• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • articole de mobilier din lemn

Rezultate pentru

Articole de mobilier din lemn - Import export

 1. ARTEZO FURNITURE

  Turcia

  Verified by europages badge

  ARTEZO, based in Turkey and serving clients worldwide, stands as your premier destination for bespoke furniture solutions. Specializing in custom-made furniture manufacturing, we bring exceptional craftsmanship and innovation to businesses across the globe. Our Diverse Product Range: Kitchen Cabinets: Elevate your culinary spaces with our tailor-made kitchen cabinets, marrying functionality with elegance. TV Units: Transform your entertainment areas with our customizable TV units, crafted to seamlessly integrate into any interior design scheme. Coat Rack Cloakrooms: Keep your spaces organized and stylish with our bespoke coat rack cloakrooms, ideal for commercial settings. Bathroom Cabinets: Enhance the ambiance and functionality of your bathrooms with our made-to-order bathroom cabinets, reflecting your unique style. Tables: From corporate boardrooms to dining establishments, our custom tables add sophistication and utility to diverse spaces. In addition to our standard product offerings, ARTEZO specializes in crafting custom furniture solutions for offices, restaurants, and hotels worldwide. Whether you’re outfitting a multinational corporation's headquarters, designing an upscale dining experience, or curating a luxurious hotel ambiance, our seasoned team collaborates closely with you to realize your vision. Experience the unparalleled craftsmanship and personalized service that ARTEZO brings to businesses worldwide.

 2. CNC-BEARBEITUNG IN HOLZ INHABER: THOMAS KOERNER (TISCHLERMEISTER)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CNC-BEARBEITUNG IN HOLZ INHABER: THOMAS KOERNER (TISCHLERMEISTER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Annaberg-Buchholz, Germania.

 3. SEBROTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEBROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Werl, Germania.

 4. FRANZ GIESSELMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRANZ GIESSELMANN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 5. LEHNERT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LEHNERT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Fernwald, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIP MEYER INNENAUSBAU UND PROJEKTENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MIP MEYER INNENAUSBAU UND PROJEKTENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Petershagen, Germania.

 2. WERKSTÄTTEN KARTHAUS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WERKSTÄTTEN KARTHAUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Dülmen, Germania.

 3. AFM RAUMKONZEPTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AFM RAUMKONZEPTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Cleebronn, Germania.

 4. AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Langenargen, Germania.

 5. MANUFAKTUR MÜCKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MANUFAKTUR MÜCKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Detmold, Germania.

 1. MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Articole de mobilier din lemn, Ferestre din lemn, timber, interior doors, wooden frames, wardrobes, structural metalwork, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în São Teotónio, Portugalia.

 2. MIDAS FALEGNAMI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIDAS FALEGNAMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de mobilier din lemn, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru locuinte, Scari din lemn, Articole de mobilier din lemn, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru locuinte, și Scari din lemn. Are sediul în Pomezia, Italia.

 1. FROHS-MASSIVHOLZTEILE OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FROHS-MASSIVHOLZTEILE OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Zethau, Germania.

 2. SSD STEINER GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SSD STEINER GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Mutterstadt, Germania.

 3. TISCHLEREI MARC SANDIG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TISCHLEREI MARC SANDIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Dorfchemnitz, Germania.

 4. TORNERÍA ROMANS S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TORNERÍA ROMANS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Articole de mobilier din lemn, wooden articles and structures, Lemn - obiecte prelucrate, complementary wooden furnishings, Articole de mobilier din lemn, wooden lamps, wood lathes, și wood turning. Are sediul în Torelló-Barcelona, Spania.

 5. JEHN SCHREINEREI GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JEHN SCHREINEREI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Ebersburg, Germania.

 6. WEININGER METALLDISPLAY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEININGER METALLDISPLAY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Burgsinn, Germania.

 7. VHB VEREINIGTE HOLZBAUBETRIEBE WILHELM PFALZER & HANS VOGT GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VHB VEREINIGTE HOLZBAUBETRIEBE WILHELM PFALZER & HANS VOGT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Memmingen, Germania.

 8. TISCHLER FRITZ MONTAGESERVICE INH. FRIEDRICH MÜLLNER

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania TISCHLER FRITZ MONTAGESERVICE INH. FRIEDRICH MÜLLNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Brunn Am Gebirge, Austria.

 1. DORMA HÜPPE RAUMTRENNSYSTEME GMBH + CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DORMA HÜPPE RAUMTRENNSYSTEME GMBH + CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Westerstede/ocholt, Germania.

 2. NEUMANN BÜROMÖBEL KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NEUMANN BÜROMÖBEL KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Leichlingen, Germania.

 3. NATURTREND DESIGN (DECOTREND)

  Romania

 4. SC MOBIPART SRL

  Romania

 5. VAMILEX SRL

  Romania

  Vamilex face parte din grupul de firme sn.Deco si este specializata in exploatarea si prelucrarea materialelor lemnoase infiintata in anul 1994 aceasta firma s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a dovedit ca poate face fata oricarei provocari incepand de la exploatarea forestiera si ajungand la producerea produselor finite din lemn. Datorita modernizarii liniei noastre de productie suntem capabili sa executam semifabricate din material propriu la cele mai bune preturi. Daca sunteti interesati de o colaborare va rugam sa ne contactati

 6. OURSENSE - AFSC ARTIGOS DECORAÇÃO MOBILIARIO LDA

  Portugalia

  Compania OURSENSE - AFSC ARTIGOS DECORAÇÃO MOBILIARIO LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishings, furnishing, furniture and carpets sectors, și interior architecture. Are sediul în Meixomil, Portugalia.

 7. TAHTA SANDALYE

  Turcia

  Compania TAHTA SANDALYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen chairs, wooden chairs, și crockery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. NETSAN AMBALAJ MOBILYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania NETSAN AMBALAJ MOBILYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier din elemente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Articole de mobilier din lemn, Dulapuri pentru bai, Mobilier pentru locuinte, Articole de mobilier din lemn, office fittings, și Dulapuri pentru bai. Are sediul în Biga / Çanakkale, Turcia.

 9. TIRDESAL

  Spania

  Compania TIRDESAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Sant Pere De Torello, Spania.

 10. HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!

  Germania

  Compania HÅLVTONE - INDIVIDUELLE WANDBILDER AUS HOLZ!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile items for mural decorations, gift and souvenir paintings, photographed wood, și company gift. Are sediul în Kirchheim / Teck, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Articole de mobilier din lemn - Import export

Număr de rezultate

7.967 Intreprinderile