• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • poduri metalice

Rezultate pentru

Poduri metalice - Import export

 1. STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STAHLBAU LÜTTEWITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Scari de evacuare, Esafodaje din otel, Steel building construction, Plant construction, Plant steel construction, Supporting frames, Pipe bridges, și soft carpentry. Are sediul în Döbeln, Germania.

 2. KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KARL RASCHBACHER SCHLOSSEREI E.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Judenau, Austria.

 3. RAMB SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania RAMB SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, steel structures, anticorrosion protection, Plant construction, și Poduri metalice. Are sediul în Bełchatów, Polonia.

 4. B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH

  Germania

  Compania B & K SCHLOSSEREI METALL UND DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Achim, Germania.

 5. STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY

  Statele Unite ale Americii

  Compania STRUCTURAL STEEL FABRICATION USA TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri - constructie, Poduri - constructie, și steel structural work. Are sediul în Staten Island, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR

  Ucraina

  Compania SSFP UKRSTAL ZHYTOMYR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application programs for the metal structural work industry, steel structural work, Building, și industrial prefabricated structures. Are sediul în Zhytomyr, Ucraina.

 2. SCHEFER M. + W.

  Elvetia

  Compania SCHEFER M. + W., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Hinwil, Elvetia.

 3. METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italia

  Compania METALSAN S.R.L. A SOCIO UNICO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing for industrial buildings, și metal supporting structures. Are sediul în Valeggio Sul Mincio, Italia.

 4. LTA ANLAGENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LTA ANLAGENTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Brüsewitz, Germania.

 5. METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH

  Germania

  Compania METALLPARADIES INH. ANTON DIETRICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 1. VIRY

  Franta

  Compania VIRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Oteluri speciale, bridges, Poduri metalice, Oteluri speciale, și metal structures. Are sediul în Remiremont Cedex, Franta.

 2. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hangare metalice - fier si otel, Poduri metalice, Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Hangare metalice - fier si otel, Poduri metalice, Vase metalice, și Baraci si adaposturi pentru santier. Are sediul în Mannheim, Germania.

 1. HYE

  Belgia

  Compania HYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri - constructie, Poduri - constructie, steel constructions, pile-driving for public works, și platform lifting. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 2. VISTAL GDYNIA

  Polonia

  Compania VISTAL GDYNIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 3. HARALD SIMEONI GMBH

  Austria

  Compania HARALD SIMEONI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Turnuri metalice, Poduri metalice, Taierea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Turnuri metalice, și Poduri metalice. Are sediul în Andelsbuch, Austria.

 4. HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAMUEL MASCHINENBAU PLAUEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sablare - oteluri si metale, Construcții industriale, Turnuri metalice, Poduri metalice, Sablare - oteluri si metale, Construcții industriale, Turnuri metalice, și Poduri metalice. Are sediul în Plauen, Germania.

 5. STEYAERT - HEENE

  Belgia

  Compania STEYAERT - HEENE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru constructii, Comert cu produse siderurgice, Poduri metalice, Oteluri pentru constructii, Comert cu produse siderurgice, și Poduri metalice. Are sediul în Eeklo, Belgia.

 6. GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH

  Germania

  Compania GUSTAV KNIPPSCHILD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Indoirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Turnuri metalice, Poduri metalice, Frezarea otelurilor si a metalelor, Construcții industriale, Turnuri metalice, și Poduri metalice. Are sediul în Rinteln, Germania.

 7. HIERMER-ASIMEX GMBH

  Germania

  Compania HIERMER-ASIMEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Turnuri metalice, Poduri metalice, Statii de autobuz, Construcții industriale, Turnuri metalice, Poduri metalice, și Statii de autobuz. Are sediul în Marklkofen, Germania.

 8. SLANGEN STAAL B.V.

  Olanda

  Compania SLANGEN STAAL B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari metalice, Tevi si conducte din otel, Construcții industriale, Scari metalice, Tevi si conducte din otel, și Construcții industriale. Are sediul în Gouda, Olanda.

 1. WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA

  Luxemburg

  Compania WAAGNER-BIRO LUXEMBOURG STAGE SYSTEMS SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, și Poduri metalice. Are sediul în Rodange, Luxemburg.

 2. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri metalice, Stalpi metalici, Poduri metalice, Turnuri metalice, Stalpi metalici, și Poduri metalice. Are sediul în Belper, Regatul Unit.

 3. S.H. STRUCTURES LTD

  Regatul Unit

  Compania S.H. STRUCTURES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hangare metalice - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri metalice, Construcții industriale, Poduri metalice, Turnuri metalice, Construcții industriale, și Poduri metalice. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 4. JANSON BRIDGING

  Franta

  Compania JANSON BRIDGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridge design, și gateway. Are sediul în Lyon, Franta.

 5. DJK ZUIDBROEK BV

  Olanda

  Compania DJK ZUIDBROEK BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. Are sediul în Zuidbroek, Olanda.

 6. PONTEK S.R.L.

  Italia

  Compania PONTEK S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Poduri metalice, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Poduri metalice. Are sediul în Roverbella, Italia.

 7. STE BRIATTE FRERES SA

  Franta

  Compania STE BRIATTE FRERES SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Construcții industriale, Turnuri metalice, Tinichigerie, Construcții industriale, și Turnuri metalice. Are sediul în Gauchy, Franta.

 8. K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C.

  Italia

  Compania K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Platforme mobile, Poduri metalice, și Platforme mobile. Are sediul în Muggia, Italia.

 9. M.D. FABRICATIONS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania M.D. FABRICATIONS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Construcții industriale, Poduri metalice, și Construcții industriale. Are sediul în Cardiff, Regatul Unit.

 10. BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG

  Germania

  Compania BUTHMANN INGENIEUR-STAHLBAU AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, și Poduri metalice. Are sediul în Glinde, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit