• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plantatii

Rezultate pentru

Plantatii - Import export

 1. OMEGA 69

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania OMEGA 69, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Tunsul si taierea arborilor, Plantatii, Curatenie industriala, Peisagistica - antreprenori, Tunsul si taierea arborilor, Plantatii, și Curatenie industriala. Are sediul în Saint-Fons, Franta.

 2. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Ditzingen, Germania.

 3. LA VISION VERTE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA VISION VERTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Plantatii, Peisagistica - antreprenori, și Plantatii. Are sediul în L'etang-La-Ville, Franta.

 4. VOLS BLUEBERRIES

  Romania

  Suntem producători de (fructe de pădure, afine) și exportatori, din România, producem fructe proaspete certificate (fructe de pădure), pentru export din 2012. Certificările noastre sunt Global Gap și Grasp. Lucrăm împreună cu alte plantații certificate pentru a satisface cererea convențională și organică pentru fructe de pădure. Am început să exportăm în 2012 și avem propria noastră platformă logistică pentru exportul unor cantități mari de afine (fructe de pădure). Suntem certificați Global Gap din 2014, iar din 2019 avem și certificarea Grasp pentru produsele noastre. Perioada noastră de producție începe la începutul lunii iunie și se încheie în septembrie. Ne puteți vizita pe www.volsberries.com

 5. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Romania

 2. BLASTDESAL, S.L.

  Spania

  Compania BLASTDESAL, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, treated wooden poles, Masini agricole, și Delimbing. Are sediul în Cheste, Spania.

 3. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Austria

  Compania SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Seiersberg-Pirka, Austria.

 4. DIE PUTZENGEL KG

  Austria

  Compania DIE PUTZENGEL KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Graz, Austria.

 5. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Germania

  Compania BOAS TEXTILER-MIETSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Gräfenhainichen, Germania.

 1. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Germania

  Compania WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Weißwasser, Germania.

 2. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Köln, Germania.

 1. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Germania

  Compania MAS INDUSTRIESERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Kassel, Germania.

 2. LAURUS NOBILIS

  Italia

  Compania LAURUS NOBILIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Campofilone, Italia.

 3. SOLJARDI SL

  Spania

  Compania SOLJARDI SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, fruit trees, greenhouses, Plantatii, și Fruit trees in tubs. Are sediul în Jafre De Ter-Girona, Spania.

 4. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Germania

  Compania WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Brühl, Germania.

 5. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Germania

  Compania PCR-LABOR-SERVICES GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Achern, Germania.

 6. KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL

  Germania

  Compania KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Untermerzbach, Germania.

 7. BATIVA

  Belgia

  Compania BATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Plantatii, Instalatii - lucrari, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, regular garden maintenance, și Plantatii. Are sediul în Grivegnée, Belgia.

 8. BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO

  Germania

  Compania BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Jocuri pentru gradina, Tenis - instalatii, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Plantatii, Jocuri pentru gradina, Tenis - instalatii, și Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Germania

  Compania HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE

  Germania

  Compania LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 3. PLANT-AXIS

  Belgia

  Compania PLANT-AXIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hire of plants, și Christmas decorations. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 4. DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC

  Germania

  Compania DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Hagen, Germania.

 5. QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG

  Germania

  Compania QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Münster, Germania.

 6. SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK

  Germania

  Compania SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Freiberg, Germania.

 7. NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 8. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgia

  Compania DANIEL SERU EN ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Constructii din beton, Plantatii, Marmura si piatra naturala, street furniture, Constructii din beton, și Plantatii. Are sediul în Veurne, Belgia.

 9. KRINKELS

  Belgia

  Compania KRINKELS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Mobilier si echipamente urbane, sports field construction, Plantatii, Mobilier si echipamente urbane, și creation of parks, gardens and terraces. Are sediul în Brussel, Belgia.

 10. EUROGREEN

  Belgia

  Compania EUROGREEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plantatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunsul si taierea arborilor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Banci pentru gradini publice si parcuri, lawns, Tunsul si taierea arborilor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Banci pentru gradini publice si parcuri. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit