• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • becuri

Rezultate pentru

Becuri - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. VOSLA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VOSLA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Iluminat public, industrial si comercial, Becuri si tuburi cu neon, Becuri, Diode electroluminescente LED, Electrocasnice - aparate mici, Electricitate - componente si piese, Iluminat public, industrial si comercial, și Becuri si tuburi cu neon. Are sediul în Plauen, Germania.

 3. CRAZY4LED

  Romania

  Crazy 4 Led este o companie tanara care se ocupa cu importul si distributia de sisteme de iluminat si accesorii pentru acestea. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor standarde inalte de calitate la preturi accesibile.

 4. ELECTRICOL, DISTRIBUIDOR DE MATERIAL ELÉTRICO E ILUMINAÇÃO, SA

  Portugalia

  Compania ELECTRICOL, DISTRIBUIDOR DE MATERIAL ELÉTRICO E ILUMINAÇÃO, SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat de urgenta si de siguranta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Cabluri electrice, switch boards, Becuri, Cabluri electrice, și LED illumination equipment. Are sediul în Frielas, Portugalia.

 5. FHUM

  Polonia

  Compania FHUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Household LED bulbs. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIA ATTA-1

  Letonia

  Compania SIA ATTA-1, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Becuri, halogen lamp, Barrier lights, și Incandescent bulbs. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. LEDAXO GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LEDAXO GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminare de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Becuri, Mobilier profesional, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Becuri, Mobilier profesional, și LED lights (luminaries). Are sediul în Regensburg, Germania.

 3. PB-VERSAND GMBH

  Germania

  Compania PB-VERSAND GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Beverungen, Germania.

 4. ARCLITE LICHTVERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania ARCLITE LICHTVERTRIEB GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Bargteheide, Germania.

 5. SEQUA LICHTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SEQUA LICHTTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. HIGH-LIGHT GMBH

  Germania

  Compania HIGH-LIGHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Bad Vilbel, Germania.

 2. ETRACON HANDELS GMBH

  Germania

  Compania ETRACON HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri si tuburi cu neon, Becuri si tuburi cu neon, light bulbs and fluorescent lamps, car lamps, și car bulbs. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. RENOVATION BERNAYENNE :(ELECTRICITE, PLOMBERIE ET PEINTURE)

  Franta

  Compania RENOVATION BERNAYENNE :(ELECTRICITE, PLOMBERIE ET PEINTURE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contoare electrice, Becuri, Contoare electrice, Becuri, și electrical wiring systems. Are sediul în Bernay, Franta.

 2. JOSEF WALLRAFF GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania JOSEF WALLRAFF GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 3. COLOMBANET DI MALACARI VITTORIA

  Italia

  Compania COLOMBANET DI MALACARI VITTORIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lighting, Lead-calcium batteries, housewares of plant origin, și indoor light bars. Are sediul în Curinga, Italia.

 4. EVENING STAR

  Danemarca

  Compania EVENING STAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights (luminaries), și LED Tube. Are sediul în Skive, Danemarca.

 5. D. EULIG GMBH

  Germania

  Compania D. EULIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Werl, Germania.

 6. PERFEKT MARKET

  Polonia

  Compania PERFEKT MARKET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bulbs, fluorescent tubes, stair riser lamps, și Modules for LED displays. Are sediul în Młynary, Polonia.

 7. ATHAN & THEOD SKLAVOYNOS O.E

  Grecia

  Compania ATHAN & THEOD SKLAVOYNOS O.E, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri si tuburi cu neon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Electrical works, articles for plumbing, Becuri, și Solar mounting systems. Are sediul în Basiliko Xalkida, Grecia.

 8. AIGOSTAR

  Olanda

  Compania AIGOSTAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Downlight, Becuri, și LED Tube. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 1. OSRAM GMBH

  Germania

  Compania OSRAM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Schwabmünchen, Germania.

 2. MARLED AYDINLATMA SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania MARLED AYDINLATMA SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile E27 LED Bulb, E14 LED Light bulb, LED lighting, și led downlights. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 3. WHOLESALE LED LIGHTS

  India

  Compania WHOLESALE LED LIGHTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Mumbai, India.

 4. ENERGY BULBS

  Regatul Unit

  Compania ENERGY BULBS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. EGLO BELGIUM

  Belgia

  Compania EGLO BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Iluminat public, industrial si comercial, Iluminat pentru locuinte si accesorii, interior and exterior design, Iluminat public, industrial si comercial, și modern lamphades. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 6. N.S. LIGHT

  Belgia

  Compania N.S. LIGHT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, lamp-holder, LED lamps, lamps, și Becuri. Are sediul în Aalst, Belgia.

 7. SAMELIGHT

  Olanda

  Compania SAMELIGHT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handicraft lamps, outdoor lamp, și pendant lamps. Are sediul în Gilze, Olanda.

 8. PIANETA LOWCOST

  Italia

  Compania PIANETA LOWCOST, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED Flood Light, electric equipment, beach umbrellas, și bonbonniere. Are sediul în Casavatore, Italia.

 9. LEIFELD LICHTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LEIFELD LICHTTECHNIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Bünde, Germania.

 10. OPTONICA LED AUSTRIA

  Austria

  Compania OPTONICA LED AUSTRIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights, și LED panel light. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit