romania

  FRAROM SRL este un service auto infiintat in anul 1999, avand ca obiect principal de activitate reparatiile auto, comertul cu piese de schimb. Dotarile tehnice moderne - elevatoare, rampe, aparate de masura si control, stand redresare caroserii, testere, cabina vopsit - permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate. In cadrul unitatii realizam lucrari de reparatii pentru toate marcile de autovehicule, de la autoturisme pana la autoutilitare. Serviciile de reparatii auto acopera urmatoarele domenii: mecanica, tinichigerie, vopsitorie, electricitate, diagnoza computerizata, piese de schimb. Service-ul nostru executa si alte diverse lucrari, cum ar fi: izolari fonice, reparatii la instalatia de alimentare, reparatii la instalatia electrica, precum si tractari auto. Misiunea firmei este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de servicii in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AUTOCOVER

  Romania

  AutoCover este un concept nou pe piața de reparații auto din România , care aduce pe primul plan nu numai calitatea superioară a serviciilor , dar și calitatea relațiilor umane , prietenia....Este conceptul unui service prietenos de familie , unde găsiți întotdeauna un sfat bun și o consiliere profesională.Service AutoCover a fost înființat în anul 2013 prin Programul de Finanțare Europeană Axa Prioritară 4.3 , beneficiind astfel de tehnologie și utilaje de cea mai nouă generatie.

 2. GREEN STREAM GRUP SRL

  Romania

  Reparatii profesionale volane si scaune auto din piele, orice culoare si orice marca auto, fara demontare. Reconditionam mobilier casnic si comercial la sediul clientului. Detinem o franciza Color Glo din SUA, utilizam produse profesionale importate direct din SUA. Vizitati pagina facebook Reparatii volane Craiova.

 3. RENOVA MOTOR

  Spania

  Compania RENOVA MOTOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Repararea echipamentelor industriale, sale of industrial motor vehicles, Motor repair, și motor processing. Are sediul în Talavera De La Reina-Toledo, Spania.

 4. EPSILON-PRODUCT

  Franta

  Compania EPSILON-PRODUCT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru mecanica, Polimeri, Plastic - produse pentru mecanica, 3D prototypes and prints, și Polimeri. Are sediul în Marignane, Franta.

 5. GIAGHEDDU S.A.S. DI GIAGHEDDU TOMASO E C

  Italia

  Compania GIAGHEDDU S.A.S. DI GIAGHEDDU TOMASO E C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bodywork shop, tyre repairers, mechanic, și roadside assistance. Are sediul în San Teodoro, Italia.

 1. TECNICADIESEL

  Italia

  Compania TECNICADIESEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine shop, mechanic, car workshop, și car repairs. Are sediul în Ginosa, Italia.

 2. TRUCK TRADING LIMBURG

  Belgia

  Compania TRUCK TRADING LIMBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, Tractoare, camioane, Repararea vehiculelor, Tractoare, camioane, trailer-truck inspections, și tir recovery. Are sediul în Houthalen-Helchteren, Belgia.

 1. GREGOIR JETTE

  Belgia

  Compania GREGOIR JETTE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autoturisme la mana a doua, Concesionari auto, Caroserii pentru automobile - servicii, Autoturisme la mana a doua, Concesionari auto, Caroserii pentru automobile - servicii, și vehicle rental. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. VAN OSCH HASSELT

  Belgia

  Compania VAN OSCH HASSELT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, Repararea vehiculelor, motor vehicle leasing for businesses, vehicle rental, și leasing for businesses. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 3. CARROSSERIE KARREVELD

  Belgia

  Compania CARROSSERIE KARREVELD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, Piese de schimb pentru automobile, Repararea vehiculelor, vehicle bodywork, commercial vehicle repairs, și Piese de schimb pentru automobile. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. AUTOPOLIS

  Luxemburg

  Compania AUTOPOLIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, Autoturisme la mana a doua, Repararea vehiculelor, Autoturisme la mana a doua, motor vehicle leasing for businesses, și car insurance. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 5. DECKERS MOTORENREVISIE

  Belgia

  Compania DECKERS MOTORENREVISIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare cu combustie interna - componente si piese, Repararea vehiculelor, Motoare cu gaz, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Repararea vehiculelor, petrol engines, și Motoare cu gaz. Are sediul în Essen, Belgia.

 6. FUNCAR ADAM MALISZEWSKI

  Polonia

  Compania FUNCAR ADAM MALISZEWSKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. ETABLISSEMENTS DEVERGNIES

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS DEVERGNIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, Repararea vehiculelor, Automobile, Repararea vehiculelor, car workshop, și authorised dealer. Are sediul în La Louviere, Belgia.

 8. EDDY SPORT

  Belgia

  Compania EDDY SPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biciclete, accesorii si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motociclete, Motociclete - piese si accesorii, Accesorii pentru biciclete, Repararea vehiculelor, Motociclete, Motociclete - piese si accesorii, Accesorii pentru biciclete, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. FOAMFORALL

  Germania

  Compania FOAMFORALL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soundproofing, industrial soundproofing, și stapling textiles and textile products. Are sediul în Köngen, Germania.

 2. PAX TRUCKS

  Belgia

  Compania PAX TRUCKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea vehiculelor, Import-export - vehicule si materiale de transport, Repararea vehiculelor, Import-export - vehicule si materiale de transport, road haulage, și trucks. Are sediul în Tienen, Belgia.

 3. LUSILECTRA - VEICULOS E EQUIPAMENTOS, S.A

  Portugalia

  Compania LUSILECTRA - VEICULOS E EQUIPAMENTOS, S.A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Repararea vehiculelor, Vehicule - accesorii si echipamente, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. GARAGE WAUTERS

  Belgia

  Compania GARAGE WAUTERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Automobile, Autoturisme la mana a doua, Vehicule la mana a doua, Automobile, truck inspections, și Autoturisme la mana a doua. Are sediul în Leefdaal, Belgia.

 5. OPEL BOUNAMEAUX

  Belgia

  Compania OPEL BOUNAMEAUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Concesionari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Vehicule de teren, Automobile de turism, Repararea vehiculelor, Vehicule la mana a doua, Vehicule de teren, Automobile de turism, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Liege, Belgia.

 6. GARAGE DEPRINCE

  Belgia

  Compania GARAGE DEPRINCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Automobile, Concesionari auto, Vehicule - componente si piese mecanice, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Automobile, și Concesionari auto. Are sediul în Lier, Belgia.

 7. SPEEDSTER BILVERKSTAD

  Suedia

  Compania SPEEDSTER BILVERKSTAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle repair shops, car repairs, și car workshop. Are sediul în Malmö, Suedia.

 8. EDDY JOOSEN

  Belgia

  Compania EDDY JOOSEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Repararea vehiculelor, Concesionari auto, Anvelope, Automobile de turism, Repararea vehiculelor, Concesionari auto, și Anvelope. Are sediul în Kontich, Belgia.

 9. P.U.PROSERWIS

  Polonia

  Compania P.U.PROSERWIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, lcd displays, Autocare si autobuze, și computer assistance. Are sediul în Będzin, Polonia.

 10. VOLKSWAGEN HEREMANS

  Belgia

  Compania VOLKSWAGEN HEREMANS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Automobile, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - accesorii si echipamente, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Dilbeek, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Repararea vehiculelor - Import export

Număr de rezultate

20.153 Intreprinderile