• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasini epoxi

Rezultate pentru

Rasini epoxi - Import export

 1. BOSSONG SPA

  Italia

  Fastening systems for the construction industry. Manufacture and sale of chemical anchoring agents, vinyl ester, polyester and epoxy resins and accessories. Medium and heavy duty metal anchor systems, certified and non-certified, in 8.8 steel and stainless steel. Zamac and brass cleats, metal-nylon cleats for small loads. Automatic nailing machines, nails and cartridges compatible with other brands. Manual nail and riveting machines. Threaded fasteners for guttering, nails, caps, diamond discs, electric tools.

 2. THORTEX DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania THORTEX DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Tostedt, Germania.

 3. PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH

  Germania

  Compania PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Falkenstein, Germania.

 4. RICA RESINE S.R.L.

  Italia

  Compania RICA RESINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile resins, resins for industrial floors, drawing-grade resins, stickers, resin agglomerates, sealants, plastic materials and resins, Private label, și epoxy resins. Are sediul în Castel Guelfo Di Bologna, Italia.

 5. NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Laer, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME

  Germania

  Compania FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Gammelshausen, Germania.

 2. RESIPLAST

  Belgia

  Compania RESIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Impermeabilizanti pentru constructii, Rasini epoxi, pmma resin, polyurethane, industrial floors, epoxy coating, și polyac. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 3. HOLZAPFEL GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HOLZAPFEL GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Schauenburg, Germania.

 4. IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH

  Germania

  Compania IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Abenberg, Germania.

 5. ROMTEHNOCHIM

  Romania

  Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice etc.

 1. RUSTIK AHŞAP MOBILYA

  Turcia

 2. SF COMPOSITES

  Franta

 1. Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi

  Turcia

 2. FIES KUNSTSTOFF GMBH ALFO-POX INDUSTRIEBODENTECHNIK

  Germania

 3. EPOXIDHARZE ANDREAS WEIGEL

  Germania

 4. MARSTON-DOMSEL GMBH

  Germania

 5. KLB KÖTZTAL LACKE + BESCHICHTUNGEN GMBH

  Germania

 6. DD COMPOSITE GMBH

  Germania

 7. FRAMARY GMBH

  Germania

 8. EPOXYTECNICA - PAVIMENTI IN RESINA

  Italia

 1. POLYCHEM HANDELSGES.M.B.H.

  Austria

 2. RÖCKELEIN GMBH

  Germania

 3. EPOXY NUMMER EINS

  Turcia

 4. SIKA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

 5. CDS POLYMERE GMBH & CO. KG

  Germania

 6. MASTER EPOKSI

  Turcia

 7. PERMAC RESINE S.R.L.

  Italia

 8. DOLLMAR S.P.A.

  Italia

 9. ADEKA EUROPE GMBH

  Germania

 10. TURKQUA

  Tunisia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit