• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • racitoare pentru apa

Rezultate pentru

Racitoare pentru apa - Import export

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Welcome to Kelvion! Where Heat Exchange is our Business. Kelvion is a global manufacturer of industrial heat exchangers for a highly diversified range of market segments. Since 1920, the company has manufactured and marketed its products throughout many and various markets – since November of 2015, under the new Kelvion brand. Its specialized professional competency, solidly-based expertise, customer proximity and multidimensional product portfolio make Kelvion the partner of choice in the field of heat exchange. With plate heat exchangers, shell and tube heat exchangers, finned-tube heat exchangers, modular cooling tower systems, and refrigeration heat exchangers, the company supplies customers in highly diverse global sectors: energy; data center, , chemical industries; oil and gas; marine applications; HVAC and refrigeration; environmental applications as well as the food and beverage industries. Kelvion is a specialist in providing customer-specific products and services and supports its target customers throughout a global sales, service and production network. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 2. MTA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MTA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Nettetal, Germania.

 3. CARL GEISSER AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania CARL GEISSER AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 4. EVAPCO EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EVAPCO EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Hannover, Germania.

 5. PETAINER

  Regatul Unit

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA

  Italia

  Compania H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Roma, Italia.

 2. GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC

  Arabia Saudita

  Compania GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racitoare pentru apa, și Racitoare pentru apa. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 3. VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING

  Turcia

  Compania VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial refrigeration, și cogeneration units. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. URKER CHILLERS

  Turcia

  Compania URKER CHILLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. IL NETTARE SRL

  Italia

  Compania IL NETTARE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Filtre de cafea de uz casnic, și coffee machine accessories. Are sediul în Pescara, Italia.

 1. BRENTA RENT S.R.L.

  Italia

  Compania BRENTA RENT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Tratarea aerului - aparate si instalatii, industrial air conditioning, Incalzire industriala - instalatii si material, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și economical air conditioning units. Are sediul în Arzergrande, Italia.

 2. RITTER & BADER GMBH

  Germania

  Compania RITTER & BADER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Weißenhorn, Germania.

 1. OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO.

  Turcia

  Compania OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cooling System Services, cooling unit rental, și industrial refrigeration. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. UGOLINI SPA

  Italia

  Compania UGOLINI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot chocolate machines. Are sediul în Opera, Italia.

 3. COOLPAC

  Belgia

  Compania COOLPAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere reci, Vitrine si rafturi frigorifice, Racitoare pentru apa, Energie din surse regenerabile, Camere reci, Vitrine si rafturi frigorifice, Racitoare pentru apa, și Energie din surse regenerabile. Are sediul în MARLOIE, Belgia.

 4. UDITEC

  Spania

  Compania UDITEC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Náquera, Spania.

 5. KALIMBA

  Belgia

  Compania KALIMBA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racitoare pentru apa, Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, Racitoare pentru apa, automatic hot drink dispensers, Bauturi nealcoolice - masini si materiale pentru productie, și Chocolate pots. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 6. SOLINDERG

  Portugalia

  Compania SOLINDERG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, și Condensatori. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. KURUMAN INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS

  Turcia

  Compania KURUMAN INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water chillers for institutions, și cooling plants. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. TEKNISYENLER MAKINA

  Turcia

  Compania TEKNISYENLER MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile core cutters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. AQUALITY QUELL- UND MINERALWASSER / COOLER-TECHNIK E.K.

  Germania

  Compania AQUALITY QUELL- UND MINERALWASSER / COOLER-TECHNIK E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Tratarea apei - aparate si instalatii, Fantani automate, Racitoare pentru apa, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Tratarea apei - aparate si instalatii, Fantani automate, și Racitoare pentru apa. Are sediul în Lübeck, Germania.

 2. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Germania

  Compania BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agregate frigorifice, Agenti refrigeranti uscati, water cooler, Agregate frigorifice, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Duisburg, Germania.

 3. EURO COLD SRL

  Italia

  Compania EURO COLD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tancuri refrigeratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racitoare pentru apa, Schimbatoare de caldura, Racitoare pentru apa, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în Bomporto, Italia.

 4. SIP WELL

  Belgia

  Compania SIP WELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water chillers for institutions, și water cooling thermostat rental. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 5. FRIGORIS AG

  Elvetia

  Compania FRIGORIS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Mendrisio, Elvetia.

 6. ECOCHILLERS INC

  Mexic

  Compania ECOCHILLERS INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în TLAQUEPAQUE, Mexic.

 7. THERMOTEC

  Belgia

  Compania THERMOTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și water cooler. Are sediul în Bornem, Belgia.

 8. AQUALEX

  Belgia

  Compania AQUALEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water filters. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 9. BORG & OVERSTROM

  Regatul Unit

  Compania BORG & OVERSTROM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Racitoare pentru apa. Are sediul în Norfolk, Regatul Unit.

 10. TECNOCOFFEE S.N.C. DI GIROTTO LUCIANO & C.

  Italia

  Compania TECNOCOFFEE S.N.C. DI GIROTTO LUCIANO & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fantani automate, Racitoare pentru apa, Fantani automate, și Racitoare pentru apa. Are sediul în Sovico, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit