• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse antiparazitare

Rezultate pentru

Produse antiparazitare - Import export

 1. INTERGROW

  Belgia

  Compania INTERGROW, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, garden work, Produse antiparazitare, și fruit growing consultants. Are sediul în Aalter, Belgia.

 2. DIERPLAGENSHOP

  Olanda

  Compania DIERPLAGENSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse antiparazitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods disinfestation, și disinfection and disinfestation of land and environments. Are sediul în Amstelveen, Olanda.

 3. A.H.B.O.

  Belgia

  Compania A.H.B.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, Produse antiparazitare, și disinfection and disinfestation of land and environments. Are sediul în Handzame (kortermark), Belgia.

 4. WILDVALLEN

  Olanda

  Compania WILDVALLEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse antiparazitare. Are sediul în Wagenberg, Olanda.

 5. DENKA INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania DENKA INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, pesticides, Wood protection products, pest control treatment, și Produse antiparazitare. Are sediul în Barneveld, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BLATELLA

  Belgia

  Compania BLATELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Produse antiparazitare, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, disinfection, rat extermination and cleaning services for cargo ships, și Produse antiparazitare. Are sediul în Lennik, Belgia.

 2. EREM SERVICE SÀRL

  Elvetia

  Compania EREM SERVICE SÀRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, organic fertilizers, Food additives, Soil conditioners and fertilizers, și Produse antiparazitare. Are sediul în Châtonnaye, Elvetia.

 3. SILVAPRODUKT D.O.O.

  Slovenia

  Compania SILVAPRODUKT D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse antiparazitare. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 4. GEODE

  Belgia

  Compania GEODE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, și Produse antiparazitare. Are sediul în Tihange-Huy, Belgia.

 5. EKKSOL V.O.F.

  Olanda

  Compania EKKSOL V.O.F., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre de otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, surface treatment, și Produse antiparazitare. Are sediul în Hardenberg, Olanda.

 1. AEGTEN

  Belgia

  Compania AEGTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, Utilaje de imprastiat sare, Produse antiparazitare, și Utilaje de imprastiat sare. Are sediul în Meeuwen, Belgia.

 2. SIGNS SAS

  Franta

  Compania SIGNS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse antiparazitare. Are sediul în Apt, Franta.

 1. RENTOKIL PEST CONTROL

  Belgia

  Compania RENTOKIL PEST CONTROL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, Produse antiparazitare, și land disinfestation. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 2. DAKO DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania DAKO DENMARK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, și Produse antiparazitare. Are sediul în Glostrup, Danemarca.

 3. SAUTTER & STEPPER GMBH

  Germania

  Compania SAUTTER & STEPPER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, și Produse antiparazitare. Are sediul în Ammerbuch, Germania.

 4. LODI

  Franta

  Compania LODI, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, Raticide, Produse antiparazitare, și Raticide. Are sediul în Grand Fougeray, Franta.

 5. B-TEAM

  Olanda

  Compania B-TEAM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse antiparazitare. Are sediul în Bellingwolde, Olanda.

 6. SZEKSZÁRDI NÖVÉNYVÉDÕ FEJLESZTÕ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungaria

  Compania SZEKSZÁRDI NÖVÉNYVÉDÕ FEJLESZTÕ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, și Produse antiparazitare. Are sediul în Szekszard, Ungaria.

 7. AGROKEMOL ES MEZOGAZDASAGI KFT

  Ungaria

  Compania AGROKEMOL ES MEZOGAZDASAGI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, și Produse antiparazitare. Are sediul în Mezokovacshaza, Ungaria.

 8. BUDAPESTI VEGYIMUVEK RT

  Ungaria

 1. ALTA TECNOLOGIA QUIMICA SA

  Spania

 2. IROWI GMBH

  Germania