• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • horticultura - import-export

Rezultate pentru

Horticultura - import-export - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilia

  Verified by europages badge

  Greetings! We are the MAZETTO COMPANY; a fast-growing import and export company focused on exporting Brazilian agricultural products. We work to transform foreign trade, make negotiations around the world, and solve the bureaucracy of buying and selling in foreign trade, bringing the best products and conditions to you. In a globalized world, our mission is to provide competence, transparency, and loyalty. Therefore, we are always providing extreme quality products and excellent international relations. Locations: MAZETTO COMPANY has its offices strategically located in São Paulo and Lisbon. Products: We work mainly with importing and exporting Brazilian coffee, carrots, tomatoes, potatoes, corn, soy, Brazilian beef, and chicken. Visit our website and contact our team!

 2. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Franta

  Compania MARTJIM FRESH PRODUCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Etampes, Franta.

 3. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial weighing tools, și pruning systems. Are sediul în Bleiswijk, Olanda.

 4. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spania

  Compania COSTIÑA ORGÁNICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Hidrocultura - material si furnituri, bark for mulch, Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Hidrocultura - material si furnituri. Are sediul în O Pino (a Coruña), Spania.

 5. TRUFAZERO

  Spania

  Compania TRUFAZERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truffles, și cheese with truffle. Are sediul în Cifuentes-Guadalajara, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Olanda

  Compania SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fences. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 2. GALEYA

  Belarus

  Compania GALEYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile horticultural lighting systems. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spania

  Compania HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Sanchonuño, Spania.

 4. BYLINY-SWIERK

  Polonia

  Compania BYLINY-SWIERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Gradini si parcuri - firme de consiliere, Flori, Plante, Gradini si parcuri - firme de consiliere, horticultural plants, și Flori. Are sediul în Dobromierz, Polonia.

 5. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Ucraina

  Compania O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for animal health and beauty, și animal food meals. Are sediul în Vinnitsa, Ucraina.

 1. GROSHOP SARL

  Elvetia

  Compania GROSHOP SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Moudon, Elvetia.

 2. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italia

  Compania DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile citrus treatment, fruit export, wholesale of fruit, și traditional product. Are sediul în Melicucco, Italia.

 1. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Grecia

  Compania KAKOGIANNAKIS NURSERIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ornamental plants, citrus trees, olive trees, și landscape architecture. Are sediul în Rethimno, Grecia.

 2. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Lituania

  Compania SEKLOS AGRICULTURAL JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Unelte de gradinarit, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Plante, bulbi si seminte, Unelte de gradinarit, și Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Turcia

  Compania PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Arnavutkoy, Turcia.

 4. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugalia

  Compania AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Import-export - produse agro-alimentare, Horticultura - import-export, Fruit and vegetable trade, Productie agricola, Import-export - produse agro-alimentare, și Horticultura - import-export. Are sediul în Riachos, Torres Novas, Portugalia.

 5. LECHUGAS

  Spania

  Compania LECHUGAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lettuce. Are sediul în Murcia, Spania.

 6. GRUPPO MADDALO

  Italia

  Compania GRUPPO MADDALO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rocket salad. Are sediul în Bellizzi, Italia.

 7. S.E.P.O. SPA

  Italia

  Compania S.E.P.O. SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura - import-export, Horticultura - import-export, fruit export, fresh vegetables, și Fresh fruits and vegetables. Are sediul în Revello, Italia.

 8. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spania

  Compania AGRIDEMUR MARKETING S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spinach, Import/export of perishable goods, și salads. Are sediul în Torre Pacheco, Spania.

 1. FOUR SEASONS QUALITY

  Olanda

  Compania FOUR SEASONS QUALITY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în De Kwakel, Olanda.

 2. HAGEBUTIKKEN AS

  Norvegia

  Compania HAGEBUTIKKEN AS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden accessories. Are sediul în Vangsnes, Norvegia.

 3. ARCTIC TUNNEL

  Norvegia

  Compania ARCTIC TUNNEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tunnel construction. Are sediul în Vangsnes, Norvegia.

 4. GARDEN CLUB

  Ucraina

  Compania GARDEN CLUB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 5. ADOMEX

  Olanda

  Compania ADOMEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christmas articles, și articles for florists. Are sediul în Uithoorn, Olanda.

 6. TRADEVEGETAUX

  Elvetia

  Compania TRADEVEGETAUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outdoor ornamental plants, hedging, și trees. Are sediul în Martigny, Elvetia.

 7. HORTIBALANEGRA

  Spania

  Compania HORTIBALANEGRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. Are sediul în Almeria, Spania.

 8. GREEN-RICH

  Ucraina

  Compania GREEN-RICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood bark, și Soils and substrates. Are sediul în Ровно, Ucraina.

 9. L.MAMPAY & ZONEN

  Belgia

  Compania L.MAMPAY & ZONEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Horticultura, Soil conditioners and fertilizers, și sprinklers. Are sediul în Viersel, Belgia.

 10. AVRAMIS ROSES

  Grecia

  Compania AVRAMIS ROSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roses, nurseries for garden centres, și garden plants and flowers. Are sediul în Giannitsa, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Horticultura - import-export - Import export

Număr de rezultate

7.585 Intreprinderile