• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • becuri

Rezultate pentru

Becuri - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. CRAZY4LED

  Romania

  Crazy 4 Led este o companie tanara care se ocupa cu importul si distributia de sisteme de iluminat si accesorii pentru acestea. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor standarde inalte de calitate la preturi accesibile.

 3. ELECTRICOL, DISTRIBUIDOR DE MATERIAL ELÉTRICO E ILUMINAÇÃO, SA

  Portugalia

  Compania ELECTRICOL, DISTRIBUIDOR DE MATERIAL ELÉTRICO E ILUMINAÇÃO, SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat de urgenta si de siguranta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Cabluri electrice, switch boards, Becuri, Cabluri electrice, și LED illumination equipment. Are sediul în Frielas, Portugalia.

 4. FHUM

  Polonia

  Compania FHUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Household LED bulbs. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 5. SHENZHEN LEDSOLUTION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania SHENZHEN LEDSOLUTION TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led displays, și led screens. Are sediul în Xixiang, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIA ATTA-1

  Letonia

  Compania SIA ATTA-1, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Becuri, halogen lamp, Barrier lights, și Incandescent bulbs. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. FUJIAN YDJ LIGHT CO,.LTD

  China

  Compania FUJIAN YDJ LIGHT CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Fuzhou, China.

 3. LEDAXO GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LEDAXO GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminare de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat pentru locuinte si accesorii, Becuri, Mobilier profesional, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Becuri, Mobilier profesional, și LED lights (luminaries). Are sediul în Regensburg, Germania.

 4. SHANGHAI LEDHUB OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI LEDHUB OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Xiamen, China.

 5. ARCLITE LICHTVERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania ARCLITE LICHTVERTRIEB GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Bargteheide, Germania.

 1. SEQUA LICHTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SEQUA LICHTTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. HIGH-LIGHT GMBH

  Germania

  Compania HIGH-LIGHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Bad Vilbel, Germania.

 1. PB-VERSAND GMBH

  Germania

  Compania PB-VERSAND GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Beverungen, Germania.

 2. ETRACON HANDELS GMBH

  Germania

  Compania ETRACON HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri si tuburi cu neon, Becuri si tuburi cu neon, light bulbs and fluorescent lamps, car lamps, și car bulbs. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. RENOVATION BERNAYENNE :(ELECTRICITE, PLOMBERIE ET PEINTURE)

  Franta

  Compania RENOVATION BERNAYENNE :(ELECTRICITE, PLOMBERIE ET PEINTURE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contoare electrice, Becuri, Contoare electrice, Becuri, și electrical wiring systems. Are sediul în Bernay, Franta.

 4. JOSEF WALLRAFF GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania JOSEF WALLRAFF GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 5. COLOMBANET DI MALACARI VITTORIA

  Italia

  Compania COLOMBANET DI MALACARI VITTORIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lighting, Lead-calcium batteries, housewares of plant origin, și indoor light bars. Are sediul în Curinga, Italia.

 6. SHENZHEN ZOYO OPTOELECTRONICS CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN ZOYO OPTOELECTRONICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led. Are sediul în Guang Dong, China.

 7. D. EULIG GMBH

  Germania

  Compania D. EULIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Werl, Germania.

 8. EVENING STAR

  Danemarca

  Compania EVENING STAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights (luminaries), și LED Tube. Are sediul în Skive, Danemarca.

 1. TRIFA GLÜHLAMPENWERK AM TRIFELS GMBH

  Germania

  Compania TRIFA GLÜHLAMPENWERK AM TRIFELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri si tuburi cu neon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Vehicule - accesorii si echipamente, Becuri, Vehicule - accesorii si echipamente, și street lamps. Are sediul în Annweiler, Germania.

 2. LED-MARKET

  Bulgaria

  Compania LED-MARKET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led white light, LED Street Light, g24 led, și LED for printed circuits. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 3. GLOBAL LIGHTING

  Tunisia

  Compania GLOBAL LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Household LED bulbs. Are sediul în Kairouan Okba, Tunisia.

 4. WHOLESALE LED LIGHTS

  India

  Compania WHOLESALE LED LIGHTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Mumbai, India.

 5. AIGOSTAR

  Olanda

  Compania AIGOSTAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Downlight, Becuri, și LED Tube. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 6. ORIENT LIGHTING

  China

  Compania ORIENT LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. Are sediul în Shanghai, China.

 7. LEONLEDS

  Spania

  Compania LEONLEDS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, LED Street Light, Automobile, led home lighting, și exterior lighting. Are sediul în León, Spania.

 8. SAMELIGHT

  Olanda

  Compania SAMELIGHT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handicraft lamps, outdoor lamp, și pendant lamps. Are sediul în Gilze, Olanda.

 9. KAILIN LIGHTING CO.,LTD.

  China

  Compania KAILIN LIGHTING CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor lamps. Are sediul în dongguan, China.

 10. ATHAN & THEOD SKLAVOYNOS O.E

  Grecia

  Compania ATHAN & THEOD SKLAVOYNOS O.E, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri si tuburi cu neon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Electrical works, articles for plumbing, Becuri, și Solar mounting systems. Are sediul în Basiliko Xalkida, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Becuri - Import export

Număr de rezultate

1.337 Intreprinderile