• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rafinarea zaharului - masini si materiale

Rezultate pentru

Rafinarea zaharului - masini si materiale - Import export

 1. DORU MACHINERY

  Turcia

  Compania DORU MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. THERMIBEL

  Belgia

  Compania THERMIBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Strepy-bracquegnies, Belgia.

 3. TEREOS SA

  Franta

  Compania TEREOS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, Zahar, Rafinarea zaharului - masini si materiale, Zahar, și alcohols. Are sediul în Lille, Franta.

 4. CARRIER EUROPE

  Belgia

  Compania CARRIER EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dryers. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 5. MEURA

  Belgia

  Compania MEURA, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Rafinarea zaharului - masini si materiale, grinders, Tinichigerie, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Peruwelz, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L

  Spania

  Compania HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stamping. Are sediul în Torrelavega, Cantabria, Spania.

 2. HAMLEM MECHANIC

  Turcia

  Compania HAMLEM MECHANIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for sugar refineries, sugar packaging, și Brown sugar. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A.

  Portugalia

  Compania RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, Zahar, Rafinarea zaharului - masini si materiale, sugar packaging, și Zahar. Are sediul în Porto, Portugalia.

 4. TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY

  Turcia

  Compania TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. AXIVAL CONSTRUCT

  Romania

  Compania AXIVAL CONSTRUCT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Pitesti, Romania.

 1. NORDZUCKER AG

  Germania

  Compania NORDZUCKER AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, Zahar, Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Zahar. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. GRONEMAN B.V.

  Olanda

  Compania GRONEMAN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Morarit - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Hengelo Ov, Olanda.

 1. BWS TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania BWS TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, și industrial mixers. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 2. ARNO H. HEINRICH GMBH

  Germania

  Compania ARNO H. HEINRICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sieving machines, și bucket elevators. Are sediul în Düren, Germania.

 3. CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V.

  Olanda

  Compania CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri cu ciocolata, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Ijsselstein Ut, Olanda.

 4. SA CORDONNIER

  Franta

  Compania SA CORDONNIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Orchies, Franta.

 5. HARPLEY ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania HARPLEY ENGINEERING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în King'S Lynn, Regatul Unit.

 6. SUDECO INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania SUDECO INTERNATIONAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Croydon, Regatul Unit.

 7. GOKTUG GRUP

  Turcia

  Compania GOKTUG GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. ALW INDUSTRY, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ALW INDUSTRY, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Olomouc, Republica Ceha.

 1. PUTSCH NERVA SA

  Spania

  Compania PUTSCH NERVA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Valladolid, Spania.

 2. TEROM SPA

  Italia

  Compania TEROM SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea zaharului - masini si materiale, și Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Argelato (BO), Italia.

 3. FLETCHER SMITH LTD

  Regatul Unit

  Compania FLETCHER SMITH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 4. PVT. LTD.

  India

  Compania PVT. LTD., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea zaharului - masini si materiale. Are sediul în Pune, India.

 5. KRYGER INTERNATIONAL TECHNICS B.V.

  Olanda

 6. DE SMEDT

  Belgia

 7. TERVEZO ES MERNOKI IRODA KFT

  Ungaria

 8. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, fryers for institutions, și restaurant and hotel equipment rental. Are sediul în Izmir, Turcia.