• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plastic - produse pentru industria electrica

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria electrica - Import export

 1. AAREPLAST AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania AAREPLAST AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Rickenbach, Elvetia.

 2. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

 3. BEIJING HCRT ELECTRICAL CO., LTD.

  China

 4. ELIT MUHENDISLIK MAKINA METAL PLASTIK KALIP SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ELIT MUHENDISLIK MAKINA METAL PLASTIK KALIP SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, design of moulds for plastics, Plastic kitchenware, plastic box, și Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DE-PA ELECTRICAL

  Turcia

  Compania DE-PA ELECTRICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers for electric cables, electrical plugs, și fuse box. Are sediul în Arnavutköy, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ACM FONTANE ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania ACM FONTANE ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comanda radio - sisteme si instalatii, industrial electronics, CNC finishing, electronics, și Comanda radio - sisteme si instalatii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. SELECTRONA GMBH

  Germania

  Compania SELECTRONA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Plastic parts for the automobile industry, Fabrics - metal and synthetic, și Injectarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Dippoldiswalde-Reinholdshain, Germania.

 3. PRATLEY

  Africa de Sud

  Compania PRATLEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minerals. Are sediul în Krugersdorp, Africa de Sud.

 4. BAYSAL ELECTRIC

  Turcia

  Compania BAYSAL ELECTRIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PVS-KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PVS-KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fans for air conditioning systems. Are sediul în Niedernhall, Germania.

 1. SHENZHEN NICEMOLD LTD

  China

  Compania SHENZHEN NICEMOLD LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. PEMKA ELEKTRIK

  Turcia

  Compania PEMKA ELEKTRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile materiale electrice, materiale electrice, și electrical material for lighting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CROSSPOLIMERI S.P.A.

  Italia

  Compania CROSSPOLIMERI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cross-linkable compounds, și thermoplastic compounds. Are sediul în Sala Baganza, Italia.

 2. ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA TWORZYW SZTUCZNYCH ZOFIA DUŁAWA

  Polonia

  Compania ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA TWORZYW SZTUCZNYCH ZOFIA DUŁAWA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria electrica, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, și Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Skoczów, Polonia.

 3. THE ENCLOSURE COMPANY (INTERNATIONAL) LTD

  Regatul Unit

  Compania THE ENCLOSURE COMPANY (INTERNATIONAL) LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers for electrical system enclosures. Are sediul în West Molesey, Regatul Unit.

 4. K.D. FEDDERSEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania K.D. FEDDERSEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria chimica - import-export, Granule pentru mase plastice, Industria chimica - import-export, Granule pentru mase plastice, masterbatch for plastics, și additives for plastic materials. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. HYBSTER

  Franta

  Compania HYBSTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic injection, injection moulding of plastics, bi-material plastic injection moulding, și steel injection moulds for plastics. Are sediul în Neuville En Ferrain, Franta.

 6. GÜLNAR PLASTIK MACHINERY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania GÜLNAR PLASTIK MACHINERY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ALLPLAS.CO.UK

  Regatul Unit

  Compania ALLPLAS.CO.UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Letchworth, Regatul Unit.

 8. UNTERNEHMENSBERATUNG THOMAS GARBE

  Germania

  Compania UNTERNEHMENSBERATUNG THOMAS GARBE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, Comanda radio - sisteme si instalatii, Investitii - consiliere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Plastic - produse pentru industria electrica, Comanda radio - sisteme si instalatii, Investitii - consiliere, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Wermsdorf, Germania.

 1. MUES-FORMENBAU GMBH

  Germania

  Compania MUES-FORMENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru domeniul medical, Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Kolbermoor, Germania.

 2. BRIGHTER (HK) INDUSTRIAL CO.,LIMITED

  China

  Compania BRIGHTER (HK) INDUSTRIAL CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Guangzhou, China.

 3. J. & A. KAY LTD

  Regatul Unit

  Compania J. & A. KAY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria electrica, Material plastic - produse pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, și Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Darwen, Regatul Unit.

 4. NAKOPLAST D.O.O.

  Slovenia

  Compania NAKOPLAST D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru domeniul medical, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Domžale, Slovenia.

 5. KARSTIES-POSCHMANN & DAUME KG

  Germania

  Compania KARSTIES-POSCHMANN & DAUME KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small production runs. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 6. CNS AMURA PRECISION CO.,LTD

  Vietnam

  Compania CNS AMURA PRECISION CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, plastic button, și Injectarea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Ho Chi Minh City, Vietnam.

 7. XIAMEN KARO CO.,LTD

  China

  Compania XIAMEN KARO CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Xiamen, China.

 8. SERVIPLAST

  Belgia

  Compania SERVIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electrica, și Plastic parts. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 9. SUNTEAM TECHNOLOGY,CO,LTD

  China

  Compania SUNTEAM TECHNOLOGY,CO,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Building.13, 2nd Industrial Zone, Heyi Community, Shaji, China.

 10. XIANGFA MOLD CO.,LTD

  China

  Compania XIANGFA MOLD CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic injection, Injection moulding, și Plastic - produse pentru industria electrica. Are sediul în Fuyong, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria electrica - Import export

Număr de rezultate

3.239 Intreprinderile