• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dopuri de pluta

Rezultate pentru

Dopuri de pluta - Import export

 1. EUROCORK

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since 1987, and thanks to our long experience gained with the EUROCORK N.V. and EUROCAP N.V. companies, we are able to offer our customers professional consultancy services in all aspects of the use of various types of stopper. EUROCORK specialises in the production and sale of cork stoppers for wines, beers, ciders and sparkling wines. We offer top quality products, technical support and professional advice.

 2. CORCHOS DEL CONDADO SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CORCHOS DEL CONDADO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork plugs, wine bottle cork, perfume stoppers, liquor bottle plugs, cylindrical stoppers, tapered stoppers, și stoppers with head. Are sediul în Bollullos Par Del Condado-Huelva, Spania.

 3. LLENASNATURCORK

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania LLENASNATURCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapered cork, Manufacture and distribution of corks, Custom-made cork stoppers, Cork wine bottle stoppers, Cork decoration, spouts, și cork items. Are sediul în Vulpellac-Girona, Spania.

 4. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BOUCHONS LECLERCQ ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile corks for cider, bottle caps, wine cellar articles, wine corks, tapered cork, wire caps, beer stopper, natural stoppers, și caps. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 5. MANUFACTURES ISART

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania MANUFACTURES ISART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel caps, aluminium caps, stainless steel caps, plaques, sheet metal, plastic stoppers, și caps for sparking wines. Are sediul în Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LATTIERE LANDOUZY

  Franta

  Compania LATTIERE LANDOUZY, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Dopuri de pluta, Pluta - articole, Dopuri de pluta, și cork coverings. Are sediul în Seclin, Franta.

 2. AMORIM TOP SERIES FRANCE

  Franta

  Compania AMORIM TOP SERIES FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Top of the range stoppers, Dopuri si capace din material plastic, și Zamak caps. Are sediul în Merpins, Franta.

 3. RSCORK - TOMORROW SUCCESS, LDA.

  Portugalia

  Compania RSCORK - TOMORROW SUCCESS, LDA., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottle caps. Are sediul în Gaia, Portugalia.

 4. J TAVARES LDA

  Portugalia

  Compania J TAVARES LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine bottle cork. Are sediul în Santa Maria De Lamas, Portugalia.

 5. IMPERIAL CORK, S.L.

  Spania

  Compania IMPERIAL CORK, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. Are sediul în Vulpellac, Spania.

 1. R.CORK S.A

  Portugalia

  Compania R.CORK S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine corks, corks for sparkling wine, corks for packing, și cork packaging materials. Are sediul în Rio Meão, Portugalia.

 2. EDMUNDO ALVES FERREIRA - CORTICAS, LDA

  Portugalia

  Compania EDMUNDO ALVES FERREIRA - CORTICAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Pluta - articole, tapered cork, sealed cork stopper, și cork processors. Are sediul în Lourosa, Portugalia.

 1. AR ESTRATEGIAS

  Spania

  Compania AR ESTRATEGIAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sealed cork stopper, și wine corks. Are sediul în Villafranca De Los Barros, Spania.

 2. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgia

  Compania SILGAN WHITE CAP BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Capace metalice, Dopuri si capace din material plastic, plastic covers for packing, lids, și Capace metalice. Are sediul în Lint, Belgia.

 3. SUGHERIFICIO LTS SRL

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO LTS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agglomerated cork stopper, liquor bottle plugs, și corks for sparkling wine. Are sediul în Brandico, Italia.

 4. A. J. FLÓRIDO, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA.

  Portugalia

  Compania A. J. FLÓRIDO, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, cork, și Dopuri de pluta. Are sediul în Santa Maria De Lamas, Portugalia.

 5. CORKAP, LDA.

  Portugalia

  Compania CORKAP, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile colmated cork stopper, și agglomerated cork stopper. Are sediul în Fiães, Portugalia.

 6. KORK-DEKO.DE

  Germania

  Compania KORK-DEKO.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, Dopuri de pluta, și granulated cork. Are sediul în Igel, Germania.

 7. SUGHERIFICIO CAPUTO SRL

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO CAPUTO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. Are sediul în Tempio Pausania, Italia.

 8. AURACORK

  Portugalia

  Compania AURACORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. Are sediul în Paços De Brandão, Portugalia.

 1. VCK - ROLHAS DE CORTIÇA

  Portugalia

  Compania VCK - ROLHAS DE CORTIÇA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of stoppers, colmated cork stopper, wine bottle cork, și Cork plugs with plastic heads. Are sediul în Lourosa, Portugalia.

 2. EFSCORK

  Portugalia

  Compania EFSCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, wine bottle cork, agglomerated cork stopper, și Dopuri de pluta. Are sediul în Fiaes Vfr, Portugalia.

 3. PORTUGALIACORK S.A.

  Portugalia

  Compania PORTUGALIACORK S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, cap, Pluta - articole, și granulated cork. Are sediul în Espinho, Portugalia.

 4. CGA SUGHERI

  Italia

  Compania CGA SUGHERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine-making products, și Cork plugs with plastic heads. Are sediul în Calangianus, Italia.

 5. MAXDIAS

  Portugalia

  Compania MAXDIAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, Dopuri de pluta, cap, Cork plugs with plastic heads, și agglomerated cork stopper. Are sediul în São João De Vêr, Portugalia.

 6. BONTAP

  Spania

  Compania BONTAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine corks. Are sediul în Palafrugell, Spania.

 7. GRUPA TRADEPOL

  Polonia

  Compania GRUPA TRADEPOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rachiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Dopuri de pluta, Alcool si bauturi alcoolice, Dopuri de pluta, și glass bottles. Are sediul în Łazy, Polonia.

 8. AUBANCE PACKAGING

  Franta

  Compania AUBANCE PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. Are sediul în St Melaine Sur Aubance, Franta.

 9. CORTICEIRA CASTRO LDA

  Portugalia

  Compania CORTICEIRA CASTRO LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork. Are sediul în Fiães, Portugalia.

 10. TRANQUILRIGOR CORTIÇAS UNI LDA

  Portugalia

  Compania TRANQUILRIGOR CORTIÇAS UNI LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural raw cork. Are sediul în Fiães, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit