• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pluta bruta

Rezultate pentru

Pluta bruta - Import export

 1. EURO-CORK MANUFACTURE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EURO-CORK MANUFACTURE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Cloppenburg, Germania.

 2. TABO ORTHOPÄDIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TABO ORTHOPÄDIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 3. ALVES & CORTICAS S.A.

  Portugalia

  Compania ALVES & CORTICAS S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, cork washers, Pluta - articole, și cork panels. Are sediul în Barcarena, Portugalia.

 4. KORK-STUDIO GROBE BRIGITTE GROBE

  Germania

  Compania KORK-STUDIO GROBE BRIGITTE GROBE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Nuthe-Urstromtal, Germania.

 5. NATURO KORK AG

  Elvetia

  Compania NATURO KORK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale stratificate din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pluta bruta, Parchet, Placi si ambalaje din pluta, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pluta bruta, Parchet, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Sursee, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CORKSPAIN S.L.

  Spania

  Compania CORKSPAIN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Special stoppers, și compound cork. Are sediul în Algeciras, Spania.

 2. LIEGES HPK

  Franta

  Compania LIEGES HPK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Placi si ambalaje din pluta, Pluta bruta, și Placi si ambalaje din pluta. Are sediul în Lavardac, Franta.

 3. SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L.

  Italia

  Compania SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 4. HIAG AG

  Elvetia

  Compania HIAG AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Baghete si pene din lemn, Parchet, și Baghete si pene din lemn. Are sediul în Riehen, Elvetia.

 5. SUGHERIFICIO GIARDINO

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO GIARDINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ventasso, Italia.

 1. C-CUBEE CORPORATION

  Coreea de Sud

  Compania C-CUBEE CORPORATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Sasang-Gu, Busan City, Coreea de Sud.

 2. CENTRAL SUGHERO S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRAL SUGHERO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ottana, Italia.

 1. EXPERT STEPHAN HEUSER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EXPERT STEPHAN HEUSER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, și Pluta bruta. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. DIAM SUGHERI S.R.L.

  Italia

  Compania DIAM SUGHERI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Pluta bruta, Dopuri si capace din material plastic, și Pluta bruta. Are sediul în Calamandrana, Italia.

 3. MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A.

  Italia

  Compania MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Calangianus, Italia.

 4. SUGHERIFICIO MARIO COSSU & FIGLI S.R.L.

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO MARIO COSSU & FIGLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Pluta bruta, Dopuri si capace din material plastic, și Pluta bruta. Are sediul în Calangianus, Italia.

 5. MANCA GIOVANNI

  Italia

  Compania MANCA GIOVANNI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Pluta bruta, Dopuri si capace din material plastic, și Pluta bruta. Are sediul în Calangianus, Italia.

 6. SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ravarino, Italia.

 7. GEMME GIAN PIERO

  Italia

  Compania GEMME GIAN PIERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Alessandria, Italia.

 8. SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO

  Italia

  Compania SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Barletta, Italia.

 1. SUGHERIFICIO SARGALESE

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO SARGALESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Pluta bruta, Dopuri si capace din material plastic, și Pluta bruta. Are sediul în Tempio Pausania, Italia.

 2. JAMES MCMAHON (CORK) LTD

  Irlanda

  Compania JAMES MCMAHON (CORK) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Limerick, Irlanda.

 3. JOSÉ PEREIRA DE SOUSA LDA

  Portugalia

  Compania JOSÉ PEREIRA DE SOUSA LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, și Pluta bruta. Are sediul în Rubins, Portugalia.

 4. COSSU MICHELINO EREDI

  Italia

  Compania COSSU MICHELINO EREDI, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Pluta bruta, Dopuri si capace din material plastic, și Pluta bruta. Are sediul în Calangianus, Italia.

 5. AUCUNE

  Algeria

  Compania AUCUNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Babez, Algeria.

 6. REGINACORK - INDUSTRIA E TRANSFORMACAO DE CORTICAS, S.A.

  Portugalia

  Compania REGINACORK - INDUSTRIA E TRANSFORMACAO DE CORTICAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, și Pluta bruta. Are sediul în Pinhal Novo, Portugalia.

 7. AMORIM INDUSTRIAL SOLUTIONS - INDUSTRIA DE CORTICA E BORRACHA I, S.A.

  Portugalia

  Compania AMORIM INDUSTRIAL SOLUTIONS - INDUSTRIA DE CORTICA E BORRACHA I, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, și Pluta bruta. Are sediul în Corroios, Portugalia.

 8. SOCIEDAD

  Spania

  Compania SOCIEDAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Ciudad, Spania.

 9. EXPORTACIONES BULLMANN

  Spania

  Compania EXPORTACIONES BULLMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Pedreguer, Spania.

 10. BOURDIN EMILIE

  Franta

  Compania BOURDIN EMILIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. Are sediul în Saint Martin De Re, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit