• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasini epoxi

Rezultate pentru

Rasini epoxi - Import export

 1. BOSSONG SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Fastening systems for the construction industry. Manufacture and sale of chemical anchoring agents, vinyl ester, polyester and epoxy resins and accessories. Medium and heavy duty metal anchor systems, certified and non-certified, in 8.8 steel and stainless steel. Zamac and brass cleats, metal-nylon cleats for small loads. Automatic nailing machines, nails and cartridges compatible with other brands. Manual nail and riveting machines. Threaded fasteners for guttering, nails, caps, diamond discs, electric tools.

 2. RICA RESINE S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RICA RESINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile resins, resins for industrial floors, drawing-grade resins, stickers, resin agglomerates, sealants, plastic materials and resins, Private label, și epoxy resins. Are sediul în Castel Guelfo Di Bologna, Italia.

 3. PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PLASTI-CHEMIE VERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Falkenstein, Germania.

 4. THORTEX DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania THORTEX DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Tostedt, Germania.

 5. NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NIELATEC KUNSTHARZBELAGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Laer, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FINK BODENBESCHICHTUNGSSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Gammelshausen, Germania.

 2. RESIPLAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania RESIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Impermeabilizanti pentru constructii, Rasini epoxi, pmma resin, polyurethane, industrial floors, epoxy coating, și polyac. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 3. HOLZAPFEL GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOLZAPFEL GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Schauenburg, Germania.

 4. IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IFB INDUSTRIE-FUSSBODEN BRÄNDL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Abenberg, Germania.

 5. ROMTEHNOCHIM

  Romania

  Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice etc.

 1. EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS

  Franta

  Compania EPOXY TECHNOLOGY EUROPE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Putties, Glues and Silicones. Are sediul în Orgeval, Franta.

 2. RUSTIK AHŞAP MOBILYA

  Turcia

  Compania RUSTIK AHŞAP MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Usi interioare pentru case, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, wooden accessory, și Wooden gift items. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi

  Turcia

  Compania Global Olive Wood Dekorasyon Ihracat Ithalat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - obiecte prelucrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, și Rasini epoxi. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 2. SF COMPOSITES

  Franta

  Compania SF COMPOSITES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Siliconi, polyester resins, epoxy resins, Rasini epoxi, și Siliconi. Are sediul în Mauguio, Franta.

 3. MARSTON-DOMSEL GMBH

  Germania

  Compania MARSTON-DOMSEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial glues, și spray adhesives. Are sediul în Zülpich, Germania.

 4. FRAMARY GMBH

  Germania

  Compania FRAMARY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-slip mats, shotcreting for concrete and mortars, epoxy polyurethane covers, și Epoxy paint for floors. Are sediul în Westhofen, Germania.

 5. KLB KÖTZTAL LACKE + BESCHICHTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania KLB KÖTZTAL LACKE + BESCHICHTUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Ichenhausen, Germania.

 6. FIES KUNSTSTOFF GMBH ALFO-POX INDUSTRIEBODENTECHNIK

  Germania

  Compania FIES KUNSTSTOFF GMBH ALFO-POX INDUSTRIEBODENTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Oberkirch, Germania.

 7. EPOXYTECNICA - PAVIMENTI IN RESINA

  Italia

  Compania EPOXYTECNICA - PAVIMENTI IN RESINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epoxy resins, și floor resins. Are sediul în Faenza, Italia.

 8. EPOXIDHARZE ANDREAS WEIGEL

  Germania

  Compania EPOXIDHARZE ANDREAS WEIGEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Raschau-Markersbach, Germania.

 1. DD COMPOSITE GMBH

  Germania

  Compania DD COMPOSITE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Bad Liebenwerda, Germania.

 2. POLYCHEM HANDELSGES.M.B.H.

  Austria

  Compania POLYCHEM HANDELSGES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Markt Allhau, Austria.

 3. RÖCKELEIN GMBH

  Germania

  Compania RÖCKELEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit portabile cu motor, Pneumatice - instalatii si utilaje, Securitatea muncii - echipamente si materiale, Rasini epoxi, Masini de slefuit portabile cu motor, Pneumatice - instalatii si utilaje, Securitatea muncii - echipamente si materiale, și Rasini epoxi. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. EPOXY NUMMER EINS

  Turcia

  Compania EPOXY NUMMER EINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane painting, epoxy painting, insulator manufacturing, și Epoxy Based Adhesives & Bonding Bridge Layers. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. SIKA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SIKA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Bad Urach, Germania.

 6. TURKQUA

  Tunisia

  Compania TURKQUA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Rasini epoxi, plaster, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Rasini epoxi. Are sediul în Sousse, Tunisia.

 7. PERMAC RESINE S.R.L.

  Italia

  Compania PERMAC RESINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile resin floors. Are sediul în Conegliano, Italia.

 8. CCDUR BESCHICHTUNGSSYSTEM GMBH

  Germania

  Compania CCDUR BESCHICHTUNGSSYSTEM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. Are sediul în Velbert, Germania.

 9. RESINPOX

  Italia

  Compania RESINPOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial floors, și resin floors. Are sediul în Bellaria Igea Marina, Italia.

 10. SICOMIN

  Franta

  Compania SICOMIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, Rasini sintetice, Vopsele pe baza de rasini sintetice, chemicals for the plastics industry, Rasini, Rasini sintetice, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Chateauneuf Les Martigues, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru