• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si echipamente de plastifiat

Rezultate pentru

Masini si echipamente de plastifiat - Portugalia

Portugalia
 1. AGRIGÉNESE-PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, S.A.

  Portugalia

  Compania AGRIGÉNESE-PRODUTOS PARA A AGRICULTURA E PECUARIA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Defrisari - masini si echipamente, și Defrisari - masini si echipamente. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. NORDESTE MÁQUINAS - COMÉRCIO DE MÁQUINAS AGRICOLAS, INDUSTRIAIS E REPRESENTAÇÕES LDA

  Portugalia

  Compania NORDESTE MÁQUINAS - COMÉRCIO DE MÁQUINAS AGRICOLAS, INDUSTRIAIS E REPRESENTAÇÕES LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, agricultural accessories, agricultural machinery and equipment, spare parts for agricultural and gardening machines, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Mirandela, Portugalia.

 3. CANCELA & MELO, LDA.

  Portugalia

 4. MAGNIBÉRIA

  Portugalia

  Compania MAGNIBÉRIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante - masini si materiale, industrial kitchens, services for the hotel and hospitality industry, machines for the hotel trade, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Tavira, Portugalia.

 5. NOVAFRIO - INDUSTRIA COMÉRCIO E REFRIGERAÇAO, LDA

  Portugalia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NABEIROREST-BOUTIQUES DE CAFE, LDA.

  Portugalia

 2. FABRICAS ESTRELA DA BEIRA - INDUSTRIAS DO CAFE, S.A.

  Portugalia

  Compania FABRICAS ESTRELA DA BEIRA - INDUSTRIAS DO CAFE, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, și Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Alto Sao Joao, Portugalia.

 3. EQUIPALMEI

  Portugalia

  Compania EQUIPALMEI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante - masini si materiale, electric stoves, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. LABORATORIOS DELTA, LDA

  Portugalia

  Compania LABORATORIOS DELTA, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafenele si baruri - masini si materiale, și Cafenele si baruri - masini si materiale. Are sediul în Queluz, Portugalia.

 5. O SINO-EXPLORAÇAO DE RESTAURANTES E HOTEIS, S.A.

  Portugalia

 1. AMADO & FILIPE, LDA

  Portugalia

  Compania AMADO & FILIPE, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Reglaje auto - materiale si masini, Vehicule - accesorii si echipamente, și Reglaje auto - materiale si masini. Are sediul în Seixal, Portugalia.

 2. COZNOVA - MOVEIS E EQUIPAMENTOS DE COZINHA, LDA

  Portugalia

 1. COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A.

  Portugalia

  Compania COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Bucatarii profesionale - masini si materiale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. POLIMAQUINA-EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS DA MADEIRA, LDA.

  Portugalia

 3. AFINOMAQ - SOCIEDADE TÉCNICA DE MANUTENÇÃO DE MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS LDA.

  Portugalia

  Compania AFINOMAQ - SOCIEDADE TÉCNICA DE MANUTENÇÃO DE MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente, și drink bottling facilities. Are sediul în Loures, Portugalia.