• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plusarea textilelor - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Plusarea textilelor - utilaje si materiale - Import export

 1. WAGNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WAGNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Geretsried, Germania.

 2. MARTIN GROUP SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MARTIN GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for coating fabrics, coat and jacket fusing machines, fabric couplers and equipment, shirt fusing machines, machinery for textile products, bagging machines, fusing machines, continuous fusing, și heat fusing presses. Are sediul în Montespertoli, Italia.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GRAPHIC INVEST & CONSULT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Imprimare si legare - furnituri, Imprimare - furnituri, Legare - furnituri, Serigrafie - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Tipografie. Are sediul în Pontillas, Belgia.

 4. SARL SCANPLAN

  Franta

  Compania SARL SCANPLAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în ARGENTON SUR CREUSE, Franta.

 5. BALTA GROUP

  Belgia

  Compania BALTA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea produselor textile, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Floor covering, industrial resin coatings, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Sint-Baafs-Vijve, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania COMHAIRE INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Croitorie, textile, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Croitorie, textile, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și machines for treating and finishing textile fibres. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Turcia

  Compania ENTEMA LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 3. SEMI-STAAL A/S

  Danemarca

  Compania SEMI-STAAL A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Helsingoer, Danemarca.

 4. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 5. STORK PRINTS AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania STORK PRINTS AUSTRIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Langkampfen, Austria.

 1. WALTER SCHULZE GMBH

  Germania

  Compania WALTER SCHULZE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie - masini si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Serigrafie - masini si materiale, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD.

  China

  Compania QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Qingdao, China.

 1. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Leonding, Austria.

 2. EMIL BRÖLL GMBH & CO

  Austria

  Compania EMIL BRÖLL GMBH & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 3. NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 5. AUGUST HABERMANN GMBH

  Germania

 6. RENTOTEKS OÜ

  Estonia

 7. BELTEX DISTRIBUTION

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BELTEX DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice industriale, Imprimare - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice industriale, Imprimare - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, digital printing medium, polyester textile, și biodegradable tarpaulin. Are sediul în Mont-Saint-Guibert, Belgia.

 8. THEODOLF FRITSCHE GMBH & CO

  Germania

  Compania THEODOLF FRITSCHE GMBH & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Tesaturi, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Tesaturi. Are sediul în Helmbrechts, Germania.

 1. HANDWEBATELIER SIEGENTHALER-UETZ

  Elvetia

  Compania HANDWEBATELIER SIEGENTHALER-UETZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Fibre textile naturale, Fibre artificiale si sintetice, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Fibre textile naturale, și Fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Reinach, Elvetia.

 2. JULIUS KOCH INTERNATIONAL A/S

  Danemarca

 3. JOHANN MÜLLER AG

  Elvetia

  Compania JOHANN MÜLLER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Strengelbach, Elvetia.

 4. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franta

  Compania ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și textile industry. Are sediul în Elbeuf, Franta.

 5. SAGATEX AS

  Norvegia

 6. GRANDIS SRL

  Italia

  Compania GRANDIS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, textile dyeing machines, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 7. YUR - SAN YUREKLI TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

 8. EDY SIEBER AG WIDNAU

  Elvetia

 9. HEBBECKER TEXTILDRUCK-SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania HEBBECKER TEXTILDRUCK-SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Ofterdingen, Germania.

 10. NSC GROUPE

  Franta

  Compania NSC GROUPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Guebwiller, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit