• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pos - promotii si animatori

Rezultate pentru

Pos - promotii si animatori - Import export

 1. CUSTOM CRAFT LIMITED

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania CUSTOM CRAFT LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jucarii din lemn, Ambalaje din lemn, Sezlonguri, Servicii de ambalare, POS - promotii si animatori, Jucarii din lemn, wood displays, wooden signs, și Manufacturing of wooden packaging. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 2. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 3. EKSAGON EXHIBITIONS

  Cipru

  Compania EKSAGON EXHIBITIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, POS - promotii si animatori, Marketing evenimential, și POS - promotii si animatori. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 4. PPH JAWO K. JAWORSKI (JAWO)

  Polonia

  Compania PPH JAWO K. JAWORSKI (JAWO), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display stands for shops, și stands. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 5. BFAST SYSTEM

  Franta

  Compania BFAST SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS marketing. Are sediul în Vibraye, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SERBECAR - VEHÍCULOS PARA PUBLICIDAD Y EVENTOS

  Spania

  Compania SERBECAR - VEHÍCULOS PARA PUBLICIDAD Y EVENTOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 2. REDMAX

  Polonia

  Compania REDMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display stands for shops. Are sediul în Radzymin, Polonia.

 3. STUDIO GROZIC D.O.O.

  Croatia

  Compania STUDIO GROZIC D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate la punctul de vanzare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Graphic design, POS - promotii si animatori, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în Samobor, Croatia.

 4. HAPPYANDGREEN PRINTED EVENT CUP SPECIALIST

  Malta

  Compania HAPPYANDGREEN PRINTED EVENT CUP SPECIALIST, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Birkirkara, Malta.

 5. FOUTA DU SUD

  Franta

  Compania FOUTA DU SUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Martigues, Franta.

 1. SURTAS MADENI VE PLASTIK ESYA IMALAT IHRACAT-ITHALAT

  Turcia

  Compania SURTAS MADENI VE PLASTIK ESYA IMALAT IHRACAT-ITHALAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display stands for markets, și manufacturing of display stands. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CMS SVETOVANJE D.O.O.

  Slovenia

  Compania CMS SVETOVANJE D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 1. MICROMAGNETICS LTD

  Regatul Unit

  Compania MICROMAGNETICS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Witney, Regatul Unit.

 2. DYNAMICS FOR DISPLAY - D4D

  Franta

  Compania DYNAMICS FOR DISPLAY - D4D, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate la punctul de vanzare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, led system production, POS - promotii si animatori, luminous decorations, și visual merchandising. Are sediul în PARIS, Franta.

 3. JASKEY LTD

  China

  Compania JASKEY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. DCA PLV

  Franta

  Compania DCA PLV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Biarritz, Franta.

 5. DIGITAL BROKER

  Franta

  Compania DIGITAL BROKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interactive kiosk suppliers. Are sediul în Suresnes, Franta.

 6. REDROK

  Regatul Unit

  Compania REDROK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 7. PROMOCOLLECTION LTD

  Regatul Unit

  Compania PROMOCOLLECTION LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, POS - promotii si animatori, și giveaways, promotional products. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. VIBRANT IDEAS

  India

  Compania VIBRANT IDEAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Mumbai, India.

 1. MY TECH FURIES

  Belgia

  Compania MY TECH FURIES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multimedia catalogues, videogame accessories, și amusement - articles. Are sediul în Chatelet, Belgia.

 2. GOLDLEAF TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania GOLDLEAF TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. MAKERO LTD

  Regatul Unit

  Compania MAKERO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Paignton, Regatul Unit.

 4. ENVOPRINT

  Regatul Unit

  Compania ENVOPRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 5. GASP ANIMAZIONE

  Italia

  Compania GASP ANIMAZIONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile party decorations, consulting and services for point of sale advertising- promotion and entertainment, supplies for performances and entertainment, și displays for weddings. Are sediul în Milano, Italia.

 6. SAMTOP POP DISPLAY CO.,LTD

  Franta

  Compania SAMTOP POP DISPLAY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair, show and conference organisation services. Are sediul în Biarritz, Franta.

 7. EVENT AGENCY BERLIN

  Germania

  Compania EVENT AGENCY BERLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Shopfitting and exhibition stand construction, organisation of company events, și audiovisual production. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. WWW.SHAKUNTLA.COM

  Regatul Unit

  Compania WWW.SHAKUNTLA.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, POS - promotii si animatori, communication advice, și marketing consulting. Are sediul în Southall, Regatul Unit.

 9. BLANK&BIEHL GMBH

  Germania

  Compania BLANK&BIEHL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - promotii si animatori, hostess service, hostesses, POS - promotii si animatori, și consulting and services for point of sale advertising- promotion and entertainment. Are sediul în Hamburg, Germania.

 10. STERLING PROMOTIONS INC.

  Canada

  Compania STERLING PROMOTIONS INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed materials, articles and items for advertising and promotions, și displays. Are sediul în Guelph, Ontario, Canada.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit