• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plierea- indoirea- plierea-lipirea cauciucului si plasticului

Rezultate pentru

Plierea- indoirea- plierea-lipirea cauciucului si plasticului - Import export

 1. MININI & C

  Italia

  Compania MININI & C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Cassacco, Italia.

 2. BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX

  Franta

  Compania BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Grigny, Franta.

 3. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania WEGENER INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, și Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Eschweiler, Germania.

 4. STARPLAST

  Franta

  Compania STARPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Limoges Cedex 0, Franta.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Fundatii, Finisari, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Fundatii. Are sediul în Katowice, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A2CP14

  Franta

  Compania A2CP14, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic work, și plastic vats. Are sediul în Verson, Franta.

 2. I-CONCEPT PRODUKTION

  Germania

  Compania I-CONCEPT PRODUKTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic sheet bending machines, și bending machine. Are sediul în Steinfurt, Germania.

 3. POLYPLAST

  Franta

  Compania POLYPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plastic work. Are sediul în Hagondange, Franta.

 4. RESARM

  Belgia

  Compania RESARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plastic work. Are sediul în Barchon, Belgia.

 5. CAMBIUM

  Franta

  Compania CAMBIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și plastics processing. Are sediul în La Balme-De-Thuy, Franta.

 1. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Italia

  Compania I.L.P.R.A. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, blister packing machinery, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Vigevano, Italia.

 2. BD-FORMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BD-FORMTECHNIK GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Ferestre din PVC, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 1. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Italia

  Compania BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Milano, Italia.

 2. OGGETTI&SOGGETTI

  Italia

  Compania OGGETTI&SOGGETTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plexiglass work. Are sediul în San Giovanni Lupatoto, Italia.

 3. FAHRNER

  Franta

  Compania FAHRNER, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Niedermodern, Franta.

 4. ELPLAST

  Italia

  Compania ELPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Birou - furnituri, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în San Raffaele Cimena, Italia.

 5. EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A.

  Portugalia

  Compania EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 6. H.W. LANGBALLE APS

  Danemarca

  Compania H.W. LANGBALLE APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Vejen, Danemarca.

 7. ILPRA S.P.A.

  Italia

  Compania ILPRA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Vigevano (Pv), Italia.

 8. CF PLASTIQUES SA

  Franta

  Compania CF PLASTIQUES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Cauciuc si plastic - prelucrare, Tinichigerie in metale inoxidabile, și Cauciuc si plastic - prelucrare. Are sediul în Pusignan, Franta.

 1. FASER-PLAST AG

  Elvetia

  Compania FASER-PLAST AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Rickenbach Bei Wil, Elvetia.

 2. JOHN G. MCENTAGART LTD

  Irlanda

  Compania JOHN G. MCENTAGART LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Cauciuc si plastic - prelucrare, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 3. P V CINTRAGE

  Franta

  Compania P V CINTRAGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Merville, Franta.

 4. MAVIFLEX S.R.L.

  Italia

  Compania MAVIFLEX S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipici, adezivi si aplicatoare, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Casorate Primo, Italia.

 5. RICHARD FRITZ MUANYAG ES GUMI AUTOALKATRESZEKET GYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania RICHARD FRITZ MUANYAG ES GUMI AUTOALKATRESZEKET GYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, și Piese de schimb pentru automobile. Are sediul în Aszod, Ungaria.

 6. DYTRON S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania DYTRON S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Praha 19, Republica Ceha.

 7. APPLIC CHIMIQ ELECTRON RESINES

  Franta

  Compania APPLIC CHIMIQ ELECTRON RESINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Dreux, Franta.

 8. USI'PLAST SOLOGNE

  Franta

  Compania USI'PLAST SOLOGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Lamotte Beuvron, Franta.

 9. MARIANOV LTD

  Bulgaria

  Compania MARIANOV LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 10. OTNAR KAUCUK SAN. LTD.STI.

  Turcia

  Compania OTNAR KAUCUK SAN. LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit