• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante inflorite

Rezultate pentru

Plante inflorite - Import export

 1. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Austria

  Compania RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Wien, Austria.

 2. RRP GMBH

  Austria

  Compania RRP GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hemp. Are sediul în Wien, Austria.

 3. YUCCA FILAMENTOSA

  Polonia

  Compania YUCCA FILAMENTOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, nurseries for garden centres, Pepiniere si silvicultura, exporters of ornamental plants, și wholesale flowers and plants. Are sediul în Ksawerów, Polonia.

 4. HYDRO-MANIA

  Regatul Unit

  Compania HYDRO-MANIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocultura - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, Plante inflorite, hydroponics, Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, și Plante inflorite. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

 5. RAFFYORI

  Italia

  Compania RAFFYORI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Inzago, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASANTA TARIM

  Turcia

  Compania ASANTA TARIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte chimice, organic fertilizers, special fertilizers, și Ingrasaminte chimice. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. GORI SRL

  Italia

  Compania GORI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, cut flowers, Flori taiate, bouquets and floral compositions, și cut roses. Are sediul în Piano Di Mommio-Massarosa, Italia.

 3. MOROCCO HERBAL & CRAFTS

  Maroc

  Compania MOROCCO HERBAL & CRAFTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. DE CROOCK EXPORT

  Belgia

  Compania DE CROOCK EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante inflorite, wholesale flowers, azalea, fresh flowers, și Plante inflorite. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 5. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Turcia

  Compania ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic fertilizers, trace mineral fertilizers, soil conditioner, și special fertilizers. Are sediul în Mersin, Turcia.

 1. CITY FLOWERS

  Regatul Unit

  Compania CITY FLOWERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante inflorite, cut flowers, Plante inflorite, și air and helium gas balloons. Are sediul în Dundee, Regatul Unit.

 2. FLESSENTUIN

  Olanda

  Compania FLESSENTUIN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment plants. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 1. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Regatul Unit

  Compania VALLEY INTERIOR PLANTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Ferndale, Regatul Unit.

 3. GLOW 420

  Germania

  Compania GLOW 420, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Wasserburg, Germania.

 4. ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS

  Germania

  Compania ALPHANATUR VERTRIEBS GBR HOJZAKOWA UND MEIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Köln, Germania.

 5. FLORIROMANIA

  Romania

  Compania FLORIROMANIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh flowers. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 6. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

  Olanda

  Compania IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Naaldwijk, Olanda.

 7. LA ROSA DEL DRAC

  Spania

  Compania LA ROSA DEL DRAC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Vilassar De Mar, Spania.

 8. EXOTIC PLANT

  Belgia

  Compania EXOTIC PLANT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante inflorite, Plante inflorite, și exotic plants. Are sediul în Laarne, Belgia.

 1. ORNACOM SL

  Spania

  Compania ORNACOM SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Copaci, Pepiniere si silvicultura, Copaci, și ornamental shrubs. Are sediul în Moncada, Spania.

 2. PROSGREEN CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania PROSGREEN CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 3. DECO ENZO

  Olanda

  Compania DECO ENZO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Asten, Olanda.

 4. MARIA ETELVINA M C R ALMEIDA LDA

  Portugalia

  Compania MARIA ETELVINA M C R ALMEIDA LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Samora Correia, Portugalia.

 5. CAPITAL HOLDING CO.

  Kuweit

  Compania CAPITAL HOLDING CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut flowers. Are sediul în Kuwait, Kuweit.

 6. GREENTHUMB TRADING GMBH

  Austria

  Compania GREENTHUMB TRADING GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Graz, Austria.

 7. SC EURO SILVA SRL

  Romania

  Compania SC EURO SILVA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lavender. Are sediul în Urleasca, Romania.

 8. CANNADAY

  Germania

  Compania CANNADAY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Alsdorf, Germania.

 9. FLORARTE MADRID

  Spania

  Compania FLORARTE MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. H H JAMES & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania H H JAMES & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante inflorite. Are sediul în Scunthorpe, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit