• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • portaluri si portite

Rezultate pentru

Portaluri si portite - Import export

 1. OGRAJE KOČEVAR D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania OGRAJE KOČEVAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, Portaluri si portite, Garduri si portaluri, și Portaluri si portite. Are sediul în Prebold, Slovenia.

 2. TE-FENCE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TE-FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portaluri si portite, Rampe si balustrade, galvanized fence, stainless steel fencing, barbed wire, design of custom fencing, fence installation, gate and fence sanding, și fences. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. EFAFLEX TOR- UND SICHERHEITSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EFAFLEX TOR- UND SICHERHEITSSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Bruckberg, Germania.

 4. TÜR- UND TORSERVICE RICHTER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TÜR- UND TORSERVICE RICHTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Zörbig Ot Großzöberitz, Germania.

 5. BRANGO STEEL DOOR

  Turcia

  Compania BRANGO STEEL DOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEST STEEL SECURTIY DOOR & FIRE EXIT DOOR

  Turcia

  Compania BEST STEEL SECURTIY DOOR & FIRE EXIT DOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured doors, glass fire door, emergency doors, și doors. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GERMAPLAN SYSTEM SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Portaluri si portite, Usi pentru garaje, Garduri, Portaluri si portite, automatic bars, și Usi pentru garaje. Are sediul în Gorzow Wlkp., Polonia.

 3. FLEXIDOOR - PORTÕES SECCIONADOS E AUTOMATISMOS S.A

  Portugalia

  Compania FLEXIDOOR - PORTÕES SECCIONADOS E AUTOMATISMOS S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial doors, automatic glass doors, quick-lock doors for cold rooms, și flexible automatic door. Are sediul în Regueira De Pontes, Portugalia.

 4. AVANTGATES - SMOES S.R.L

  Italia

  Compania AVANTGATES - SMOES S.R.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Rimini, Italia.

 5. NUZZI S.R.L.S.

  Italia

  Compania NUZZI S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Torino, Italia.

 1. ROTHER TORE

  Germania

  Compania ROTHER TORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gates, și roller shutters. Are sediul în Duisburg, Germania.

 2. ARMIS STEEL DOOR

  Turcia

  Compania ARMIS STEEL DOOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 1. CARPENTERIA METALLICA RUBINI DI CARSANA FABIO E PIZZETTI GIUSEPPE S.N.C.

  Italia

  Compania CARPENTERIA METALLICA RUBINI DI CARSANA FABIO E PIZZETTI GIUSEPPE S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portaluri si portite, metal structural work products, main gates, Portaluri si portite, și armoured doors. Are sediul în Barbata, Italia.

 2. DOMOTIME SRL

  Italia

  Compania DOMOTIME SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Lonato Del Garda, Italia.

 3. SCHIEBETOREMIETEN.DE (MOBILE GATES RENTAL BY AAAGILER GMBH)

  Germania

  Compania SCHIEBETOREMIETEN.DE (MOBILE GATES RENTAL BY AAAGILER GMBH), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gates. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 4. COVA SECURITY GATES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania COVA SECURITY GATES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barriers, security gates, și gate. Are sediul în Crawley, Regatul Unit.

 5. PORCLO SARL

  Franta

  Compania PORCLO SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Portaluri si portite, Garduri, Broaste, inchizatoare si chei, Portaluri si portite, motorisation, și Garduri. Are sediul în La-Mézière, Franta.

 6. HANSOUL METAALCONSTRUCTIE

  Belgia

  Compania HANSOUL METAALCONSTRUCTIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari si balustrade. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rampe si balustrade, Adaposturi pentru automobile, Portaluri si portite, Rampe si balustrade, Adaposturi pentru automobile, Portaluri si portite, și door and window. Are sediul în Linter, Belgia.

 7. MEERT

  Belgia

  Compania MEERT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Portaluri si portite, Balamale, aluminum ramps, Otel inoxidabil, Portaluri si portite, și Balamale. Are sediul în Erpe-Mere, Belgia.

 8. INTER ACTION

  Franta

  Compania INTER ACTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile domotics. Are sediul în La Garenne Colombes, Franta.

 1. MCA-CORRYN MARC

  Belgia

  Compania MCA-CORRYN MARC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchidere automata - sisteme, Portaluri si portite, Inchidere automata - sisteme, Portaluri si portite, și turnstile. Are sediul în Sint-Pieters-Leeuw, Belgia.

 2. RB PROJET MÉTAL

  Franta

  Compania RB PROJET MÉTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje metalice, Locksmithing, și Bardaje metalice. Are sediul în Aizenay, Franta.

 3. INDUSTRIETORTECHNIK GELENKIRCH OHG

  Germania

  Compania INDUSTRIETORTECHNIK GELENKIRCH OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. Are sediul în Asbach, Germania.

 4. PORTOMATIC

  Belgia

  Compania PORTOMATIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchidere automata - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, Portaluri si portite, Usi pentru garaje, Portaluri si portite, main gates, și automatic doors. Are sediul în Sint-Stevens-Woluwe, Belgia.

 5. AUTOMATIC-CENTER

  Franta

  Compania AUTOMATIC-CENTER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile components for electric gates, și sectional doors. Are sediul în Angoulême, Franta.

 6. ALMET LTD

  Ucraina

  Compania ALMET LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shielding, și Wire fencing. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 7. NOUWEN

  Belgia

  Compania NOUWEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchidere automata - sisteme, Portaluri si portite, Inchidere automata - sisteme, garage doors, Portaluri si portite, și scroll doors. Are sediul în Lummen, Belgia.

 8. MANTION MANUTENTION

  Franta

  Compania MANTION MANUTENTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, Portaluri si portite, Usi culisante industriale, Usi pliante si culisante, industriale, Usi culisante si pliante, pentru locuinte, și Portaluri si portite. Are sediul în Besancon, Franta.

 9. GARDEN GATES DIRECT

  Regatul Unit

  Compania GARDEN GATES DIRECT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Portaluri si portite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, gates, Garduri si portaluri, iron pedestrian gates, și metal gates. Are sediul în Winmarleigh, Regatul Unit.

 10. SIATKOMET

  Polonia

  Compania SIATKOMET, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portaluri si portite, gate automation kits, și Portaluri si portite. Are sediul în Białystok, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit