• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plumb si aliaje

Rezultate pentru

Plumb si aliaje - Import export

 1. IDEALEX

  Franta

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Halsbrücke, Germania.

 3. C:MET GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania C:MET GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu si aliaje de staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - aliaje, Table si benzi din staniu, Plumb si aliaje, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, și Staniu - aliaje. Are sediul în Wendelstein, Germania.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WESTFALENZINN J. JOST KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brazarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Zinc si aliaje, Staniu - aliaje, Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Zinc si aliaje, Anodes, și Soft solders. Are sediul în Sundern, Germania.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LAM LAVORAZIONE PIOMBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Collegno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zinc si aliaje, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, și Lead Ash. Are sediul în Maastricht, Olanda.

 2. EMAG HANDELS - GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania EMAG HANDELS - GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Klagenfurt Am Wörthersee, Austria.

 3. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.M.E.T.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Ardea, Italia.

 4. COM.A.V. SRL

  Italia

  Compania COM.A.V. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Alama, paints for glass, Plumb si aliaje, lead profiles, și Alama. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turcia

  Compania TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, zinc, Plumb si aliaje, și aluminium in bars. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. LANHIT LTD

  Rusia

  Compania LANHIT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baze minerale si compuse, Aluminiu si aliaje, Tratarea chimica a metalelor, Plumb si aliaje, Baze minerale si compuse, Aluminiu si aliaje, Tratarea chimica a metalelor, și Plumb si aliaje. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. TUSTA TRADING S.L.

  Spania

  Compania TUSTA TRADING S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din cupru, Plumb si aliaje, Tevi si conducte din cupru, Ferrochrome, Sarma si cablu din cupru, Plumb si aliaje, și Tevi si conducte din cupru. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. EL BAT JSC

  Bulgaria

  Compania EL BAT JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Plumb si aliaje, și Auto battery scrap. Are sediul în Dolna Banya, Bulgaria.

 2. MALDANER

  Franta

  Compania MALDANER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Aliaje de fier, Cupru si aliaje de cupru, metal impregnation, Plumb si aliaje, Aliaje de fier, și Cupru si aliaje de cupru. Are sediul în Les-Clayes-Sous-Bois, Franta.

 3. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italia

  Compania CHUN & VOLLERIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, metal alloys, și nickel alloys. Are sediul în Buccinasco, Italia.

 4. METAL BLANC

  Franta

  Compania METAL BLANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Bourg-Fidele, Franta.

 5. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franta

  Compania SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, Serigrafie, Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, și Serigrafie. Are sediul în Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franta.

 6. PIOMBOLEGHE SRL

  Italia

  Compania PIOMBOLEGHE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheets of lead, lead pigs, lead work, și lead. Are sediul în Brugherio, Italia.

 7. ISOLA

  Franta

  Compania ISOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Biguglia, Franta.

 8. MORIN GRAVURE

  Franta

  Compania MORIN GRAVURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lead, mastering, și security seals. Are sediul în Collegien, Franta.

 1. "MEGATEX" LLC

  Ucraina

  Compania "MEGATEX" LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lead and alloys, lead-acid batteries, și lead. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. FONDERIE DE GENTILLY

  Franta

  Compania FONDERIE DE GENTILLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foundry. Are sediul în Ris-Orangis, Franta.

 3. METAL TRADING

  Franta

  Compania METAL TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, zinc, și Plumb si aliaje. Are sediul în Saint-Germain-En-Laye, Franta.

 4. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, lead shot, Table si benzi din plumb, Aggregates, și lead profiles. Are sediul în Stolberg, Germania.

 5. PLOMBIER SECOURS

  Elvetia

  Compania PLOMBIER SECOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Genève, Elvetia.

 6. VALMEG SRL

  Italia

  Compania VALMEG SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hazardous waste disposal, lead-acid batteries, și waste collecion and disposal. Are sediul în Montalto Di Castro, Italia.

 7. DAVICORE UG (HAFTUNGSBSCHRÄNKT)

  Germania

  Compania DAVICORE UG (HAFTUNGSBSCHRÄNKT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminiu si aliaje, Turnatorii de aluminiu, Plumb si aliaje, Colectare si reciclare - produse diverse, Aluminiu si aliaje, Turnatorii de aluminiu, Plumb si aliaje, și Colectare si reciclare - produse diverse. Are sediul în Köln, Germania.

 8. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Germania

  Compania FENIX METALS SP. Z.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, Metale pretioase si speciale, Staniu si aliaje de staniu, Plumb si aliaje, Zinc si aliaje, Metale pretioase si speciale, și Staniu si aliaje de staniu. Are sediul în Kloster Lehnin, Germania.

 9. AZOR AMBIENTAL, S.A.

  Spania

  Compania AZOR AMBIENTAL, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. Are sediul în Murcia, Spania.

 10. SOUDETAM

  Franta

  Compania SOUDETAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pickling agents for stainless steel, paint strippers, Alloys, și metal alloys. Are sediul în Ste Genevieve Des Bois, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit