• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pulverizatoare pentru horticultura

Rezultate pentru

Pulverizatoare pentru horticultura - Import export

 1. ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Kalkar, Germania.

 2. FRITZE B&B GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRITZE B&B GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 3. BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Meppen, Germania.

 4. GRASSCALM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GRASSCALM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Egenhofen, Germania.

 5. VARI, A.S.

  Republica Ceha

  Compania VARI, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden equipment, small tractors, și log splitters. Are sediul în Libice Nad Cidlinou, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CRAFTEGO GMBH

  Germania

  Compania CRAFTEGO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Feuchtwangen, Germania.

 2. HORNBACH BAUMARKT AG

  Germania

  Compania HORNBACH BAUMARKT AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Bornheim, Germania.

 3. XEREX INTERNATIONAL TRADING

  Germania

  Compania XEREX INTERNATIONAL TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. REVELLO GIOVANNI SNC

  Italia

  Compania REVELLO GIOVANNI SNC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oenologie - masini si materiale, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Oenologie - masini si materiale, și fillers. Are sediul în Santo Stefano Belbo, Italia.

 5. TIMSPRAYER

  Turcia

  Compania TIMSPRAYER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspersoare agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Pulverizatoare pentru horticultura, sprayers for farm machinery, sprayers, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HARDI-EVRARD

  Franta

  Compania HARDI-EVRARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspersoare agricole, Pulverizatoare pentru horticultura, sprayer, Aspersoare agricole, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Beaurainville, Franta.

 2. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugalia

  Compania ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale, distilling apparatus, stills for distilleries, dusters, și Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 1. TECNOMA TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania TECNOMA TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere si reparare de masini agricole, Pulverizatoare pentru horticultura, Inchiriere si reparare de masini agricole, fuel injection nozzles, Pulverizatoare pentru horticultura, și friskers. Are sediul în Epernay, Franta.

 2. PULVECENTER

  Franta

  Compania PULVECENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspersoare agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare pentru horticultura, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Cognac, Franta.

 3. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Turcia

  Compania AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspersoare agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare pentru horticultura, fertilizer spreaders, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile atomizers for agricultural machines, și portable agricultural atomizers. Are sediul în Manisa, Turcia.

 5. WERCO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania WERCO, SPOL. S R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Pulverizatoare pentru horticultura, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cronometre, Instalatii de aspersoare, Pulverizatoare pentru horticultura, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cronometre. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 6. AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI

  Polonia

  Compania AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes, și accessories for sprayers. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

  Italia

  Compania MARTINOLI GIACOMO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, Pulverizatoare pentru horticultura, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Omegna, Italia.

 8. SO.RI. SOLUTIONS S.R.L.

  Italia

  Compania SO.RI. SOLUTIONS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, Pulverizatoare pentru horticultura, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 1. VALMON, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania VALMON, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nivele, Tevi si tuburi din material plastic, Nivele, și Tevi si tuburi din material plastic. Are sediul în Valasske Mezirici, Republica Ceha.

 2. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

  Polonia

  Compania SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare pentru horticultura, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Tractoare pentru horticultura. Are sediul în Kozy, Polonia.

 3. AKP SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania AKP SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Instalatii de aspersoare, Pompe, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 4. LEVIOR S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LEVIOR S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare pentru horticultura, Unelte de mana fara motor, Pulverizatoare pentru horticultura, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Troubky , Republica Ceha.

 5. POSKA S.R.O.

  Slovacia

  Compania POSKA S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Matritarea otelurilor si metalelor, și Strunjirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Skalica , Slovacia.

 6. TAPLAST S.P.A.

  Italia

  Compania TAPLAST S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor. Are sediul în Dueville (Vi), Italia.

 7. MARTIGNANI ING. C. S.R.L.

  Italia

  Compania MARTIGNANI ING. C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, Pulverizatoare pentru horticultura, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Sant'agata Sul Santerno, Italia.

 8. ER-HAS YAGMURLAMA VE SULAMA SIST.

  Turcia

  Compania ER-HAS YAGMURLAMA VE SULAMA SIST., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare pentru horticultura, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Konya, Turcia.

 9. INDUSTRIA SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania INDUSTRIA SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulverizatoare pentru horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Pompe, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Levice , Slovacia.

 10. MAROLEX SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MAROLEX SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulverizatoare pentru horticultura, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Lomianki, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit