• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • portelan - produse pentru industrie

Rezultate pentru

Portelan - produse pentru industrie - Import export

 1. VALADARES - ARCH SA

  Portugalia

  Compania VALADARES - ARCH SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knee taps, bathroom fixtures, și ceramics for bathrooms. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 2. SERAPOOL PORSELEN SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania SERAPOOL PORSELEN SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - placi si dale, și Portelan - placi si dale. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 3. MAHLWERCK PORZELLAN GMBH

  Germania

  Compania MAHLWERCK PORZELLAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Kolbermoor, Germania.

 4. ALLSFOR - NALCOCEL, LDA

  Portugalia

  Compania ALLSFOR - NALCOCEL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Aljubarrota, Portugalia.

 5. CUP & SAUCER, S.A

  Portugalia

  Compania CUP & SAUCER, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porcelain cups, coffee cups, și herbal tea cups. Are sediul în Vilarinho Das Cambas, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SERTEKPOOL PORCELAIN SWIMMING POOL HANDLES

  Turcia

  Compania SERTEKPOOL PORCELAIN SWIMMING POOL HANDLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. REZON CERAMIC

  Ucraina

  Compania REZON CERAMIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic ceramics, hand-decorated pottery, și ceramics for household and hotel use. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 3. KAROSA CHINAWARE CO.,LTD

  China

  Compania KAROSA CHINAWARE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în 27116877, China.

 4. RULMAN VE PNOMATIK FIRSAT SITESI

  Turcia

  Compania RULMAN VE PNOMATIK FIRSAT SITESI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile track rollers, și reconstruction and rotation of complete motors and heads. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. INTISAR GROUP - IMPORT & EXPORT

  Spania

  Compania INTISAR GROUP - IMPORT & EXPORT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import/export service, și real estate agency. Are sediul în Valencia, Spania.

 1. HOTSUN DEVELOPMENT CO.,LTD.

  China

  Compania HOTSUN DEVELOPMENT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. S-VERSAIL CERAMICS

  China

  Compania S-VERSAIL CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în FOSHAN, China.

 1. ASIA PORCELAIN GROUP LTD.

  China

  Compania ASIA PORCELAIN GROUP LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Fujian, China.

 2. SHENZHEN AC VISION HOME DECOR CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN AC VISION HOME DECOR CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mugs, și vases for the home. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. SYNWISH ENTERPRISE CO., LTD

  China

  Compania SYNWISH ENTERPRISE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Chaozhou City, China.

 4. BRAVEDIRECT LTD

  Regatul Unit

  Compania BRAVEDIRECT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, Vesela din faianta, Portelan - produse pentru industrie, și Vesela din faianta. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 5. CHAOZHOU JIEMEI ARTS & CRAFTS CO., LTD.

  China

  Compania CHAOZHOU JIEMEI ARTS & CRAFTS CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic. Are sediul în Chaozhou, China.

 6. TANGSHAN HUALI CERAMICS CO.,LTD.

  China

  Compania TANGSHAN HUALI CERAMICS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chinese porcelain. Are sediul în Tangshan, China.

 7. JOSEF HOFFMANN PORZELLANUND GLASVEREDELUNG, INH. HEIKE HOFFMANN E.K.

  Germania

  Compania JOSEF HOFFMANN PORZELLANUND GLASVEREDELUNG, INH. HEIKE HOFFMANN E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, Sticla pentru industrie, Portelan - produse pentru industrie, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Rehau, Germania.

 8. PORCELAIN CABINET

  Regatul Unit

  Compania PORCELAIN CABINET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Chatham, Regatul Unit.

 1. CHAOZHOU RAOPING XINFENG YANGDA COLOUR PORCELAIN FACTORY

  China

  Compania CHAOZHOU RAOPING XINFENG YANGDA COLOUR PORCELAIN FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. HANS BARNSTORF & CIA., LDA.

  Portugalia

  Compania HANS BARNSTORF & CIA., LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, Vopsire - utilaje si instalatii, Portelan - produse pentru industrie, și Vopsire - utilaje si instalatii. Are sediul în Porto, Portugalia.

 3. PRECHTEL VERWALTUNGS GMBH

  Germania

  Compania PRECHTEL VERWALTUNGS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie sanitara, Portelan - produse pentru industrie, Robinetarie sanitara, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Forchheim, Germania.

 4. PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK AS

  Norvegia

  Compania PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, Obiecte decorative din portelan, Portelan - produse pentru industrie, și Obiecte decorative din portelan. Are sediul în Porsgrunn, Norvegia.

 5. H. TETZNER KG

  Germania

  Compania H. TETZNER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din portelan, și Vesela din portelan. Are sediul în Wernigerode, Germania.

 6. ZAPEL S.A. ZAKLADY PORCELANY ELEKTROTECHNICZNEJ

  Polonia

  Compania ZAPEL S.A. ZAKLADY PORCELANY ELEKTROTECHNICZNEJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Boguchwala, Polonia.

 7. GRES EL ACUEDUCTO SA

  Spania

  Compania GRES EL ACUEDUCTO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Otero De Herreros, Spania.

 8. PORZELLANMANUFAKTUR JOSEF KONZ INH. JOHANN WEIG

  Germania

  Compania PORZELLANMANUFAKTUR JOSEF KONZ INH. JOHANN WEIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Mitterteich, Germania.

 9. RAUSCHERT PORTUGUESA, S.A.

  Portugalia

  Compania RAUSCHERT PORTUGUESA, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - produse pentru industrie, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Sao Domingos De Rana, Portugalia.

 10. VARICOR

  Franta

  Compania VARICOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Portelan - produse pentru industrie, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, și Portelan - produse pentru industrie. Are sediul în Wisches, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Portelan - produse pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

6.962 Intreprinderile