• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante

Rezultate pentru

Plante - Import export

 1. GENEROSA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania GENEROSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, Business gifts for companies, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, și natural soap for plants. Are sediul în Lisbon, Portugalia.

 2. MILSENS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MILSENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Guenange, Franta.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania VIVEROS MACÍAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Silvicultura, olive tree nurseries, Plante, Silvicultura, palm nurseries, Chamaerops, trees, și Quercus. Are sediul în Carmona-Sevilla, Spania.

 4. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania BOTÁNICA LEVANTINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, palms, palm trees, Plante, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, și olive tree nurseries. Are sediul în Elche-Alicante, Spania.

 5. HIGHBUY - CBD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HIGHBUY - CBD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Marseille, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, wholesale of plants, phoenix canariensis, Plante, palm, chamaeropos humilis, dwarf palm, palm trees, și trachycarpus fortuneii. Are sediul în Piedimonte Etneo, Italia.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, nurseries for garden centres, Plante, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, și palm trees. Are sediul în Elche-Alicante, Spania.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 4. PLANTESTABILISEE.COM

  Franta

  Compania PLANTESTABILISEE.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 5. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spania

  Compania VIVEROS HERMANOS PEÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit plants, și sale of fruit plants. Are sediul în Fuente Vaqueros, Granada, Spania.

 1. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spania

  Compania VIVEROS HERNÁNDEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, palm trees, nurseries, și Plante. Are sediul în Alcasser, Spania.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusia

  Compania AGROCHIMINVEST, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mirodenii, In - plante, Oleaginoase, Alimentatie dietetica si biologica, Mirodenii, In - plante, Oleaginoase, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Moscow, Rusia.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spania

  Compania SEMILLEROS PLANTIAGRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plante, cereals, sowing seeds, Pepiniere si silvicultura, și Plante. Are sediul în Puerto Lumbreras-Murcia, Spania.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spania

  Compania ALGOROS VIVEROS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, și palm exporters. Are sediul în Elche (Alicante), Spania.

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italia

  Compania ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, bouquets and floral compositions, Florarii - material si furnituri, ornamental specimen trees, și decorations for ceremonies. Are sediul în Lido Di Camaiore-Camaiore, Italia.

 4. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spania

  Compania EXCLUSIVAS ROCAN S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Flori, plante si fructe artificiale, civil decorations, cemeteries, Flori, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Lucena, Spania.

 5. HORIZON PLANTS

  Belgia

  Compania HORIZON PLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de pepiniera, Plante, Plante de pepiniera, floral decorations, nursery seedlings, și Plante. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 6. A OP DE BEECK

  Belgia

  Compania A OP DE BEECK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, nursery seedlings, Plante, și poplar growing. Are sediul în Putte, Belgia.

 7. HOUTMEYERS

  Belgia

  Compania HOUTMEYERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante de pepiniera, Plante, fruit trees, flowering shrubs, și Plante de pepiniera. Are sediul în Eindhout-Laakdal, Belgia.

 8. HESTERS

  Belgia

  Compania HESTERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante, și azalea. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 1. GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN

  Germania

  Compania GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Ellerhoop, Germania.

 2. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spania

  Compania VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nursery seedlings, vines, și Vine plants. Are sediul în L'olleria Valencia, Spania.

 3. LA PANACEE DES PLANTES

  Franta

  Compania LA PANACEE DES PLANTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Plante, Alimentatie dietetica si biologica, Oragnic fruits and vegetables, Plante, și natural cosmetics. Are sediul în Agen Cedex 9, Franta.

 4. DE PLANTENSPECIALIST

  Olanda

  Compania DE PLANTENSPECIALIST, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Dodewaard, Olanda.

 5. BLOEMENRIJK

  Belgia

  Compania BLOEMENRIJK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Plante, Flori, Plante, și Garden decorations. Are sediul în Herent, Belgia.

 6. DOM W OGRODZIE

  Polonia

  Compania DOM W OGRODZIE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Material pentru semanare si plantare, Plante, shrubbery, Material pentru semanare si plantare, și irrigation. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgia

  Compania PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante, green plants, și nursery seedlings. Are sediul în Munsterbilzen, Belgia.

 8. PÉPINIÈRES CECE

  Belgia

  Compania PÉPINIÈRES CECE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante verzi, Flori si plante de sera, Plante, Plantations, Plante verzi, și Flori si plante de sera. Are sediul în Bray, Belgia.

 9. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fitosanitare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, Plante si ierburi medicinale, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, și Plante si ierburi medicinale. Are sediul în Poznan, Polonia.

 10. PETROVA PLANTS

  Belgia

  Compania PETROVA PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante, Exotic wood, mediterranean plants, și japanese garden plants. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plante - Import export

Număr de rezultate

19.333 Intreprinderile