• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • productia de mezeluri - masini si materiale

Rezultate pentru

Productia de mezeluri - masini si materiale - Import export

 1. POZZI PROGE.CO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania POZZI PROGE.CO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Annone Di Brianza, Italia.

 2. SC BETANIA PACKAGING SRL

  Romania

  Societatea comerciala Betania Packaging , produce si comercializeaza echipamente pentru prelucrarea carnii . dintre utilajele produse de noi in acest moment as aminti masina de injectat hidraulica , tumblere cu sau fara vid , malaxoare , celule de fierbere si afumare , agitatoare , fierastrau automat etc. Suntem specialisti in ceea ce facem , alegand doar produse renumite si de calitate pentru constructia fiecarui echipament . Suntem renumiti pentru raportul dintre CALITATE / PRET .Suntem prezenti pe piata norvegiana , spaniola , braziliana si altele . Facem parte din grupul firmelor Oyormac , Mainali , Tecnologia y Proyectos Alimentarios , Amebo , firme ce au acumulat multa experienta in acest domeniu de-a lungul timpului . Profesionalismul , seriozitatea si calitatea echipamentelor noastre sunt calitatile care ne reprezinta !

 3. THURNE-MIDDLEBY LTD

  Regatul Unit

  Compania THURNE-MIDDLEBY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for cutting and slicing meats. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 4. LS FRAIS

  Belgia

  Compania LS FRAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Productia de mezeluri - masini si materiale, Ambalaje - societati, Productia de mezeluri - masini si materiale, și Food packaging. Are sediul în La Roche-En-Ardenne, Belgia.

 5. LUTETIA

  Franta

  Compania LUTETIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Plailly, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRUGUERA I CODINA, SL

  Spania

  Compania BRUGUERA I CODINA, SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, Macelarii - masini si materiale, Productia de mezeluri - masini si materiale, slicers, balances, și Macelarii - masini si materiale. Are sediul în Manlleu (barcelona), Spania.

 2. ARA ITALY DI LUCIANO SALSI

  Italia

  Compania ARA ITALY DI LUCIANO SALSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Maranello, Italia.

 3. CEBONAT

  Franta

  Compania CEBONAT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, natural entrails, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Escource-France, Franta.

 4. AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY

  China

  Compania AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Zhengzhou, China.

 5. SARMAGA

  Maroc

  Compania SARMAGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile delicatessen meat packaging equipment and appliances. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

 1. WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Wuxi, China.

 2. EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH

  Taiwan (ROC)

  Compania EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 1. HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED

  China

  Compania HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial belts. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. DEVELOP & DELIVER

  Arabia Saudita

  Compania DEVELOP & DELIVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, fresh meat export, chicken meat, Productia de mezeluri - masini si materiale, și additives, colourings and pigments for food preparations. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 3. 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD

  Turcia

  Compania 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deep-frozen foods. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. NIVO SPOL.S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NIVO SPOL.S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarii - masini si materiale, Productia de mezeluri - masini si materiale, Macelarii - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Divisov, Republica Ceha.

 5. S.M. CROMEC SRL

  San Marino

  Compania S.M. CROMEC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Galazzano-Rsm, San Marino.

 6. FOMACO A/S

  Danemarca

  Compania FOMACO A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Koege, Danemarca.

 7. AGRO MINERAI INDUSTRIE

  Franta

  Compania AGRO MINERAI INDUSTRIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în La Flèche, Franta.

 8. SE DES ETS ROIRAND SARL

  Franta

  Compania SE DES ETS ROIRAND SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Aizenay, Franta.

 1. ELIZALDIA

  Franta

  Compania ELIZALDIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Gamarthe, Franta.

 2. HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Schmalkalden, Germania.

 3. REAL SHPK

  Albania

  Compania REAL SHPK, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Tirana, Albania.

 4. ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Weifang, China.

 5. MOZAMI A/S

  Danemarca

  Compania MOZAMI A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Hasselager, Danemarca.

 6. ELCAT SRL

  Italia

  Compania ELCAT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Sanfrè, Italia.

 7. BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS

  Franta

  Compania BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de mezeluri - masini si materiale, și Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Ingersheim, Franta.

 8. CHARCUTERIE DES LIMOUCHES

  Franta

  Compania CHARCUTERIE DES LIMOUCHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de mezeluri - masini si materiale. Are sediul în Chateaudouble, Franta.

 9. MECANICAS CAMPILLOS S.L.

  Spania

 10. RICO POELSER AF 1994 A/S

  Danemarca

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Productia de mezeluri - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

6.550 Intreprinderile