• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • deseuri din constructii - reciclare

Rezultate pentru

Deseuri din constructii - reciclare - Import export

 1. ILLNER GRUPPE 1903

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ILLNER GRUPPE 1903, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Leonberg, Germania.

 2. PALELLA SRL

  Italia

  Compania PALELLA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving, road works, demolitions, și yard aggregate collection. Are sediul în Bari, Italia.

 3. AGRICHEMA SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AGRICHEMA SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Waldlaubersheim, Germania.

 4. DAL FERRO F.LLI SNC

  Italia

  Compania DAL FERRO F.LLI SNC, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, earthmoving machinery, national shipping, Deseuri din constructii - reciclare, și building contractors. Are sediul în Sarcedo, Italia.

 5. CLOOS

  Luxemburg

  Compania CLOOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, natural stone, grit for building, Deseuri din constructii - reciclare, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEULDERS & ZN

  Belgia

  Compania MEULDERS & ZN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere, Containere, concrete-mixing units, și demolitions. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 2. MULLENS

  Belgia

  Compania MULLENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile loam, silica, tipper carts for hire, și excavators. Are sediul în Geetbets, Belgia.

 3. AC MATERIALS

  Belgia

  Compania AC MATERIALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, concrete-mixing units, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 4. L. JANSSENS

  Belgia

  Compania L. JANSSENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, container services, Deseuri din constructii - reciclare, concrete-mixing units, și containerized transport. Are sediul în Reet, Belgia.

 5. PITAGORA SRL

  Italia

  Compania PITAGORA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Cumiana, Italia.

 1. ADAMS MASSENHOVEN

  Belgia

  Compania ADAMS MASSENHOVEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile demolitions, digging and demolitions, container services, și concrete-mixing units. Are sediul în Massenhoven, Belgia.

 2. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italia

  Compania IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolari - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, Deseuri din constructii - reciclare, Inchiriere de echipamente industriale, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Dalmine, Italia.

 1. GODTS

  Belgia

  Compania GODTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri din constructii - reciclare, demolitions, și concrete-mixing units. Are sediul în Tienen, Belgia.

 2. BAUMANN ENTSORGUNG

  Germania

  Compania BAUMANN ENTSORGUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Kerpen, Germania.

 3. SAGRO

  Olanda

  Compania SAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, Asanare soluri, Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, și Asanare soluri. Are sediul în 'S-Heerenhoek, Olanda.

 4. SCHROTTHANDEL & CONTAINERDIENST KEVIN NIEDERGRIESE

  Germania

  Compania SCHROTTHANDEL & CONTAINERDIENST KEVIN NIEDERGRIESE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Collection, recycling, elimination waste, vehicle scrap yard, Deseuri din constructii - reciclare, și container services. Are sediul în Hagen, Germania.

 5. NV. R. DE MEULENAERE & ZONEN

  Belgia

  Compania NV. R. DE MEULENAERE & ZONEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Deseuri din constructii - reciclare, Drumuri - constructii, hire and sale of construction machinery, Deseuri din constructii - reciclare, și exceptional freight haulage. Are sediul în Oudenburg, Belgia.

 6. CONTAINERDIENST STEFFENS

  Belgia

  Compania CONTAINERDIENST STEFFENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Materiale de constructii, Containers, Deseuri din constructii - reciclare, container services, și Materiale de constructii. Are sediul în Hergenrath, Belgia.

 7. MAD RECYCLING GMBH

  Germania

  Compania MAD RECYCLING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile collection of waste paper and used cardboard, Collection, recycling, elimination waste, și hazardous waste disposal. Are sediul în München, Germania.

 8. LELEU ET FILS

  Franta

  Compania LELEU ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Deseuri din constructii - reciclare, transport company, general plant and truck rental, Terasamente - lucrari, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Illois, Franta.

 1. DE BREE SOLUTIONS

  Belgia

  Compania DE BREE SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestionarea deseurilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, industrial installation recovery, Deseuri din constructii - reciclare, water treatment plant management, și rental of swap bodies and containers. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 2. DEVOGELAERE

  Belgia

  Compania DEVOGELAERE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste recycling, Aggregates, recycling rubble, și recycling centre. Are sediul în Ingooigem, Belgia.

 3. TRADECOWALL

  Belgia

  Compania TRADECOWALL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare pentru controlul mediului, Soluri - analiza, Laboratoare pentru controlul mediului, Soluri - analiza, Industrial waste - collection and recycling, și Rubble, backfill. Are sediul în Namur, Belgia.

 4. D.S.V.

  Belgia

  Compania D.S.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Deseuri din constructii - reciclare, general renovation work, construction of building complexes for public bodies and ministries, Constructii din beton, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 5. SPEEDY SKIP HIRE

  Regatul Unit

  Compania SPEEDY SKIP HIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Horsham, Regatul Unit.

 6. VIC ENKELS

  Belgia

  Compania VIC ENKELS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building demolitions, și Screening machines, screening plants and screening equipment. Are sediul în Schaffen-Diest, Belgia.

 7. MARTENS KOEN GRONDWERKEN

  Belgia

  Compania MARTENS KOEN GRONDWERKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri din constructii - reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tipper carts for hire, și sand. Are sediul în Westkapelle, Belgia.

 8. LAVAERT

  Belgia

  Compania LAVAERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri din constructii - reciclare, recyclable waste transport, și container services. Are sediul în Lauwe, Belgia.

 9. RECUMAS - RECUPERACIONS MASNOU S.L.

  Spania

  Compania RECUMAS - RECUPERACIONS MASNOU S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - colectare si reciclare, Plastic - colectare si reciclare, Fier vechi - colectare si reciclare, Deseuri din constructii - reciclare, Hartie - colectare si reciclare, Plastic - colectare si reciclare, Fier vechi - colectare si reciclare, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Sant Celoni, Spania.

 10. DE CEUSTER

  Belgia

  Compania DE CEUSTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Deseuri din constructii - reciclare, Depoluarea mediului - servicii, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Deseuri din constructii - reciclare, Depoluarea mediului - servicii, și waste collection containers. Are sediul în Olen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Deseuri din constructii - reciclare - Import export

Număr de rezultate

5.603 Intreprinderile