• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • protectia mediului - utilaje si echipamente

Rezultate pentru

Protectia mediului - utilaje si echipamente - Import export

 1. TRUMER SCHUTZBAUTEN GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  By developing and producing protective systems across the world, Trumer Schutzbauten GmbH is supporting efforts by geologists, engineers and installation companies to protect living spaces and infrastructure from natural hazards. Our products are the result of intensive research and development combined with many years of experience in protection against natural hazards. Our products and services: - Steel avalanche barriers, slope stabilisation walls, rockfall fences, protection and safety nets, gabions

 2. DRAUSY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DRAUSY GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Offenbach Am Main, Germania.

 3. BEESARK-DIEBIENENARCHE-GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BEESARK-DIEBIENENARCHE-GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Globasnitz, Austria.

 4. S-KON R. BERTELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania S-KON R. BERTELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Finnentrop, Germania.

 5. FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FUCHS NEUE TECHNOLOGIEN GMBH & CO. KG., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Staig, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENTSORGUNGSTECHNIK KRAUS MARTIN E. K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENTSORGUNGSTECHNIK KRAUS MARTIN E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Vohenstrauß, Germania.

 2. FILTRONTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FILTRONTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Bitterfeld-Wolfen, Germania.

 3. ESV ERSATZTEIL-SPEZIAL- VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ESV ERSATZTEIL-SPEZIAL- VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Blankenrath, Germania.

 4. APIE

  Franta

  Compania APIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water tank, absorbents, security cabinets, și Steel retention trays. Are sediul în Fondettes, Franta.

 5. DIFOPE

  Franta

  Compania DIFOPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel retention trays, Retention tank, security cabinets, și Storage containers. Are sediul în Campbon, Franta.

 1. MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT)

  Lituania

  Compania MEMBRANINES TECHNOLOGIJOS LT (MTLT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, glyicerine, Lactoserum, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

 2. HYDRODATA GMBH

  Germania

  Compania HYDRODATA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Oberursel, Germania.

 1. BIOLAB UMWELTANALYSEN GMBH

  Germania

  Compania BIOLAB UMWELTANALYSEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. OPTIMAL UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania OPTIMAL UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Menden, Germania.

 3. FRINTEC GMBH

  Germania

  Compania FRINTEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 4. GREEN CREATIVE

  Franta

  Compania GREEN CREATIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compactors, waste presses, shredders for composting facilities, și screening plants for rubbish composting plants. Are sediul în Sucy En Brie, Franta.

 5. ANLAGENBAU KLAUS POHL GMBH

  Germania

  Compania ANLAGENBAU KLAUS POHL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Reinfeld, Germania.

 6. NATURE`S CHOICE AS

  Norvegia

  Compania NATURE`S CHOICE AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable shoe covers. Are sediul în Flateby, Norvegia.

 7. SONEC

  Franta

  Compania SONEC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retention tank. Are sediul în Lyon, Franta.

 8. ENGINNOV CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

  Compania ENGINNOV CONSTRUCTION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air pollutant control and extraction systems and equipment, și hospital and assimilated waste incineration plants. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 1. THOMAS SYS TECH GMBH

  Germania

  Compania THOMAS SYS TECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Wahlhausen, Germania.

 2. MATEC S.R.L.

  Italia

  Compania MATEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Retratarea apei - material si instalatii, Epurarea apei - aparate si instalatii, Tratarea apei - aparate si instalatii, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Retratarea apei - material si instalatii, și Epurarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Massa, Italia.

 3. HERBST UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HERBST UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. FRANCE MACCAFERRI

  Franta

  Compania FRANCE MACCAFERRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje metalice, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Grilaje metalice, reclamation work with river works, și Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Valence Cedex 9, Franta.

 5. ENVIEQ STORE

  Italia

  Compania ENVIEQ STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. Are sediul în Tallinn, Italia.

 6. S.C. ICPIAF S.A.

  Romania

  Compania S.C. ICPIAF S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Produse pentru epurarea apelor, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Cluj-Napoca, Romania.

 7. TECHNO GREEN LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania TECHNO GREEN LUXEMBOURG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile innovative products, și environmentally-friendly products. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Retratarea apei - material si instalatii, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Retratarea apei - material si instalatii, fibreglass tanks, și wine vats. Are sediul în Bagnara Di Romagna, Italia.

 9. LPAP EXTERIORES

  Portugalia

  Compania LPAP EXTERIORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectia mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic cisterns and tanks. Are sediul în Fratel, Portugalia.

 10. DENIOS S.L.

  Spania

  Compania DENIOS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocarea materialelor periculoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Mediu inconjurator - consiliere si control, Mediu inconjurator - servicii, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Mediu inconjurator - consiliere si control, și Mediu inconjurator - servicii. Are sediul în Zaragoza, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Protectia mediului - utilaje si echipamente - Import export

Număr de rezultate

1.402 Intreprinderile