• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • profile si bare din metale neferoase

Rezultate pentru

Profile si bare din metale neferoase - Import export

 1. M.M. GRIGLIATI

  Italia

  Verified by europages badge

  M.M. has been operating in the FRP (fibreglass reinforced plastic) sector for 40 years, manufacturing high-quality gratings, profiles and composite structures. FRP's intrinsic properties (e.g. corrosion resistant, non-magnetic, electrical insulation and no maintenance) make it highly versatile. ISO 9001: 2015 Bureau Veritas certification.

 2. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALUMINIUMWERK UNNA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din aluminiu, Aluminiu si aliaje, Profile si bare din metale neferoase, aluminium profiles, aluminium pipes, Pressed aluminium tubes, Seamless aluminium tubes, aluminium rods, și Aluminium billets. Are sediul în Unna, Germania.

 3. EVENT TEXTIL SERVICE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EVENT TEXTIL SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Maintal, Germania.

 4. WIPRO GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WIPRO GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Wickede, Germania.

 5. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GUK ALWO HANDELS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Oberndorf Bei Salzburg, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AP ALUPROFIL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AP ALUPROFIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Winterberg, Germania.

 2. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Kehl, Germania.

 3. PLASTICMETALL GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PLASTICMETALL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Wien, Austria.

 4. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Braunau Am Inn, Austria.

 5. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Eilenburg, Germania.

 1. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în München, Germania.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Chiari, Italia.

 1. LAROMET SA

  Romania

  LAROMET este un important furnizor de solutii tehnologice pentru produse din cupru si aliaje de cupru, sub forma de bare, profile, tevi extrudate, sarma, piese forjate si componente precum si produse din aliaje speciale si produse forjate din otel. Produsele LAROMET sunt bazate pe tehnologii de turnare continua, extrudare, tragere si forjare.

 2. AUBRY NTV

  Franta

  Compania AUBRY NTV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile si bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, Profile din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Profile din metale feroase. Are sediul în Gonesse, Franta.

 3. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Austria

  Compania ASK MONTAGETECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Anthering, Austria.

 4. ALUSO GMBH

  Germania

  Compania ALUSO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Ludwigsfelde, Germania.

 5. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Austria

  Compania HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Nenzing, Austria.

 6. MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S.

  Italia

  Compania MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mailbox for period houses, aluminium mail boxes, pvc mail boxes, și wooden mail boxes. Are sediul în Roma, Italia.

 7. WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Warstein, Germania.

 8. EXPALUM

  Spania

  Compania EXPALUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium profiles, powder-coating of profiles, aluminium sheets, și aluminium rolling shutter. Are sediul în Fuente Del Maestre-Badajoz, Spania.

 1. GIORGI METALLI SRL

  Italia

  Compania GIORGI METALLI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Milano, Italia.

 2. 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING)

  Franta

  Compania 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în St Andre Du Bois, Franta.

 3. M.M. GRIGLIATI

  Italia

  Compania M.M. GRIGLIATI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rampe si balustrade, gratings, railings, Rampe si balustrade, și fencing. Are sediul în Udine, Italia.

 4. MCP

  Franta

  Compania MCP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Obloane, Bare din metale neferoase, windows, automatic grilles, doors and gates, și Obloane. Are sediul în Pavilly, Franta.

 5. INNOVAZIONE SNC DI SILVIA LUMINI & C.

  Italia

  Compania INNOVAZIONE SNC DI SILVIA LUMINI & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special profiles made of aluminium, painting on aluminium, extruded aluminium, și aluminium oxidation. Are sediul în Brescia, Italia.

 6. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Austria

  Compania ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Braunau Am Inn, Austria.

 7. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Profile din metale neferoase, Rame si ancadramente, și Profile din metale neferoase. Are sediul în São Pedro Do Sul, Portugalia.

 8. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polonia

  Compania BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Profile si bare din metale feroase, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Lódz, Polonia.

 9. APORE

  Franta

  Compania APORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, și Profile din metale neferoase. Are sediul în Saint-André-De-Corcy, Franta.

 10. SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA.

  Portugalia

  Compania SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, și Profile din metale neferoase. Are sediul în Évora, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit