• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante acvatice

Rezultate pentru

Plante acvatice - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, fruit plants, flower-stands, Pepiniere si silvicultura, și garden plants. Are sediul în Saonara, Italia.

 2. AQUAFISHSTORE

  Franta

  Compania AQUAFISHSTORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în Voreppe, Franta.

 3. AQUAPLANTA PT

  Portugalia

  Compania AQUAPLANTA PT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în Valongo, Portugalia.

 4. GEOTEST, A.S.

  Republica Ceha

  Compania GEOTEST, A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soluri - analiza, Soluri - analiza, și hydrogeology. Are sediul în Brno, Republica Ceha.

 5. RAVEX D.O.O.

  Serbia

  Compania RAVEX D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water filters, și strainers. Are sediul în Vrbas, Serbia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLANTASCORUNNA

  Spania

  Compania PLANTASCORUNNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în A Coruña, Spania.

 2. EFEKT ROMAN BARTNICKI

  Polonia

  Compania EFEKT ROMAN BARTNICKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în Mińsk Mazowiecki, Polonia.

 3. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Italia

  Compania COOPERATIVA P. G. FRASSATI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ornamental plants, watering system installation, tree felling, și grass cutting works. Are sediul în Canneto Sull'oglio, Italia.

 4. PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial water softeners, samples of supply water and waste water, reverse osmosis equipment, și Water Treatment Equipment. Are sediul în Tonbridge, Regatul Unit.

 5. GARNELEN-GUEMMER

  Germania

  Compania GARNELEN-GUEMMER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în Berlin-Steglitz, Germania.

 1. WITTERS

  Belgia

  Compania WITTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, Plante acvatice, și Water cress. Are sediul în Rumst, Belgia.

 2. AQUA PRODUCTION

  Belgia

  Compania AQUA PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Acvacutura si piscicultura, și Aquatic plant culture. Are sediul în Limal, Belgia.

 1. AQUA KOI

  Belgia

  Compania AQUA KOI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti pentru viviere, Plante acvatice, Pesti pentru viviere, și Plante acvatice. Are sediul în Balen, Belgia.

 2. AQUA GREEN CONSULT

  Belgia

  Compania AQUA GREEN CONSULT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse acvatice diverse, Acvacutura si piscicultura, Produse acvatice diverse, și Acvacutura si piscicultura. Are sediul în Limal, Belgia.

 3. PLANTEDBOX

  Belgia

  Compania PLANTEDBOX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aquarium accessories, și aquariums. Are sediul în Velm, Belgia.

 4. DE STEXHE

  Belgia

  Compania DE STEXHE, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse acvatice diverse, Produse acvatice diverse, și garden pond liner. Are sediul în Omal, Belgia.

 5. WEB ACUARIOS

  Spania

  Compania WEB ACUARIOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aquarium plants, Aquatic plant culture, și aquarium accessories. Are sediul în Cuenca, Spania.

 6. C&G IBÉRICA

  Spania

  Compania C&G IBÉRICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italia

  Compania ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aquatic and marsh plants, și phyto- purification. Are sediul în Istrana, Italia.

 8. D&E BROAD

  Regatul Unit

  Compania D&E BROAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, Pomi fructiferi, Plante acvatice, și Pomi fructiferi. Are sediul în Launceston, Regatul Unit.

 1. WATERPLANT.EU

  Olanda

  Compania WATERPLANT.EU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. Are sediul în handel, Olanda.

 2. UAE-HYDROPONICS FARM

  Emiratele Arabe Unite

  Compania UAE-HYDROPONICS FARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante acvatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lettuce. Are sediul în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

 3. FIRST HYDRO COMPANY

  Regatul Unit

  Compania FIRST HYDRO COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. AQUATROP KARL GRAWITZ E.KFM.

  Germania

  Compania AQUATROP KARL GRAWITZ E.KFM., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvarii si recipiente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, Pesti de acvariu, Plante acvatice, și Pesti de acvariu. Are sediul în Nieder-Olm, Germania.

 5. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

  Olanda

  Compania AQUAFLORA AQUARIUM B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Vinkeveen, Olanda.

 6. HYDRO HUISMAN B.V.

  Olanda

  Compania HYDRO HUISMAN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Bemmel, Olanda.

 7. ZAHRADNICTVÍ U BENESU

  Republica Ceha

  Compania ZAHRADNICTVÍ U BENESU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Bechyne , Republica Ceha.

 8. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

  Olanda

  Compania AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Pijnacker, Olanda.

 9. VANDMAND A/S

  Danemarca

  Compania VANDMAND A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Ebeltoft, Danemarca.

 10. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante acvatice, și Plante acvatice. Are sediul în Maasland, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit