• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale

Rezultate pentru

Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale - Import export

 1. INCIPROM LLC

  Rusia

  Compania INCIPROM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Gestionarea deseurilor industriale. Are sediul în Krasnodar, Rusia.

 2. CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE

  Franta

  Compania CENTRE ENFOUISSEMENT TECHNIQUE IROISE, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Guilers, Franta.

 3. CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES

  Franta

  Compania CONSULTANT DECHETS SPECIAUX SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri radioactive - retratare si depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din abatoare - colectare si reciclare, Deseuri chimice - colectare si reciclare, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Beville Le Comte, Franta.

 4. TEGECO SRL

  Italia

  Compania TEGECO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport de deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, waste transport, industrial waste, waste disposal, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Tarsia, Italia.

 5. AMB ECOSTERYL

  Belgia

  Compania AMB ECOSTERYL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Mons, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH

  Germania

  Compania BROOKS AUTOMATION GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Mistelgau, Germania.

 2. HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD

  Regatul Unit

  Compania HERITAGE INDEPENDENT LIVING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SANI25/ D1SE GMBH

  Germania

  Compania SANI25/ D1SE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apparatus for body care, și incontinence pads. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. BEYIN CERRAHISI

  Turcia

  Compania BEYIN CERRAHISI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. MUM'S HELPING HANDS

  Regatul Unit

  Compania MUM'S HELPING HANDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. ORGMED

  Germania

  Compania ORGMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Clinici si spitale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Clinici si spitale. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL

  Italia

  Compania VI.BI. ELETTRORECUPERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestionarea deseurilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Inchiriere de echipamente industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Piancogno, Italia.

 1. SECHE ECO INDUSTRIES

  Franta

  Compania SECHE ECO INDUSTRIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Sortarea deseurilor - utilaje si materiale. Are sediul în Change, Franta.

 2. ECCEO

  Franta

  Compania ECCEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Saint Brieuc, Franta.

 3. PINK SKIPS

  Regatul Unit

  Compania PINK SKIPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Levenshulme, Regatul Unit.

 4. PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C.

  Italia

  Compania PIETRO INVERARDI S.A.S. DI INVERARDI MAURIZIO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Gestionarea deseurilor industriale, și Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Garbagnate Milanese, Italia.

 5. GÜVEN HURDACI

  Turcia

  Compania GÜVEN HURDACI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C.

  Italia

  Compania A.C.M. AZIENDA CARTARIA MILANESE S.N.C. DI SALERNO LUIGI & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Reciclare deseuri verzi, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Milano, Italia.

 7. SAFER HAND CARE

  Regatul Unit

  Compania SAFER HAND CARE, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Newcastle Under Lyme, Regatul Unit.

 8. S.ECO.IT. SRL

  Italia

  Compania S.ECO.IT. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. COOLREC FRANCE

  Franta

 2. SARPI LA TALAUDIERE

  Franta

 3. CARIBEENNE DE RECYCLAGE

  Franta

 4. DERICHEBOURG SERVICES INDUSTRIES

  Franta

 5. SARL AIN ENVIRONNEMENT

  Franta

 6. SOLICENDRE

  Franta

 7. POINT NET

  Franta

 8. ECOLOGIC

  Franta