• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale

Rezultate pentru

Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Rusia

  Compania INCIPROM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Gestionarea deseurilor industriale. Are sediul în Krasnodar, Rusia.

 2. CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE

  Franta

  Compania CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Guilers, Franta.

 3. CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES

  Franta

  Compania CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Beville Le Comte, Franta.

 4. EL MOUTAHIDA SERVICE

  Tunisia

  Compania EL MOUTAHIDA SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Collection, recycling, elimination waste, granulation of plastic materials, și extrusion of plastic materials. Are sediul în nabeul, Tunisia.

 5. TEGECO SRL

  Italia

  Compania TEGECO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport de deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, waste transport, industrial waste, waste disposal, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Tarsia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ORGMED

  Germania

  Compania ORGMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Clinici si spitale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Clinici si spitale. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. SHENZHEN BESTMAN INSTRUMENT CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN BESTMAN INSTRUMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. BEYIN CERRAHISI

  Turcia

  Compania BEYIN CERRAHISI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. SANI25/ D1SE GMBH

  Germania

  Compania SANI25/ D1SE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apparatus for body care, și incontinence pads. Are sediul în Bremen, Germania.

 5. AMB ECOSTERYL

  Belgia

  Compania AMB ECOSTERYL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Mons, Belgia.

 1. KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL

  Pakistan

  Compania KABEER INSTRUMENTS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, Beauty care instruments, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH

  Germania

  Compania BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Mistelgau, Germania.

 1. HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD

  Regatul Unit

  Compania HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. MUM'S HELPING HANDS

  Regatul Unit

  Compania MUM'S HELPING HANDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 3. ZHEJIANG BANGLI MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG BANGLI MEDICAL PRODUCTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile first aid kits. Are sediul în yongkang, China.

 4. SECHE ECO INDUSTRIES

  Franta

  Compania SECHE ECO INDUSTRIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Sortarea deseurilor - utilaje si materiale. Are sediul în Change, Franta.

 5. VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL

  Italia

  Compania VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestionarea deseurilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Inchiriere de echipamente industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Piancogno, Italia.

 6. SHENZHEN A-TOUCH ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN A-TOUCH ELECTRONIC CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Shenzhen, China.

 7. ANWAR CO., LTD

  Irak

  Compania ANWAR CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filler, acne treatment, și laser hair removal devices. Are sediul în Baghdad, Senaa, Irak.

 8. HONGKONG STRONGHEALTH INTERNATIONAL CO.,LTD

  China

  Compania HONGKONG STRONGHEALTH INTERNATIONAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în DongGuan, China.

 1. PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C.

  Italia

  Compania PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Gestionarea deseurilor industriale, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Garbagnate Milanese, Italia.

 2. PINK SKIPS

  Regatul Unit

  Compania PINK SKIPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Levenshulme, Regatul Unit.

 3. A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C.

  Italia

  Compania A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Reciclare deseuri verzi, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Milano, Italia.

 4. MT PERFUME

  China

  Compania MT PERFUME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfume and cosmetics retailer supplies, și collectors' perfume samples. Are sediul în Guangzhou, China.

 5. GÜVEN HURDACI

  Turcia

  Compania GÜVEN HURDACI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SAFER HAND CARE

  Regatul Unit

  Compania SAFER HAND CARE, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Newcastle Under Lyme, Regatul Unit.

 7. SHENZHEN OAKLEY TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN OAKLEY TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. S.ECO.IT. SRL

  Italia

  Compania S.ECO.IT. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Napoli, Italia.

 9. ECOLOGIC

  Franta

 10. SOLICENDRE

  Franta

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit