• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante de sera

Rezultate pentru

Plante de sera - Import export

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 2. II TOROK ANNAMARIA

  Romania

  Va oferim o gama larga de produse crescute in pepiniera proprie atat enn gros cat si la bucate Usa noastra este deschisa intodea una pentru o colaborare noua

 3. LOTOS K

  Ucraina

  Compania LOTOS K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. Are sediul în Glevakha, Kyiv State, Ucraina.

 4. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 5. SERA TEKNIK

  Turcia

  Compania SERA TEKNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouse flowers, greenhouse fruits, greenhouse products, și greenhouses. Are sediul în Mersin, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECO SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ECO SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, Agricultura - utilaje si material, greenhouses for market gardening, Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, și Agricultura - utilaje si material. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. BLUMEN-BERRET GMBH

  Germania

  Compania BLUMEN-BERRET GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Mühlacker, Germania.

 3. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Germania

  Compania BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Bottrop, Germania.

 4. HIVERNACLEHORTA

  Spania

  Compania HIVERNACLEHORTA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers and plants, aromatic plants, decorated vases, și greenhouse flowers. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Germania

  Compania BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în München, Germania.

 1. BLUMEN ERTLE

  Germania

  Compania BLUMEN ERTLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Sontheim, Germania.

 2. BERINGGAARD APS

  Danemarca

  Compania BERINGGAARD APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, Plante verzi, Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, și Plante verzi. Are sediul în Gilleleje, Danemarca.

 1. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Germania

  Compania BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Giengen, Germania.

 2. OPPERMANN FLORISTIK

  Austria

  Compania OPPERMANN FLORISTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Ampflwang, Austria.

 3. ROSENHOF BEUTLER

  Germania

  Compania ROSENHOF BEUTLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Plante de sera, Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Plante de sera. Are sediul în Vaihingen, Germania.

 4. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italia

  Compania CASITA HERMOSA PIANTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orchids, și ornamental plants. Are sediul în Ruvo Di Puglia, Italia.

 5. RIEBL- GELTINGER

  Germania

  Compania RIEBL- GELTINGER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Pfeffenhausen, Germania.

 6. JOACHIM REIMANN

  Germania

  Compania JOACHIM REIMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Plante de sera, Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Plante de sera. Are sediul în Neugersdorf, Germania.

 7. WALTER HEERMANN GMBH

  Germania

  Compania WALTER HEERMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 8. STEFAN SCHÄDLER

  Germania

  Compania STEFAN SCHÄDLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Zeltingen-Rachtig, Germania.

 1. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Germania

  Compania BLUMEN STIERLE-WAGNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Plante de sera, Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Plante de sera. Are sediul în Böblingen, Germania.

 2. GERT HÖFER

  Germania

  Compania GERT HÖFER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Fructe, Horticultura, Plante de sera, și Flori taiate. Are sediul în Dresden, Germania.

 3. FLORAPRIMA GMBH

  Germania

  Compania FLORAPRIMA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Wendeburg, Germania.

 4. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Büren, Germania.

 5. FLOWER DREAMS LDA

  Portugalia

  Compania FLOWER DREAMS LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and flowers from all over the world. Are sediul în Rio De Mouro, Portugalia.

 6. BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO

  Germania

  Compania BLUMENZAUBER MONIKA MAMERO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Plante de sera, Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Plante de sera. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Germania

  Compania BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante de sera, Flori taiate, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Köln, Germania.

 8. VAN HAGE & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania VAN HAGE & CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante verzi, Plante cu flori, Bonsai - copaci, Plante de sera, Plante verzi, Plante cu flori, Bonsai - copaci, și Plante de sera. Are sediul în Ware, Regatul Unit.

 9. HONGYI LIGHTING LIMITED

  China

  Compania HONGYI LIGHTING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydroponics. Are sediul în Dongguan, China.

 10. NOORDAM

  Olanda

  Compania NOORDAM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante cu flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de sera, Plante de sera, și cut flowers. Are sediul în S-Gravenzande, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit